Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    Köpek işareti havuzda

    Cevap: Köpek işareti havuzda köpek işareti asiavcı ustam köylere yakın yüksek tepelerde olur.işaretin 13mt batısında bi kuyu olmalı kuyudaki nal ve haç işaretli bi taş olmalı o taşıda alıp içine arkasına bakmalı.
  2. KARE(KUKIR)

    kapali bir kaya mezar

    Cevap: kapali bir kaya mezar
  3. KARE(KUKIR)

    kaya mezarı olabilirmi

    Cevap: kaya mezarı olabilirmi
  4. KARE(KUKIR)

    işte benim köyüm

    Cevap: işte benim köyüm çay demlemeyi iyi benimsedin sen varya sen :D:D:Dtamam ankara ustam benden okey(alkış)
  5. KARE(KUKIR)

    yeni ve keşvedilmeyi bekleyen bir yer daha

    Cevap: yeni ve keşvedilmeyi bekleyen bir yer daha
  6. KARE(KUKIR)

    işte benim köyüm

    Cevap: işte benim köyüm 1 gece kalırsak gidemeyiz 2 gece kalaırsak gideriz ankara ustam:D:D
  7. KARE(KUKIR)

    işte benim köyüm

    Cevap: işte benim köyüm Valla iyi olur yaylanın tadı damağımda kalmıştı zaten asiavcı usta yaza ayarlayalım 1 değil 2 gece kalalım yav yer gerçekten görülmeğe değer muhteşem bi doğası var gerçekten. beni yaz asiavcı ustam(alkış)
  8. KARE(KUKIR)

    Balık bahane sohbet şahane

    Cevap: Balık bahane sohbet şahane valla asiavcı ustam aç kalırsın ona göre biran önce hallediver diş meselesini ona göre:D:D:D
  9. KARE(KUKIR)

    acilmis bir tas yigma bir mezar.

    Cevap: acilmis bir tas yigma bir mezar. gönlüne sağlık ersan usta.
  10. KARE(KUKIR)

    Balık bahane sohbet şahane

    Cevap: Balık bahane sohbet şahane keyifli bi gündü asiavcı usta aç kalsada onun yerine biz yedik ciğeri. çok ısrar etmemize rağmen tokum demiş ti halbuki dişten dolayıymış asiavcı abim yaşlanıyonmu ne:confused::D:D
  11. KARE(KUKIR)

    taşın ön yüzünde bu işaret nedir

    Cevap: taşın ön yüzünde bu işaret nedir bana sorarsan güneydoğu tarafında bi set olmalı mezarda bu setin önünde.
  12. KARE(KUKIR)

    taşın ön yüzünde bu işaret nedir

    Cevap: taşın ön yüzünde bu işaret nedir kasa değil bence açılmış bir kasa olsa kenarları bu kadar temiz ve keskin olmazdı oymanın, kayayı 4 tarfından fotola ve cevre fotolarınıda konuna ekle.
  13. KARE(KUKIR)

    kapali bi kaya mezari .

    Cevap: kapali bi kaya mezari . yakından görürsem ersan ustaya bişey kalmaz ankara ustam.:))
  14. KARE(KUKIR)

    kapali bi kaya mezari .

    Cevap: kapali bi kaya mezari .
  15. KARE(KUKIR)

    tas yigma bir mezar

    Cevap: tas yigma bir mezar gönlüne sağlık ersan usta.
  16. KARE(KUKIR)

    yer altindan cikan bir kaplumba isareti.

    Cevap: yer altindan cikan bir kaplumba isareti.
  17. KARE(KUKIR)

    Asiavcı kimdir

    Cevap: Asiavcı kimdir olayın ve asiavcı yı üzen konuyu bir nebze biliyorum ve abiminde dediği gibi abi diyorum çünkü sürekli görüştüğüm oturup muhabbet etiğim bir insan. asi avcı yı bu sitede benden daha iyi tanıyan olduğunuda zannetmiyorum. ADAM gibi ADAM ABİ gibi ABİ hiç bir karşılık...
  18. KARE(KUKIR)

    tas yigma mezari.

    Cevap: tas yigma mezari. ERSAN usta gönlüne sağlık güzel bi payşalım.
  19. KARE(KUKIR)

    koltuk oturak tabure olabilirmi ??

    Cevap: koltuk oturak tabure olabilirmi ??
  20. KARE(KUKIR)

    üçgen kapı gibi yer

    Cevap: üçgen kapı gibi yer
Üst Alt