Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    oyma yanıda karesi yer

    Cevap: oyma yanıda karesi yer
  2. KARE(KUKIR)

    kaya mezarları

    Cevap: kaya mezarları
  3. KARE(KUKIR)

    Yuvarlak oyma Kare oyma ve dahası .

    Cevap: Yuvarlak oyma Kare oyma ve dahası .
  4. KARE(KUKIR)

    bu kayada kapak olabilirmi

    Cevap: bu kayada kapak olabilirmi
  5. KARE(KUKIR)

    bu kayada kapak olabilirmi

    Cevap: bu kayada kapak olabilirmi
  6. KARE(KUKIR)

    isaretinden uzak olmaz bir kapali kaya mezari

    Cevap: isaretinden uzak olmaz bir kapali kaya mezari rast gele ersan usta gönlüne sağlık güzel bi paylaşım.
  7. KARE(KUKIR)

    emrahkıbrız

    Cevap: emrahkıbrız emrahkıbrız hoş geldin iyi forumlar.
  8. KARE(KUKIR)

    musa isa

    Cevap: musa isa hoş geldin arkadaşım iyi forumlar.
  9. KARE(KUKIR)

    lastikci

    Cevap: lastikci hoş geldin sefalar getirdin iyi forumlar arkadaşım.
  10. KARE(KUKIR)

    voyvoda

    Cevap: voyvoda hoş geldin arkadaşım.
  11. KARE(KUKIR)

    zübeyiryalcın

    Cevap: zübeyiryalcın hoş geldin sefa getirdin arkadaşım iyi forumlar.
  12. KARE(KUKIR)

    seko71

    Cevap: seko71 ve a.s hoş geldin sefa getirdin arkadaşım.
  13. KARE(KUKIR)

    muhteşem bi oyma.

    Cevap: muhteşem bi oyma. ikizceli ustam abim ne demek istediğini çok iyi anladım abi. değirmen varmı varmıydı inşallah o bölgeden birisini bulur öğrenmeye çalışırım abi. yer gerçekten büyük bi yaşantıya ev sahipliği yapmış bi bölge toprak altından taş yolu bile gördüm bizzat bu dedğinizi...
  14. KARE(KUKIR)

    muhteşem bi oyma.

    Cevap: muhteşem bi oyma. yok fakir baba çevrede ne tümülüs nede yığma var.
  15. KARE(KUKIR)

    bir hac isareti.

    Cevap: bir hac isareti.
  16. KARE(KUKIR)

    muhteşem bi oyma.

    Cevap: muhteşem bi oyma. ersan usta ve cantar ustalarında yorumlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum dikkate alınmıştır.
  17. KARE(KUKIR)

    muhteşem bi oyma.

    Cevap: muhteşem bi oyma. ikizceli ustam abim. ilk önce yorumun için teşekkür ederim. abi diğer oymaya açtığım diğer konudaki oymaya çıkarken ilk başlangıç yeri burası diğer oyma burdan yaklaşık 500mt kuzeyinde kalıyor.ağır konusunda haklısın abi.
  18. KARE(KUKIR)

    Kaya mezarı görsel

    Cevap: Kaya mezarı görsel olabilir usta niye olmasın 50cm aşağı değildir dedim zaten bu 1mt olabilir kapağın oturduğu yer belli zaten doğal olarak onun üzerinede doğallığı vermek zorunda.
  19. KARE(KUKIR)

    Kaya mezarı görsel

    Cevap: Kaya mezarı görsel zebun usta benim tahminim 50cm aşağı değildir usta.
  20. KARE(KUKIR)

    muhteşem bi oyma.

    Cevap: muhteşem bi oyma. oymanın büyüklüğünü de sigara paketi ile karşılaştırabilirisiniz.
Üst Alt