Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Peygamber efendimiz (sav)'den: “Allah’ım, Sana teslim oldum, Sana iman ettim, Sana tevekkül ettim, Sana döndüm, Senin için dava ettim ve Sana başvurdum. Önceden yaptıklarımı ve sonraya bıraktıklarımı, açık yaptıklarımı ve gizli yaptıklarımı bağışla. İleriye götüren...
  2. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Allah'ım, senden yalvararak diliyorum; Ey gizliyi bilen! Ey göğü kudreti ile bina eden! Ey yeri izzeti ile döşemiş olan! Ey celalinin nuru ile güneşi ışık merkezi, ayı yol gösterici kılan! Ey her temiz nefse yönelen! Ey korkanların, gönlü temiz olanların korkusunu...
  3. MURATS44

    Dünyayı yöneten aile rockfeller

    Cevap: Dünyayı yöneten aile rockfeller Harika ötesi çok çok güzel bir konu. türkiye üzerinde oynanan oyunların bir başlangıcının olmadığı daha net anlaşılıyor. Türkiye için yapmak istedikleri, topraklarındaki bereket için sahip olmak istedikleri bu cennet vatan bazılarının kışkırtmasıyla...
  4. MURATS44

    Tarlada buldım bır mezar tası

    Cevap: Tarlada buldım bır mezar tası İlginç resim. Etrafında kesin başka mezarlarda vardır. Taşı olmayan. Bence o bölge daha iyi araştırılmalı.
  5. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Allahım sen benim Rabbimsin. Senden başka ilâh yoktur. Sen beni yarattın. Ben de senin kulunum. Gücüm yettiği kadar senin va’din ve ahdin üzerineyim. Yaptıklarımın şerrinden sana sığınırım. Senin bana verdiğin ni’metini îtiraf ederim. Günahımı da îtiraf ederim...
  6. MURATS44

    2 Resim.

    Cevap: 2 Resim. kayalıklar sanki yerde yatan kanatları açık yukarı bakan bir şahin kafası. yukarı bakıyor.
  7. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Allahümme ente rabbî lâ ilâhe illâ ente halâktenî ve ene abdüke ve ene alâ ahdike ve va’dike mesteta’tü eûzü bike min şerri mâ sana’tü ebûü leke bi ni’metike aleyye ve ebûü bizenbî fağfir lî feinnehû lâ yağfirüzzünûbe illâ ente. Allahım sen benim Rabbimsin...
  8. MURATS44

    yorumsuz

    Cevap: yorumsuz Çok çok ilginç resimler. elinize sağlık
  9. MURATS44

    Mezar steli

    Cevap: Mezar steli çok güzel desenler. güzel de konu. İlgiyle okudum.Teşekkürler.
  10. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM "Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölü*mü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir. Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de...
  11. MURATS44

    bu belgeyi bilen varmı

    Cevap: bu belgeyi bilen varmı İŞTE BU ÇOK İLGİNÇ. Kaz ayağı ... ayağı kaz malları götür. çıkmaz mı bierde karşıma. bunuda öğrenmiş oldum.Teşekkürler.
  12. MURATS44

    Kayada bilinmeyen bir kabartma

    Cevap: Kayada bilinmeyen bir kabartma Ne göz var sizde? İki resim arasında hiç bir fark yok gibi ama üzerindeki deseni çk iyi görmüşrünüz. boş resme defalarca baktım ama göremedim yinede. ustalık böyle birşey heralde. bakmak var birde bakmak var :)
  13. MURATS44

    yorumsuz

    Cevap: yorumsuz ilginç resimler. Teşekkürler.
  14. MURATS44

    unutulmuş bir ırk Astekler

    Cevap: unutulmuş bir ırk Astekler JR0xWdnBH-8 Buraya direk link olarak ekledim. Eski uygarlıklar ve medeniyetler gerçekten akıl almasırlarla dolu. Hala çözülmeyen o kadar çok şey var ki.
  15. MURATS44

    bu ne işareti?

    Cevap: bu ne işareti? Şimdi hatırladım. Eskimalatyada bir mezar taşı vardı. Millet yıllarca ziyaret diye gördü. Sonradan mezzarı kazıp içinden yüklü miktarda altın çıkarılmıştı. Bu W işareti yanlış hatırlamıyorsam oralarda biyerde görmüştüm. Bir W harfinden neler tespit etmişsiniz. Gerçkten çok...
  16. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu ''
  17. MURATS44

    Fakir hane bitti

    Cevap: Fakir hane bitti valla kardeş hep hayalimdi benim. sessiz ve yeşil biyerde tek katlı güzel bir ev. Manzara güzel hava temiz. etraf sakin. 3 ay bişey değil. Şimdiden hayırlı olsun kardeş.
  18. MURATS44

    Fakir hane bitti

    Cevap: Fakir hane bitti Fakirhane ama yüzlerce metreden bile çok tatlı duruyor. Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşaallah. Çok sade ama çok ta güzel olmuş. Hayırlı olsun.
  19. MURATS44

    sütun tornolama tezgahı

    Cevap: sütun tornolama tezgahı sütunun düeltilmesi canlandırılmış ama , teknik olarak pürüzsüzolabilmesi için sürekli aynı yöne dönderilmesi ve düzeltme kaleminin sabit baskı ile temas ettirilmesi lazım. Bu resimdeki gibi koca bir sütunun düzeltilmesi imkansız. Hele de sütunlardaki pürüzsüz...
  20. MURATS44

    Matkap ile delik açma işlemi roma dönemi

    Cevap: Matkap ile delik açma işlemi roma dönemi Değişik bir alet. yeni gördüm. kaba kuvveti azaltan bir alet. işi kolaylaştırıyor. teşekkürler.
Üst Alt