Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    mihrap

    Cevap: mihrap METİN ustam aynen dedğiniz gibi komple dökme horasan ve yer gerçekten kaliteli bir yer.saygılar.
  2. KARE(KUKIR)

    tümülüs vede yalancı dede mezarı

    Cevap: tümülüs vede yalancı dede mezarı sözde dedeyi mekanın tepesine otutturmuşlar(alkış)gönlüne sağlık abi
  3. KARE(KUKIR)

    mihrap

    Cevap: mihrap
  4. KARE(KUKIR)

    Çeşme böyle olmalı(Paylaşım Amaçlı)

    Cevap: Çeşme böyle olmalı(Paylaşım Amaçlı) usta kartal orjinal yerinde.
  5. KARE(KUKIR)

    Çeşme böyle olmalı(Paylaşım Amaçlı)

    Cevap: Çeşme böyle olmalı(Paylaşım Amaçlı)
  6. KARE(KUKIR)

    Çeşme böyle olmalı(Paylaşım Amaçlı)

    Cevap: Çeşme böyle olmalı(Paylaşım Amaçlı)
  7. KARE(KUKIR)

    Çeşme böyle olmalı(Paylaşım Amaçlı)

    Cevap: Çeşme böyle olmalı(Paylaşım Amaçlı)
  8. KARE(KUKIR)

    Çeşme böyle olmalı(Paylaşım Amaçlı)

    Cevap: Çeşme böyle olmalı(Paylaşım Amaçlı)
  9. KARE(KUKIR)

    Antik Roma Altın Para - Sikke

    Cevap: Antik Roma Altın Para - Sikke paralar kadar fiyatalarda güzelmiş usta. gönlüne sağlık güzel paylaşım için.
  10. KARE(KUKIR)

    Hastalık GEÇMİŞ OLSUN METİN Ustam

    Cevap: GEÇMİŞ OLSUN METİN Ustam METİN usta çok geçmiş olsun ALLAH(cc) babamıza acil şifalar versin inşallah.
  11. KARE(KUKIR)

    görsel define6

    Cevap: görsel define6 ellerine sağlık usta sabah sabah iyi geldi:p
  12. KARE(KUKIR)

    Görsel4

    Cevap: Görsel4 güzel paylaşım gönlüne sağlık.
  13. KARE(KUKIR)

    Tüm alfabeler_umarım yanlış yoktur varsa düzeltilsin...arşivimden

    Cevap: Tüm alfabeler_umarım yanlış yoktur varsa düzeltilsin...arşivimden gönlüne sağlık usta ellerin dert görmesin güzel bi paylaşım olmuş.
  14. KARE(KUKIR)

    Bizim tarlanın yanını herzaman kazı yapıyorlar incelermisiniz

    Cevap: Bizim tarlanın yanını herzaman kazı yapıyorlar incelermisiniz son fotoya göre konuşuyorum burası iki dere arasında kalıyor olmalı ve taşlardaki dizilim ve kesi izleri ki düzeltilmiş ve özenle yerleştirilmiş burası kale yada kilise olabilir ve etekleride mezarlık alanı. ona istinaden...
  15. KARE(KUKIR)

    Sahte mezarlar

    Cevap: Sahte mezarlar dede mezarları türkiye'de 40.000 civarında ve bu zamana kadar halkımızın çoğunluğu bu mezarları evliya mezarları sanarak medet ummuşlar bu bile yanlış medet beklenecek ALLAH(cc) rabbimizden başkası olmamalı ama malesef bu böyle devam edip gidiyor. Biz...
  16. KARE(KUKIR)

    Bizans takı ve paraları

    Cevap: Bizans takı ve paraları madalyon güzelmiş abi emeğine sağlık.
  17. KARE(KUKIR)

    Yerin Altında Savaşa Hazır 8 Bin Asker

    Cevap: Yerin Altında Savaşa Hazır 8 Bin Asker emeğine sağlık.
  18. KARE(KUKIR)

    Bizim tarlanın yanını herzaman kazı yapıyorlar incelermisiniz

    Cevap: Bizim tarlanın yanını herzaman kazı yapıyorlar incelermisiniz eski bi yerleşim yerinede benziyor ama bana sorarsan burası mezarlık alanı büyük olasılıkla bundan dolayı kazıyorlardır.
Üst Alt