Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    kare oymaların başlangıç yeri ve sonu

    Cevap: kare oymaların başlangıç yeri ve sonu nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum valla KANAS_USTA ALLAH(cc) razı olsun yüreği gönlü güzel insan çok teşekkür ederim valla ne yazacağımı da bilmiyorum en az 20 kere sildim yazdım saolasın güzel insan saygılar.
  2. KARE(KUKIR)

    kaplumbağa 2

    Cevap: kaplumbağa 2 KANAS_USTA verdiğin bilgilerden dolayı nasıl teşekkür edceğimi gayet iyi biliyorum ustam. ALLAH(CC) razı olsun bu bilgiler inan hazine değerinde ve bir gerçekte varki senin gibi bi dostu kazanmak. ustam verdiğin bilgiler ve noktalar incelenecek ve kesin sonuçlar inşallah...
  3. KARE(KUKIR)

    Herkeze Merhaba

    Cevap: Herkeze Merhaba hoş geldin sefalar getirdin arkdaşım iyi forumlar.
  4. KARE(KUKIR)

    kaplumbağa 2

    Cevap: kaplumbağa 2 kalb ve d oymanın olduğu kayanın yandaki oyması
  5. KARE(KUKIR)

    kaplumbağa 2

    Cevap: kaplumbağa 2 kaplumbağanın baktığı istikamet
  6. KARE(KUKIR)

    kaplumbağa

    Cevap: kaplumbağa
  7. KARE(KUKIR)

    kaplumbağa

    Cevap: kaplumbağa kroki ile de anlatmaya çalıştım umarım faydası olur.
  8. KARE(KUKIR)

    kaplumbağa

    Cevap: kaplumbağa KANAS_ USTA mevki şöyle anlatayım ustam bu arazi yol kenarında apartman büyüklüğünde bi kaya ve kayanın üstünde insan beline gelen büyüklükte bi sunu oyması ve çevresinde 5 adet oyması olan bi işaretle başlıyor ustam balık sırtı bigi bi yerden çıkıyorsun ve yaklaşık 2 km kadar...
  9. KARE(KUKIR)

    kaplumbağa 2

    daha önce açmış olduğum bir konu ve yeterli kadar da yorumlar gelmişti yalnız farklı emareler de belirlenince konuyu tekrar açma gereği duydum. bu fotoları hatırlayacaksınız arkadaşlar bu büyük kaplumbağanın kuyruk kısmında 3 oyma mevcut ve kuyruğun baktığı istikametdeki kayalara da bi göz...
  10. KARE(KUKIR)

    kaplumbağa

    Cevap: kaplumbağa ilk fotodaki kaplumbağa bu yerdeki kaplumbağanın arkasında ikiside aynı yere bakmakta
  11. KARE(KUKIR)

    Vefat LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir.

    Cevap: LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir. ustam başınız saolsun ALLAH(cc) mekanını cennet eylesin inşallah.
  12. KARE(KUKIR)

    üçgen ve kare oymalar

    Cevap: üçgen ve kare oymalar
  13. KARE(KUKIR)

    üçgen ve kare oymalar

    Cevap: üçgen ve kare oymalar konuya benim çektiğim fotolarla da katkım olsun belkide KANAS_ USTA nın yapacağı yorumlara katkısı olur bu fotolarında.
  14. KARE(KUKIR)

    höyük(görsel)

    Cevap: höyük(görsel) Aynen anlattığın gibi usta tam üstüne basmıssın.:rolleyes:
  15. KARE(KUKIR)

    kare oymaların başlangıç yeri ve sonu

    Cevap: kare oymaların başlangıç yeri ve sonu A21MEDLİ USTANIN İSTEDİĞİ FOTOLAR USTAM İKİ KARE OYMANIN BAKTIĞI TARAFTAKİ KAYALIĞIN FOTOLARI.
  16. KARE(KUKIR)

    kaplumbağa

    son foto baktığı yön. resimler biraz kısıtlı daha detaylı fotoları en kısa zamanda atacağım saygılar.
  17. KARE(KUKIR)

    kare oymaların başlangıç yeri ve sonu

    Cevap: kare oymaların başlangıç yeri ve sonu kaldığımız yerden devam ediyoruz arkadaşlar dostlar. veee son kare oymamız arkadaşlar... kare oymanın sağ tarafı sırtımızı kare ye verdiğimizdeki sağ kol tarafıkarenin baktığı istikametde kalan kayalık bölge hafif sol çaprazıkarenin tam karşısı...
  18. KARE(KUKIR)

    kare oymaların başlangıç yeri ve sonu

    ilk önce bu kare oyma ile başlıyor herşey kare ve üstündeki oyma ayrıca baktığı yöndeki noktayı atacağım burası bu sıra kayaların sonu yada başlangıç yeri kayalığın son noktası batı yönü.şimdiki foto ilk kare oymanın baktığı nokta ilk karenin başlangıcından sonra gidilecek yol yani (KARANLIK...
  19. KARE(KUKIR)

    Sol ayak ve oymalar

    Tüm yorumlara açıktır. bir bakıma görsel olsun diye açılmış bir konudur. tüm dostlara sevgiler saygılar.
  20. KARE(KUKIR)

    Görsel(AUGUSTUS TAPINAĞI)

    Augustus Tapınağı, Ankara Ulus'ta Hacı Bayram Camii bitişiğindedir. M.Ö. II. yüzyılda Frigya tanrısı Men adına yapılmış olan tapınak zamanla yıkılmıştır. Bugün kalıntıları bulunan tapınak ise son Galat hükümdarı Amintos'un oğlu kral Pilamenes tarafından Roma İmparatoru Augustus adına...
Üst Alt