Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    bu kadar işaretin mezarı nerde

    Cevap: bu kadar işaretin mezarı nerde senin canın saolsun asiavcı ustam balık dedğin nedir ki yavkoptumkoptum
  2. KARE(KUKIR)

    bu kadar işaretin mezarı nerde

    Cevap: bu kadar işaretin mezarı nerde
  3. KARE(KUKIR)

    Vefat Tevfik Ustamızın Babası

    Cevap: Tevfik Ustamızın Babası tevfik ustam başınız saolsun ALLAH(cc) mekanını cennet etsin inşallah. Annenizin de inşallah tez zamanda rabbim şifasını versin. Bozkurt ustanın msj ile haberim oldu aradım ama kendisine ulaşamadım. Bozkurt ustaya da ilgi ve alakasından dolayı ALLAH(cc) razı...
  4. KARE(KUKIR)

    kayadan oyulmuş 2 havuz ve yuvarlak oyma çözümü

    Cevap: kayadan oyulmuş 2 havuz ve yuvarlak oyma çözümü bir kaç örnek atayım ilk fotoya hemen hemen aynı benzeyen.
  5. KARE(KUKIR)

    kayadan oyulmuş 2 havuz ve yuvarlak oyma çözümü

    Cevap: kayadan oyulmuş 2 havuz ve yuvarlak oyma çözümü ilk foto şarap yapımı için yapılmış bir yer usta. bununla ilgili bir sürü örnekler atabilrim istersen.üzümü burda sıkarlar ve altındaki oymayada suyu birikir.
  6. KARE(KUKIR)

    mezarı ele veren bulgular, zambak

    Cevap: mezarı ele veren bulgular, zambak gönlüne yüreğine sağlık güzel bilgiler için asiavcı ustam.
  7. KARE(KUKIR)

    yeni tema hakkında

    Cevap: yeni tema hakkında bende ilk başta ne oluyor yav dedim ama güzel olmuş bozkurt kardeşim ellerine sağlık.
  8. KARE(KUKIR)

    Profil resim.define

    Cevap: Profil resim.define bu kadar olur hani. gönlüne sağlık asiavcı ustam.çenenin altıda önemli bence.
  9. KARE(KUKIR)

    Ninenin Ölmüş Eşine Mektubu...

    Cevap: Ninenin Ölmüş Eşine Mektubu... Kurban olduğum ALLAH(cc) gerçekten bu duruma düşürmesin elim ayağım buz kesti duygusala bağladım hemen. gönülüne sağlık usta.
  10. KARE(KUKIR)

    define,odamezarlar,öküz başı,mumya

    Cevap: define,odamezarlar,öküz başı,mumya gönlüne yüreğine sağlık asiavcı ustam ne güzeller ama(alkış)(alkış)
  11. KARE(KUKIR)

    Kaçak Kazıya Karşı Grubuna Davet kaçak kazıya hayır

    Cevap: Kaçak Kazıya Karşı Grubuna Davet kaçak kazıya hayır Kaçak kazıya hayır.........tam desdek ustam saygılar..
  12. KARE(KUKIR)

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) erzurumlu hadi asiavcı yı kandırdın ufuk ustayıda kandırdın beni nasıl kandıracan cezayı kesecek olan benim beni hesaba katmassın he bak bakalım nasıl bi ceza kesiyorum sanakoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum
  13. KARE(KUKIR)

    Sitenin Maşallah'ı Var !!!

    Cevap: Sitenin Maşallah'ı Var !!! tüm dostlara merhaba meclis konusuda iyi fikir hani bende acıyı severim ufuk usta anca beraber kanca beraber ustam yok öyle sadece yemekte severim falankoptumkoptumkoptum
  14. KARE(KUKIR)

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) yok öyle cezamdan vazgeçin falanlar filanlar ben kestim senin cezatı ona göre erzurumluuuuukoptumkoptumkoptumkoptum
  15. KARE(KUKIR)

    kayadaki D oyma ve mihraplı oyma.

    Cevap: kayadaki D oyma ve mihraplı oyma. 4 ncü foto aynı kayada arkadaşlar biraz üst kısmında yanlış yazmışım yanıltmayayım sizleri.
  16. KARE(KUKIR)

    zemin kayadaki işaret.

    Cevap: zemin kayadaki işaret. güncel...
  17. KARE(KUKIR)

    kayadaki D oyma ve mihraplı oyma.

    arakadaşlar bu işaretde nünden cılız akan bi dere var iki tepenin arasında kalan bir yer. kayanın hemen önünde dere omega yapıyor ve bu işaret omeganın dışında kalıyor kare üst kısmı mihrap yapmış ve kayanın başında da D oyma var karşısındaki kayada da alında karşıya bakan başka bir oyma arzi...
  18. KARE(KUKIR)

    oymanın doğusundaki düzgün kesim kayadaki işaret

    Cevap: oymanın doğusundaki düzgün kesim kayadaki işaret kardeşim araziyi bi gezsen ne kadar umut verici bir yer olduğunu anlarsın kardeşim:) hele son kaplumbağaları bi görsen yakından ne boşluklar aldım bi bilsen:p:p:p ne kaldıki yaza:p
  19. KARE(KUKIR)

    oymanın doğusundaki düzgün kesim kayadaki işaret

    Cevap: oymanın doğusundaki düzgün kesim kayadaki işaret tatlarlı kardeşim işaretlemiş olduğun yer büyük oymanın olduğu mevki sağda kalan kayalıklarda yan tarafı düz tarla oranın fotosu yok kardeşim. saygılar.
  20. KARE(KUKIR)

    zemin kayadaki işaret.

    arkadaşlar zemindeki kayada önü açık kareye benzer bir işare içerisinde sol kısmında D oyma ve önünde kanal çevre fotoları ile yorumlarınıza açıktır. saygılar.
Üst Alt