Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    Tebessüm

    Cevap: Tebessüm laciver usta süperdi gerçekten gülmekten öldüm harbiden ALLAH(cc) de sizleri güldürsün inşallah.
  2. KARE(KUKIR)

    Papatya Mı ? Yoksa Yıldız Mı ?

    Cevap: Papatya Mı ? Yoksa Yıldız Mı ? KAÇAK KAZIYA HAYIR....
  3. KARE(KUKIR)

    Diyarbakırdan kendi çektiğim görseller

    Cevap: Diyarbakırdan kendi çektiğim görseller usta gönlüne sağlık güzel bi görsel olmuş.
  4. KARE(KUKIR)

    açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi

    Cevap: açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi fakir baba oyma kapak olacak ieklinde değil ve içinde bi hilti deliği var boşluğuna bakılmış ama sonuç alınamamış. yorumun için saolasın usta saygılar.
  5. KARE(KUKIR)

    açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi

    Cevap: açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi saolasın ihtiyar45 ustam aynen dedğin gibi yapacaz inşallah. saygılar.
  6. KARE(KUKIR)

    açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi

    Cevap: açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi seninde yüreğine sağlık ustad saygılar.
  7. KARE(KUKIR)

    açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi

    Cevap: açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi A21MEDLİ USTAM oymanın içindeki delik daha önce birileri yoklamış boşluk varmı arkasında diye hilti deliği yani. evet usta açılmış yerin içindeki çatlağın dibini bende düşünüyorum ayrıca çatlağın dibinde iki oyma var ustam. yorumlar için tekrar...
  8. KARE(KUKIR)

    yorumlara açık:)

    Cevap: yorumlara açık:) bütün yorumlar görünüyor usta.
  9. KARE(KUKIR)

    olimpus tanrıları genel bilgi

    Cevap: olimpus tanrıları genel bilgi gönlüne sağlık ufuk kardeş güzel bilgiler bencede.
  10. KARE(KUKIR)

    açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi

    Cevap: açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi günceldirrr(alkış)(alkış)(alkış)
  11. KARE(KUKIR)

    yorumlara açık:)

    Cevap: yorumlara açık:)
  12. KARE(KUKIR)

    yorumlara açık:)

    Cevap: yorumlara açık:) arkadaşlar ustalar yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum. kaya kopmle horasanla yapılmış ve iki kademeden oluşuyor ve üstdeki kartal da burdaki mezarın ve ayrıca mihrap burda bir mezarın varlığını gayet açıkca belli ediyor. bazı fotolar var şimdi yüklüyorum fotoları...
  13. KARE(KUKIR)

    Gözlere İtinayla Cila Çekilir

    Cevap: Gözlere İtinayla Cila Çekilir gönlüne sağlık usta güzel paylaşım olmuş her zamanki gibi.
  14. KARE(KUKIR)

    açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi

    Cevap: açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi Tüm ustalara yorumlarından dolayı teşekkürler. evet arkadaşlar mezarın işareti üstdeki drenaj kanalı tam bir örnek olması açısından açılmış bi konu. medli ustam aynen girişin üzerindeki çatlak ve odanın içindeki çatlağı görünce aklıma sizin ısrarla...
  15. KARE(KUKIR)

    harika yer(görsel)

    Cevap: harika yer(görsel) valla ben her tarafını sevdim ne yalan söyleyeyim:)
  16. KARE(KUKIR)

    harika yer(görsel)

    Cevap: harika yer(görsel) karşı tarfıda böyle ufuk14 usta
  17. KARE(KUKIR)

    açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi

    bölge daha önce açtığım mihrap başlıklı konu ile aynı bölge arkadaşlar.
  18. KARE(KUKIR)

    görsel vatikandan

    Cevap: görsel vatikandan gerçekten süperler yav gönlüne sağlık usta.
Üst Alt