Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    kuş yuvası

    Cevap: kuş yuvası abi yaklaşık 25 mt kadar çokda uzak değil yani
  2. KARE(KUKIR)

    deredeki işaretli taş

    arkadaşlar bu taş şuan gördüğüm kadarı ile kuru bir derenin içerisinde ve fotolarda da görünüyor araziyi biraz anlatırsam bu taşın fotoya göre sağ üst tarafında yanı kuzeybatısında bi tümülüs var dere batı doğu yönü ile akmakta yakalaşık 30 mt alt tarfında bi çeşme var doğu tarfında ama yeni bir...
  3. KARE(KUKIR)

    kuş yuvası

    arazide gezinirken tesadüf eseri gördüğümüz bi yuva. o değil sen gel yuvayı yere yap o kadar ağaç varken. bunda da bi hikmet bi hayır vardır dedik ve yuvadaki yumurtaları ve yuvayı fotoladık buyrun.
  4. KARE(KUKIR)

    yığma..

    Cevap: yığma..
  5. KARE(KUKIR)

    sertan21sertan

    Cevap: sertan21sertan hoş geldiniz sefalar getirdiniz. iyi forumlar.
  6. KARE(KUKIR)

    abilerin abisi..

    Cevap: abilerin abisi.. ben teşekkür ederim abim iyiki toplanmışız ve senin gibi değerli bi abim oldu.
  7. KARE(KUKIR)

    abilerin abisi..

    Cevap: abilerin abisi.. dur abi onuda atayım ne dolandı ama :))))))))))
  8. KARE(KUKIR)

    Haç işareti ve cevresi

    Cevap: Haç işareti ve cevresi
  9. KARE(KUKIR)

    abilerin abisi..

  10. KARE(KUKIR)

    orjinal yılan...!!

    Cevap: orjinal yılan...!! aynen valla yaklaşık 30cm yanından geçtim ki ALLAH tan asiavcı usta beni uyardı foto çekerkende pek benden hoşlanamadı zaten duruşundanda belli değilmiimage123
  11. KARE(KUKIR)

    Yüz işareti

    Cevap: Yüz işareti abi boynunun altı incelenebilir.
  12. KARE(KUKIR)

    istavroz üçgen oyma yazıt ve diğerleri

    Cevap: istavroz üçgen oyma yazıt ve diğerleri dedğim gibi kapının uzak fotosunu gittiğin zaman ve açık olan kısım dediğimde uzak ve yakın fotolarını atarsın konuna öndeki otları temizlemeyi unutma kardeşim. havalandırma deliğidir büyük ihtimal ama bi görelim uzaktan.
  13. KARE(KUKIR)

    istavroz üçgen oyma yazıt ve diğerleri

    Cevap: istavroz üçgen oyma yazıt ve diğerleri
  14. KARE(KUKIR)

    dikkatli olun

    Cevap: dikkatli olun METİN usta uyarın için ALLAH razı olsun dikkatli olmak ve uyanık davranmak gerekiyor.
  15. KARE(KUKIR)

    istavroz üçgen oyma yazıt ve diğerleri

    Cevap: istavroz üçgen oyma yazıt ve diğerleri
  16. KARE(KUKIR)

    istavroz üçgen oyma yazıt ve diğerleri

    Cevap: istavroz üçgen oyma yazıt ve diğerleri kardeşim birde bu fotoyu daha geriden fotola bu arada sensiz olsun hemi:D:D ne var bi görelim
  17. KARE(KUKIR)

    istavroz üçgen oyma yazıt ve diğerleri

    Cevap: istavroz üçgen oyma yazıt ve diğerleri metodor kardeşim bu kayalığın uzak fotosu varsa at bi bakalım yer gerçekten çok güzel ve ilgi çekici işaaretleri çok yakın çekmişsin özellikle kapı gibi olan yerin uzak fotosu yazıt kayanın zirve noktasına yakın galiba eğer imkan dahilinde ise yeri...
  18. KARE(KUKIR)

    Kistde oyulmuş oda mezar(görsel amaçlı)

    Cevap: Kistde oyulmuş oda mezar(görsel amaçlı) seninde gönlüne sağlık ustam evet pek kaliteli işçilik yok.
Üst Alt