Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    bu işarete bakarmısınız

    Cevap: bu işarete bakarmısınız ben 3 ihtimal verecem. 1- yerleşim alanı 2- kuyu 3 - yakınlardaki yığma yada tümülüs. oymanın derin olması bana bunları çağrştırdı açıkcası
  2. KARE(KUKIR)

    Kistde oyulmuş oda mezar(görsel amaçlı)

    arkadaşlar kiste oyulmuş küçük bi oda mezarı mezarın içersinde iki sedir varmış ama maelesef içi toprak dolduğundan ve tamamen yıpratılmasından dolayı sedirleri çekemedim. açılan odanın yaklaşık 5 mt doğusunda sanduka tarzı bi mezar açılmış oda aynı şekilde kistde yapılmış bir mezar fotolarda...
  3. KARE(KUKIR)

    ok işareti ve 3 oyuk

    Cevap: ok işareti ve 3 oyuk
  4. KARE(KUKIR)

    s.a mubarekler.buyuk bir kayada çözemedğim şekiller.

    Cevap: s.a mubarekler.buyuk bir kayada çözemedğim şekiller.
  5. KARE(KUKIR)

    S.a...güneş işareti ne anlama gelir.

    Cevap: S.a...güneş işareti ne anlama gelir.
  6. KARE(KUKIR)

    ustalardan yorum lütfen

    Cevap: ustalardan yorum lütfen dostum bu kaya üzerinde boşluk tespiti yaptınmı. yapmış isen olumlu sonuç alman lazım yok değil dersen ben bunu L olarak da düşünebilirim 3 adım ç.evresinde inceleme yapmak da gerekebilir olmadı sonuç alamadım bu sefer uzun kanal ile kısa kanalı ölçerdim kısa...
  7. KARE(KUKIR)

    Bu isaretler ne anlatiyor

    Cevap: Bu isaretler ne anlatiyor Y harfi dereyide verebilir. yani iki derenin birşelgesi derenin çatalına bakılacak ya da Y harfinin duruş şekline 4 adım karşına bakmakta fayda var.
  8. KARE(KUKIR)

    Sol ayagın anlamı nedir..

    Cevap: Sol ayagın anlamı nedir..
  9. KARE(KUKIR)

    sakal_08

    Cevap: sakal_08 hoş geldin sefalar getirdin iyi forumlar kardeşim.
  10. KARE(KUKIR)

    Bu isaretler ne anlatiyor

    Cevap: Bu isaretler ne anlatiyor ilk fotoda bende vajina çağrıştırdı. birşey soracam kaynak olmalı ve varsa kaynaktan çıkan suyun belli bi yerden sonra battığı yer olmalı diye düşünüyorum.
  11. KARE(KUKIR)

    s.a saygı değer mekan ailesi.sizin için sunduğum bu kabartma yılana yorum gelir mi? acaba...!!!:

    Cevap: s.a saygı değer mekan ailesi.sizin için sunduğum bu kabartma yılana yorum gelir mi? acaba...!!!:
  12. KARE(KUKIR)

    kilise ve mezarları

    Cevap: kilise ve mezarları harbiden mükemmel ellerine sağlık abi
  13. KARE(KUKIR)

    sunak ve mezarı

    Cevap: sunak ve mezarı CANTAR ustaya ilaveten
  14. KARE(KUKIR)

    kolon altlığı taşlar

    Cevap: kolon altlığı taşlar güzel ve faydalı bilgiler için saol abii.
  15. KARE(KUKIR)

    tevfik ustanın yerinde incelemeler..

    Cevap: tevfik ustanın yerinde incelemeler..
  16. KARE(KUKIR)

    ankara kizilcahamam kızılca ören köyü gezim

    Cevap: ankara kizilcahamam kızılca ören köyü gezim çok güzel bi paylaşım olmuş ağa usta ellerine ayaklarına sağlık. taaa buralara gelmişssin insan bi alo der be kardeşim. inşallah bir daha ki sefere.
  17. KARE(KUKIR)

    köprü ve mezar yeri

    Cevap: köprü ve mezar yeri
  18. KARE(KUKIR)

    Regâib gecesi

    Cevap: Regâib gecesi Eline Gönlüne Yüreğine sağlık ustam. Kandiliniz Kandilimiz Kutlu Mutlu Ve Umutlu olsun İnşallah.
  19. KARE(KUKIR)

    Erzurumlu define ve biz

    Cevap: Erzurumlu define ve biz medli usta baksana erzurumluya görmek için nasılda açmış gözleri ama fısss buğulu işte görebildiği bu kadar:D:D:D:D:D
Üst Alt