Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    Toplantı

    Cevap: Toplantı eee bensiz olmaz olamaz:)) KARE(KUKIR) ANKARA 5
  2. KARE(KUKIR)

    Erzurumlu define ve biz

    Cevap: Erzurumlu define ve biz yavrum erzurumlu ne güzelde bakıyor değilmi baktığı yeri detaylı araştırmalı ve incelemeli:D:Devet bulunduğumuz yer gerçekten çok ilginç bi doğası ve mezar sistemi varki asiavcı ustamızda bu bölgenin açılmış mezarlarını paylaşım ve örnek olması için bi konu...
  3. KARE(KUKIR)

    Saraydan görsel

    Cevap: Saraydan görsel gönlüne sağlık ustad.
  4. KARE(KUKIR)

    kayada oyma işareti

    Cevap: kayada oyma işareti ağa usta ya ilaveten
  5. KARE(KUKIR)

    Gır İsin Tepesi

    Cevap: Gır İsin Tepesi KAÇAK KAZIYA HAYIR...
  6. KARE(KUKIR)

    kayada oyma işareti

    Cevap: kayada oyma işareti
  7. KARE(KUKIR)

    kendi köyümden birkaç manzara sizlere

    Cevap: kendi köyümden birkaç manzara sizlere ağa usta ellerine sağlık güzel kareler gerçekten foto işini bende çok severim bir nevi terapi diyebilirim.
  8. KARE(KUKIR)

    kayada oyma işareti

    Cevap: kayada oyma işareti valla bize pek bişey kalmamış yorumlayan ustalar gayet güzel yorumlamışlar. benim merak ettiğim burdan baktığında derenin omegası görünüyormu acaba....???
  9. KARE(KUKIR)

    Işaretli taş

    Cevap: Işaretli taş benim fikrimde güzel bi odanın habercisi uzak değil yaknında ve hemen arkasında.
  10. KARE(KUKIR)

    Yeni üyeyim

    Cevap: Yeni üyeyim MAMİ ustad hoşgeldin sefalar getirdin. iyi ve keyifli forumlar.
  11. KARE(KUKIR)

    Toplantı

    Cevap: Toplantı bencede süper bi fikir tanışma kynaşma adına gerçkten olumlu sonuçlar olacaktır. hadi arkadaşlar çadıraaaa:):)
  12. KARE(KUKIR)

    bi kaçamak:))

    Cevap: bi kaçamak:)) amin inşallah. bozkurt ustam cümlemize inşallah.
  13. KARE(KUKIR)

    bi kaçamak:))

    Cevap: bi kaçamak:)) dur hele beraber de kaçacaz daha yarın olsun bakalım abi şimdiden atmaya başla bari yav:p
  14. KARE(KUKIR)

    bi kaçamak:))

  15. KARE(KUKIR)

    Ördek İşareti

    Cevap: Ördek İşareti bence bu ördek konmak üzere olan bi ördek şimdi kendimize bi soru soralım ördek en çok nereleri sever? bataklık ve su. yakınlarda kaynak çeşme yada özellikle kuyu varmı acaba bunu araştırmak ve incelemek lazm özellikle kuyu varmı.
  16. KARE(KUKIR)

    görsel paylaşım

    Cevap: görsel paylaşım gönlüne sağlık usta.
  17. KARE(KUKIR)

    görsel define11

    Cevap: görsel define11 yav ufuk usta habire iştahımızı kabartıp duruyorsun yav:(:( gönlüne sağlık usta çok güzeller harbiden(alkış)(alkış)
  18. KARE(KUKIR)

    türkiyenin en sosyal en renkli en dinamik define sitesi

    Cevap: türkiyenin en sosyal en renkli en dinamik define sitesi bozkurt usta ellerin dert görmesin güzel olmuş beğendim:p
  19. KARE(KUKIR)

    iyi seyirler görsel paylaşım

    Cevap: iyi seyirler görsel paylaşım gönlüne sağlık usta
  20. KARE(KUKIR)

    orjinal gömü haritası

    Cevap: orjinal gömü haritası gayet doğru bi konu açılmış bunun farkında değilmisin yada farkındasın rahatsızmı etti seni. METİN usta yola devam usta bilgi ve paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bütün arkadaşlar ve dostlar olarak bekliyoruz.
Üst Alt