Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    oymanın doğusundaki düzgün kesim kayadaki işaret

    Cevap: oymanın doğusundaki düzgün kesim kayadaki işaret çoğu yerde tutdum asiavcı ustam ama bunun önünde tutmadım sebebp ne dersen iki tane uzun kulak kalktı bunun hemen dibinden unuttum valla:))))))
  2. KARE(KUKIR)

    Yapım Amacındaki Lahit

    Cevap: Yapım Amacındaki Lahit gönlüne sağlık usta.
  3. KARE(KUKIR)

    tek dikili kayadaki oyma.

    arkadaşlar bölge gene aynı tek dikl-ili yatık kayadaki tek oymamız oymanın doğusunda bir dere ve hemen yanında güneyinde bir dere mevut güneyinden inen dere batıdan doğuya doğru akmakta. doğusundaki dere kuzeyden güneye doğru akmakta ve hemen şağaıda birleşmekte oyma ve çevre fotları ile...
  4. KARE(KUKIR)

    oymanın doğusundaki düzgün kesim kayadaki işaret

    Cevap: oymanın doğusundaki düzgün kesim kayadaki işaret işaretin tam karşı tarafındaki tepe burası
  5. KARE(KUKIR)

    güzel bi oyma daha.

    Cevap: güzel bi oyma daha. benim tespitlerim bu yönde arkadaşlar. yorumlarınızı bekliyorum.
  6. KARE(KUKIR)

    oymanın doğusundaki düzgün kesim kayadaki işaret

    arkadaşlar oymanın doğusundaki küçük tepenin ok ile gösterdiğim noktada hafif düzlükte bulunan kayadaki işaret. bu işaretin 7mt kuzey batısındaki oyma.
  7. KARE(KUKIR)

    güzel bi oyma daha.

    Cevap: güzel bi oyma daha. medli ustam daha yukarılarda birleşiyor evet.
  8. KARE(KUKIR)

    güzel bi oyma daha.

    Cevap: güzel bi oyma daha. asiavcı usta 7 8 9 fotolar var istediğin açıdan ustam.
  9. KARE(KUKIR)

    güzel bi oyma daha.

    Cevap: güzel bi oyma daha.
  10. KARE(KUKIR)

    oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi

    Cevap: oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi ufuk usta valla iki tane çıktı hemde yan yana yatıyorlarmış keratalar. başka zaman olsa gez gez kaldıramassın yav:p
  11. KARE(KUKIR)

    güzel bi oyma daha.

    Cevap: güzel bi oyma daha. düşündüğün kişiler değil ufuk ustam yanıldınkoptumkoptumkoptum
  12. KARE(KUKIR)

    oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi

    Cevap: oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi aynen ufuk ustam bi kaçamak yapıp gezdik geldik bacaklarımızın pası açıldı valla(alkış)(alkış)
  13. KARE(KUKIR)

    oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi

    Cevap: oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi kardeşim bu alanda üzüm bağından eser yok buraya yakın iki köy biliyorum ve araziyide oldukça iyi biliyorum bağ olacak yada olan hiç bir kalıntı yada bahçe yok. kanallar küçük oymalardan üstde kalıyor kardeşim ve bu oymanın çevresinde 7 oyma var...
  14. KARE(KUKIR)

    güzel bi oyma daha.

    arkadaşlar oymanın derinliği 10cm ayrıca alındaki iki D oyma var derinlikleri 2cm ve göz şeklinde. D oymaların lat kısmında olan oymanın dernliği 2.30cm. bu foto oymanın güney kısmı ve aşağıda işaretlediğim yer ilk açtığım muhteşem oyma dediğim yer mesafe hemen hemen 300mt. oymanın dogu kısmı...
  15. KARE(KUKIR)

    oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi

    Cevap: oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi YÖNLERİDE BELİRTEYİM BU FOTODA KAFALAR KARIŞMASIN.
  16. KARE(KUKIR)

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) gönlüne yüreğine sağlık wasp usta güzel kareler harbiden paylaşım için teşekkürler.
  17. KARE(KUKIR)

    oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi

    Cevap: oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi duğuya bakan kısmının fotosu çıkmamış tekrar yükledim
  18. KARE(KUKIR)

    oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi

    oymanın olduğu kaya uzaktan fotosu. oymaların yanına çıkmak için iki basamak oyma vurulmuş kayanın yüzeyineoyma basamakların daha yakın fotosuve sunu çukurumuz ve çevresinde yedi oyma oymaların kuzeye bakan kısmının fotosu oymaların batı istikametine bakan fotosu oymaların güneye bakan fotosu...
  19. KARE(KUKIR)

    Görsel Bulak Kral Mezarı

    Cevap: Görsel Bulak Kral Mezarı stuncay kardeşim gönlüne sağlık güzel paylaşım.
  20. KARE(KUKIR)

    KEÇİ işaretinin araziyle uyumluluğu

    Cevap: KEÇİ işaretinin araziyle uyumluluğu belki bi yardımı olur kanısıyla fotolar üzerinde biraz oynadım kaynak ve derenin daha iyi anlaşılması için kuyruk kısmıda ilgi çekici A21MEDLİ ustam ayrıca tepe ve boynuz arasındaki daha doğrusu üst kısımdaki kayalıklarda incelenmeli. kaynağın...
Üst Alt