Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    GÖRSEL siz de bu güzelliğe şahit olun istedim

    Cevap: GÖRSEL siz de bu güzelliğe şahit olun istedim gönlüne sağlık kardeşim bu oluşum Ankara Kızılcahamam da var tabi mağara değil ama kaya oluşumu aynı diyebilirim.güzel paylaşım.
  2. KARE(KUKIR)

    birde siz bakın

    Cevap: birde siz bakın medli ustanın işaret ettiği yeri iyi incelemek lazım. buna benzer bi yere gittiğim de kayanın hemen önünden girilmiş girişin sağ çaprazında yaklaşık 3mt gibi mesafede bi kapak bulunmuş zemine doğru 2 mt inilmiş kuyu tarzı bir giriş. 2mt den tam karşısından tünel 3mt düz...
  3. KARE(KUKIR)

    cakıllı yıgma

    Cevap: cakıllı yıgma makedonyalı kardeşim çakıl yığmalarda mezara genelde üstden inersin. mameki usta çok da güzel anlatmış. kolay gele.
  4. KARE(KUKIR)

    130 Yıllık mumya

    Cevap: 130 Yıllık mumya gönlüne sağlık usta.
  5. KARE(KUKIR)

    dere kenarında V işareti

    Cevap: dere kenarında V işareti
  6. KARE(KUKIR)

    harika bir görsel

    Cevap: harika bir görsel gönlüne sağlık .
  7. KARE(KUKIR)

    kaya mezarları kalan birşey var mıdır

    Cevap: kaya mezarları kalan birşey var mıdır
  8. KARE(KUKIR)

    pur taşta mezar

    Cevap: pur taşta mezar mezarın duruşu şekli konumu sana en yardımcı olacak veriler. boşluk tespiti yapabilirsen yakınlarında ve çevresinde buna benzer yerler tespit edebilirsin diye düşünüyorum. ayrıca burayı veren bulgular işaretler gözüne çarpmadımı hiç.bak medli ustam işaretleri ne güzelde...
  9. KARE(KUKIR)

    yılan işareti,define

    Cevap: yılan işareti,define
  10. KARE(KUKIR)

    kendi koleksiyonumdan iki parça gorsel..umarim begenirsiniz :-)

    Cevap: kendi koleksiyonumdan iki parça gorsel..umarim begenirsiniz :-) gönlüne sağlık usta güzelmiş harbiden. saygılar.
  11. KARE(KUKIR)

    pur taşta mezar

    Cevap: pur taşta mezar güzel bi örnek ve paylaşım arap kardeşim bence tek değildir incelemeni o yönde yap.
  12. KARE(KUKIR)

    eski yel değirmeni

    Cevap: eski yel değirmeni
  13. KARE(KUKIR)

    eski yel değirmeni

    Cevap: eski yel değirmeni
  14. KARE(KUKIR)

    s.a arkadaşlar çift merdivenli koltuk.yorumlarınızaa...

    Cevap: s.a arkadaşlar çift merdivenli koltuk.yorumlarınızaa... fotoları ben neden göremiyorum acaba.
  15. KARE(KUKIR)

    karabükten görsel mezar.define

    Cevap: karabükten görsel mezar.define ne güzelmiş valla ya. gönlüne sağlık usta.
  16. KARE(KUKIR)

    Arkeoloji bölümü yetki ataması !

    Cevap: Arkeoloji bölümü yetki ataması ! bende uygun görüyorum.
  17. KARE(KUKIR)

    selamünaleyküm

    Cevap: selamünaleyküm hoş geldin sefalar getirdin ustad iyi forumlar.
  18. KARE(KUKIR)

    merdiven, kasası nerede,

    Cevap: merdiven, kasası nerede,
  19. KARE(KUKIR)

    merdiven, kasası nerede,

    Cevap: merdiven, kasası nerede,
  20. KARE(KUKIR)

    bu kadar işaretin mezarı nerde

    Cevap: bu kadar işaretin mezarı nerde ben temizlerim kılçıklarını ayırırım tek tek sen merak etme abiiii:D:D:D:D
Üst Alt