Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    muhteşem bi oyma.

    Cevap: muhteşem bi oyma. seninde gönlüne sağlık ankara saygılar nice mutlu yıllara kardeşim.
  2. KARE(KUKIR)

    muhteşem bi oyma.

    kayaya çıkarken iki basamak oyma kayanın çevresel fotoları ve işaretler arkadaşlar ustalar ilk oymalar bu ana kaya üzerinde ve kayaya çıkmak için iki basamak oyma mevcut yorumlarınızı bekliyorum
  3. KARE(KUKIR)

    9 taş işareti( zülküf arkadaşın konusudur )

    Cevap: 9 taş işareti( zülküf arkadaşın konusudur )
  4. KARE(KUKIR)

    temiz kaliteli bi oyma.

    Cevap: temiz kaliteli bi oyma. ikizceli ustam yorumun ve ilgin için ALLAH razı olsun abi. abim bölgeyi çok iyi biliyorum abi yalnız değirmen olarak ne kalıntısı nede olduğu yönünde bir bilgim yok ve rastlamadım sol aşağısı fotolarda eğer görünüyorsa yaklaşık 700 mt civarında düzlük arada...
  5. KARE(KUKIR)

    temiz kaliteli bi oyma.

    Cevap: temiz kaliteli bi oyma. ikizceli ustam bugün üşenmedim aldım tüfeğimide elime dağ bayır dolaştım ve yolum buraya düştü gene gitmişken sen abimin ustamında isteğini yerine getirmiş olayım dedim. ayrıca tüm dostlara ve arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum. oymanın sol tarafına bakan foto1...
  6. KARE(KUKIR)

    temiz kaliteli bi oyma.

    Cevap: temiz kaliteli bi oyma. ikizceli ustam bu oymanın doğu tarafı yani balık sırtı olan yerin diğer düzlüğünde olan yerde bir tarafı kesme düz bir kayada olan işaret fotolarda görüldüğü gibidir. bu son fotodki oymada ters hilalin tam karşısında zemindeki kaynın üstündeki oyma
  7. KARE(KUKIR)

    temiz kaliteli bi oyma.

    Cevap: temiz kaliteli bi oyma. ustam cevap yazdım ama biraz geç oldu kusurumu bağışla ustam. mangal olur usta yeterki yakmasını bilelim değilmi inşllah beraberde yakarız mangalı.
  8. KARE(KUKIR)

    temiz kaliteli bi oyma.

    Cevap: temiz kaliteli bi oyma. ikizceli ustam geçenlerde size bahsettiğim yer ve oyma burası. aynen ustam iki sol altdada bi oyma var mangal çok güzel olur ustam inşallah beraber yakarız burda mangalı:) saygılar sevgiler benden ustam ALLAH a emanetsin ustam.
  9. KARE(KUKIR)

    temiz kaliteli bi oyma.

    Cevap: temiz kaliteli bi oyma.
  10. KARE(KUKIR)

    temiz kaliteli bi oyma.

    işçiliği güzel temiz bi oyma ana kaya üzerinde oymanın güney tarafı oymanın doğu tarafı oymanın kuzey tarafı oymanın batı tarafı oymanın hemen altındaki işaret sanki bir çift göz işaretin biraz daha altı. kayanın dik yüzü oymanın altı kayanın uzaktan fotosu gene uzak ve biraz yandan fotosu...
  11. KARE(KUKIR)

    derin çopuldaki oyma

    Cevap: derin çopuldaki oyma oymanın önünü bi temizleseydin ya kanal iniyo toprakla buluşuyo iyice görmek lazım bence
  12. KARE(KUKIR)

    mihrap icinde bir hac .

    Cevap: mihrap icinde bir hac . kilise yakınlarda olmalı ersan usta.
  13. KARE(KUKIR)

    Vefat Annemi kaybettim uvey annemi...öz annemden farksizdı..

    Cevap: Annemi kaybettim uvey annemi...öz annemden farksizdı.. ağa usta başın saolsun ALLAH (CC) mekanını cennet etsin inşallah.
  14. KARE(KUKIR)

    Görsel ( açılmış ) mezar ve yakınındaki işaretler

    Cevap: Görsel ( açılmış ) mezar ve yakınındaki işaretler
  15. KARE(KUKIR)

    yeni bir yer

    Cevap: yeni bir yer
  16. KARE(KUKIR)

    derin oyma buyuk bir kare isareti.

    Cevap: derin oyma buyuk bir kare isareti.
  17. KARE(KUKIR)

    derin oyma buyuk bir kare isareti.

    Cevap: derin oyma buyuk bir kare isareti.
  18. KARE(KUKIR)

    Selamun aleykum

    Cevap: Selamun aleykum hoş geldin sefalar getirdin dostum.
  19. KARE(KUKIR)

    Güzel bir yer siz ustaların yorumlarına ihtiyacım var

    Cevap: Güzel bir yer siz ustaların yorumlarına ihtiyacım var
  20. KARE(KUKIR)

    beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz?

    Cevap: beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz? fenerli ustam aynen dedğin gibi iki ağaç var meyvesi kırmızı :)
Üst Alt