Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret koptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum:D:D:D:D:D:D:D
  2. KARE(KUKIR)

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret ufuk ustam sensiz valla olmaz çay konusuna gelince çaytı senden beklerim ustam. diğerleri erzurumluya ait artık eeeee keselim cezasını artık değilmi:D:D:D
  3. KARE(KUKIR)

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret senin canın saolsun erzurumlu. yalnııızzzzzzz hatırlarmısın sana cezanı kesecem demiştim ya hazırlıklı ol sen gerisine karışma ben ve asiavcı yer içer bakarız ona göre gardını al işte bi hatırlatma:D:D:D
  4. KARE(KUKIR)

    Görsel, bilgi amaçlıdır.

    Cevap: Görsel, bilgi amaçlıdır. fotonun orjinal duruş şekli bu şekilde galiba
  5. KARE(KUKIR)

    buyrun oturalım ayakta kalmayın :)

    Cevap: buyrun oturalım ayakta kalmayın :)
  6. KARE(KUKIR)

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret wasp kardeşim inşallah kısmet olursa geleceğimiz yerlerden birisi ve burda közde çay içmeyi çok istediğim yerlerden birisi gönlüne yüreğine sağlık bize uzaktan fotosunu çekmek nasip olmuştu sayende göremediğimiz yerleri göstermiş oldun bizlere 3ve 4...
  7. KARE(KUKIR)

    görsel amaclı

    Cevap: görsel amaclı gönlüne sağlık usta güzel bi paylaşım olmuş.
  8. KARE(KUKIR)

    Kartal

    Cevap: Kartal
  9. KARE(KUKIR)

    Kartal

    Cevap: Kartal yavrusuda hemen yanında hani bence yavruya da bakmak gerekir.
  10. KARE(KUKIR)

    Anıt mezar.mı

    Cevap: Anıt mezar.mı
  11. KARE(KUKIR)

    Sizce Doğal mı?

    Cevap: Sizce Doğal mı?
  12. KARE(KUKIR)

    Kanallı oyma

    Cevap: Kanallı oyma
  13. KARE(KUKIR)

    dikkat çekici bir mevki.

    Cevap: dikkat çekici bir mevki. evet harbici dostum yer güzel gerçekten 5 foto uzak çekim yaptığım fotonun alt tarafı dere karanlık dere dedikleri yer ve kare oymaların hepsi hemen aşağıda kalan derede.
  14. KARE(KUKIR)

    dikkat çekici bir mevki.

    Cevap: dikkat çekici bir mevki. baykuşa benzettiğimiz kayanın batı kısmında açılmış bir yer mesafe uzak olduğu için yerinde görüp gezemedik uzaktan da olsa fotolamaya çalıştık.
  15. KARE(KUKIR)

    dikkat çekici bir mevki.

    Arkadaşlar ustalar yer mevki daha önce açmış olduğumuz kare oymaların mevkisi baykuşa benzettiğim kayalık ve 3 foto ve 4 fotoda baktığı istikamet son fotoda daha geriden ve uzaktan çekilmiş fotosu.
  16. KARE(KUKIR)

    Kare ve yuvarlak oyma

    Cevap: Kare ve yuvarlak oyma kare oymanın olduğu taş sütun altlığı olmalı asiavcı ustam. ancak kayaların bulunduğu nokta güzel bi konumda boşluk tespiti yaptınızmı. gerçi benimkide soru ha:D:D:D
  17. KARE(KUKIR)

    Yuvarlak oyma

    Cevap: Yuvarlak oyma ayrıca bı oymanın 6,7 mt sağ çaprazında bu oymalı kaya var işçilik de bariz belli.
  18. KARE(KUKIR)

    Yuvarlak oyma

    Cevap: Yuvarlak oyma evet 2 fotoda bende var asiavcı ustam
  19. KARE(KUKIR)

    resim

    Cevap: resim ellerine sağlık fırça atmasak geleceğin yoktu ha:D:D:D:D:Dgönlüne sağlık kardeşim.
  20. KARE(KUKIR)

    resim

    Cevap: resim aynen bende yükleyemedim şimdi neyse hadi bozkurt usta nerdesin yav:D:D
Üst Alt