Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    Kare Oyma usTALArıM yOruMLAr SziLerİ bekLyR

    Cevap: Kare Oyma usTALArıM yOruMLAr SziLerİ bekLyR
  2. KARE(KUKIR)

    dik kayada kare oyma

    Cevap: usTALArıM bu karenin baktığı yönün fotosu ve daha geriden fotosunuda konuna ekle.
  3. KARE(KUKIR)

    aydın28 arkadaşımızın Annesi vefat etmiştir.

    Cevap: aydın28 arkadaşımızın Annesi vefat etmiştir. ALLAH(cc) mekanını cennet etsin inşallah.
  4. KARE(KUKIR)

    acilmis bir kaya mezar ic resmi.gursel

    Cevap: acilmis bir kaya mezar ic resmi.gursel yüreğine sağlık usta
  5. KARE(KUKIR)

    görsel bilgi amaçlı.

    Traklar, bugünkü Trakya, Bulgaristan ve Kuzey Yunanistan'da yaşamışlar. Bu bir Trak kültürüdür. Bu çalışma Bulgaristan'da yapılmış. Traklar savaşçı ve iyi bir at yetiştirici olarak bilinirler. Bir Trak erkeği öldüğünde beraberinde eşi ( Antik kaynaklara göre hangi eş olacağına ihtiyar heyeti...
  6. KARE(KUKIR)

    Kilit taşı ve kadın ilişkisi

    Bu gördüğünüz mimari bir kemer. Kemer bir Roma buluşudur. Bu buluşla dünya 1500 yıl bina yapmıştır. Bu resimde gördüğünüz bir kadın figürü bulunan taş var. Bu taşa mimaride KİLİT TAŞI denir. Türkçesi Kilit taşını alınca Bu kemer çöker. Örneğin Süleymaniye Camii, kubbesinin kilit taşını...
  7. KARE(KUKIR)

    ankaralı define ustaları toplantısı

    Cevap: ankaralı define ustaları toplantısı ankara ustam sorma valla bende şaşırıyorum kendime artık gidişat kötü gibi uyuyum dedim ama cin gibi oldum yav:mad::mad::mad:
  8. KARE(KUKIR)

    ankara zir vadisi gezisi

    Cevap: ankara zir vadisi gezisi ankara usta yorgun ve uykusuz olmama rahman gülmekten koptum büyük ihtimal ikizceli ustam gelir gelir bence:)
  9. KARE(KUKIR)

    ankaralı define ustaları toplantısı

    Cevap: ankaralı define ustaları toplantısı mangal bile sıcağı sıcağına ikizceli ustam:p:p güzel ve kayifli bi gündü emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum eee ANKARA farkı işte:):)
  10. KARE(KUKIR)

    ankara zir vadisi gezisi

    Cevap: ankara zir vadisi gezisi hamamda iyi giderdi hani koptumkoptumkoptum
  11. KARE(KUKIR)

    Ankaralı bizim ekip diyorum çay diyorum

    Cevap: Ankaralı bizim ekip diyorum çay diyorum bozkurt usta sen gel valla billa ben demleyecem çayı közde söz normalinde ankaralı usta yapar çayı ama:Dsöz sen bi gel közde çay benden sana:p:p
  12. KARE(KUKIR)

    Ankaralı bizim ekip diyorum çay diyorum

    Cevap: Ankaralı bizim ekip diyorum çay diyorum valla bende olur derim hemde çok da iyi olur derim. haber bekliyorum ustalar.
  13. KARE(KUKIR)

    acılmamış mezarlar

    Cevap: acılmamış mezarlar
  14. KARE(KUKIR)

    devemi filmi

    Cevap: devemi filmi
  15. KARE(KUKIR)

    murc isareti ve kapali bir kaya mezari

    Cevap: murc isareti ve kapali bir kaya mezari ersan usta gene döktürmüşssün usta. bu atmış olduğun konu fotolar çekmiş oldunuz videoda vardı galiba yanlış hatırlamıyorum umarım. bu arada usta pirinç cubukların sapına bağlamış oldugunuz ve elinize takmış oldugunuz aparat hakkında biraz detay...
  16. KARE(KUKIR)

    kuzu yiyeni kim görebiliyor acaba

    Cevap: kuzu yiyeni kim görebiliyor acaba evet konuya bi yorum yaptım gördüğümü işaretledim ve konudan çıkmıştım. şimdi tekrar konuya baktım ki konu sahibi arkadaş yoruma saygı göstereceğine birde bilgiçlik taslamış ve konu farklı bir yere gitmiş. ilk önce zebun arkadaşa teşekkürlerimi...
  17. KARE(KUKIR)

    mahzen giris yerlerindeki gizli tuzak sitemleri.

    Cevap: mahzen giris yerlerindeki gizli tuzak sitemleri. gönlüne yüreğine sağlık ersan usta faydalı bi paylaşım olmuş.
  18. KARE(KUKIR)

    kuzu yiyeni kim görebiliyor acaba

    Cevap: kuzu yiyeni kim görebiliyor acaba
  19. KARE(KUKIR)

    bu haç olabilirmi

    Cevap: bu haç olabilirmi ne deyim abi tabiki alnından öperim:D:D:D
  20. KARE(KUKIR)

    bu haç olabilirmi

    Cevap: bu haç olabilirmi
Üst Alt