Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. MURATS44

    13 tane ufak murç mu ufak oyma mı anlamadım

    Cevap: 13 tane ufak murç mu ufak oyma mı anlamadım Elle yapılmış gibi.
  2. MURATS44

    ilk sahur

    Cevap: ilk sahur sahur yapıldı ama zaman var daha. :) Burda ezan bile okundu. Oruç başladı. Bütün islam alemine hayırlar getirsin inşaallah. Herkzin ramazan ayo mübarek olsun. amin.
  3. MURATS44

    ramazan ayı hilal göründümü 2013

    Cevap: ramazan ayı hilal göründümü 2013 valla kardeş hilali görmedim bırak hilali ay bile görünmüyor. Şimdi çıkıp baktım göremedim. Ben malatyadayım. Ama cumhura uymak zorundayız. Bir gün fazlaa tutmaz zarar vermez ama eksik kalırsa ?
  4. MURATS44

    dürbün tavsiyesi

    Cevap: dürbün tavsiyesi bu dediğin gerçekten süper. ayrıca bedava :)
  5. MURATS44

    Dere yatağında bulduğum parçalar

    Cevap: Dere yatağında bulduğum parçalar demir filizlerinden biri Pirit. Bende ona benzettim. Resimde net anlaşılmıyor ama , parlaklığından bişeyler çıkarmak zor. onları cımbız gibi birşeyle bir araya toplayabilirmisin acaba? Pirit olsa ateşte kararır altın olsa yüksek ısıda eriyip kaynaşır...
  6. MURATS44

    ttnet protesto

    Cevap: ttnet protesto kardeş, bende aynı sorunu yaşadım bir zamanlar. gidip bağlı olduğum telefonu ve interneti iptal ettirip yeni bir numara aldım sorun kalmadı. bildikleri tek şey var. bakım yapılıyor. ama bu bakım hiç bitmiyor. müşteri hizmetlerini ararsın bölge müdürlüğüne bilfidrdik...
  7. MURATS44

    Tarsus şelalesi görsel

    Cevap: Tarsus şelalesi görsel Manzara süper. :)
  8. MURATS44

    bu kadar işaret bir arada olabilirmi?

    Cevap: bu kadar işaret bir arada olabilirmi? usta ben hikayeyi merak ettim. Bu hikaenin daha uzun şekilde yazabilirmisiniz. Yada bir kaynak verebilir misiniz? teşekkür ederim.
  9. MURATS44

    diokaisareia kule

    Cevap: diokaisareia kule Hiç harç kullanılmadan yapılmış gibi. Bunca zamandır nasıl duruyor acaba? Çok ilginç bir yapı.
  10. MURATS44

    İstanbulun Fethi 1453

    Cevap: İstanbulun Fethi 1453 Öyle bir tarih ki, 1453....... bir devir kapanıp sonsuza kadar sürecek yeni bir devrin başlangıcı.......... Peygamber efendimiz (sav) tarafından müjdelenen kutsal bir mekan. Unutulmaması , unutturulmaması gereken bir tarih...
  11. MURATS44

    Açılmış kasa mı?Acil yorumlara ihtiyacım var.

    Cevap: Açılmış kasa mı?Acil yorumlara ihtiyacım var. bende 1 sene uğraşmışsın. yorumlara bakılırsa diğer arkadaşlarda birşeyler olabileceğini söylüyor. uğraştıracak ki bulasın. hemen gel bul , demezler heralde. bence biraz daha ilgilen. burdan birşey çıkabilir belki. Benim anlamadığım eski...
  12. MURATS44

    islam ülkeleri işgal altında

    Cevap: islam ülkeleri işgal altında İslama karşı tarih boyunca bir savaş vardı ve devam ediyor. Haçlı seferleri sadece islamı yoketmek için yapılan seferler ki, günümüzde farklı versiyonları cereyan ediyor. Ama bilmedikleri, kavrayamadıkları şu var ki; "“Allah’ın nurunu ağızlarıyla söndürmek...
  13. MURATS44

    çayı sevenlere ve misafir çok olanlara

    Cevap: çayı sevenlere ve misafir çok olanlara :) dem bardaklara gidecene kadar biraz soğusada görünüm güzel :)
  14. MURATS44

    Tavuk Ve Civciv

    Cevap: Tavuk Ve Civciv ilginç. hadi hayırlısı. bulursun inşaallah.
  15. MURATS44

    Dini Soru Ve Cevaplar

    Cevap: Dini Soru Ve Cevaplar Çok teşekkür ederim önemli konular.
  16. MURATS44

    görsel kuyu acılmış

    Cevap: görsel kuyu acılmış Resimler çok büyük :( yüklenmesini beklemek uzun sürüyor.
  17. MURATS44

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar Resim için teşekkürler. HAYIRLI CUMALAR.
  18. MURATS44

    görsel paylaşım

    Cevap: görsel paylaşım manzara güzelmiş. :)
  19. MURATS44

    dere kenarındaki girinti

    Cevap: dere kenarındaki girinti valla arkadaşlar ne diyeyim beni banlayın ne olur. resimlere ve yorumlara baka baka , işi gücü bırakıp bu işe girecem nerdeyse.. defineceliğin neden bir tutku olduğunu daha iyi anlıyorum. gerçekten heyecanlı bir uğraş....
Üst Alt