Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. MURATS44

    açılmış kasa örneği

    Cevap: açılmış kasa örneği oyuğun içi uzun gibi. işaretlenen yer oyuğun üzerine geliyor. Ama güzel resim.
  2. MURATS44

    çankırı yaren ekibi

    Cevap: çankırı yaren ekibi bSdxrMlF0bw
  3. MURATS44

    Foucault sarkacı

    Cevap: Foucault sarkacı İlginç paylaşım.
  4. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM "Ey Rabbim, Muhammed ümmetinin cümlesine umûmî bir rahmet ile rahmet eyle!" "LA MEVCUDE İLLALLAH" "La ilahe illallah ala muradillah"
  5. MURATS44

    size böyle bir mesaj geldimi?

    Cevap: size böyle bir mesaj geldimi? 9 kilo altın . hemende tartmışlar. üzerinde yazı yokkmuş.nedecen yazıyı. olsa ne olur olmasa ne olur. sen altınları hallet. yazının güzelliğine not vermiyorlar :) Bence arkadaşların dediği gibi faklı birşey var. aman dikkat
  6. MURATS44

    yorumsuz

    Cevap: buluntular dünyadan hazine arayanlarca bulunmuş metalar... Müüüüüüüüüüüüüükemmellll resimler... söylenecek birşey yok. Bakarken bile neler düşündüm. Çok, çook güzel resimler. Bu konuyu ısrarla takip ediyorum ve her defasında çoooook güzel resimler buluyorum. Ellerine sağlık.
  7. MURATS44

    2012 yılında açılan bir anıt , kaya mezarı.

    Cevap: 2012 yılında açılan bir anıt , kaya mezarı. JJTQnpllga8
  8. MURATS44

    haç ay işareti

    Cevap: haç ay işareti Sonucundan emn olunan bi yerde, çalışırken yakalanmanın cezası ne acaba? Yakalanmama ihtimalide varsa ben olsam fırsatıdeğerlendirmeye çalışırdım. Yinede tecrübelerinize ve bilgilerinize dayanarak soruyorum. Çünkü arkadaşlar bir ermeni mezarı açacaklar.
  9. MURATS44

    Bursada define buldum dedi öldüresiye dayak yedi

    Cevap: Bursada define buldum dedi öldüresiye dayak yedi Bir hatırlatma yapayım Türkçemiz için. Öldüresiye dayak yenmez, ölesiye dayak yenir. Öldüresiye dayak atılır. Küçük bir anlam kayması lmuş cümlede. :)
  10. MURATS44

    çeşmelerdeki sır ve define

    Cevap: çeşmelerdeki sır ve define Eski zamanları hatrlatan eserler. Acaba bu çeşmeler ilk yapıldığında etrafındaki yaşam ve ortam nasıldı? Bazen o günlere gitmek istiyor insan.
  11. MURATS44

    Paros mermeri

    Cevap: Paros mermeri Resim yok mu ?
  12. MURATS44

    Yüksek hakim noktada taş öbekleri.Ermeni bölgesi.

    Cevap: Yüksek hakim noktada taş öbekleri.Ermeni bölgesi. Linklere tıklayıp site resim öelliği değilde , kopyala yapıştır ile ekleyebilirsin
  13. MURATS44

    Yüksek hakim noktada taş öbekleri.Ermeni bölgesi.

    Cevap: Yüksek hakim noktada taş öbekleri.Ermeni bölgesi.
  14. MURATS44

    yorumsuz

    Cevap: buluntular dünyadan hazine arayanlarca bulunmuş metalar... dehşet resimler. emeklerine sağlık. Grçekten çok güzeller. Elalem böyle buluyor işte.Külçe altınlar ne kadarhoş görünüyor.
  15. MURATS44

    sosisten bacak :) +18

    Cevap: sosisten bacak :) +18 def def :) çok ilginçmiş. Kimin aklına gelir böyle birşey.
  16. MURATS44

    hayra vesile olalım ins

    Cevap: hayra vesile olalım ins Gereken işlem yapıldı dün gece.
  17. MURATS44

    ya ilahi senden bir isteğim var

    Cevap: ya ilahi senden bir isteğim var çok güzel bir ilahi. teşekkürler.
  18. MURATS44

    30 tane eşek arısı 30 bin bal arısını nasıl öldürüyor

    Cevap: 30 tane eşek arısı 30 bin bal arısını nasıl öldürüyor Çok ilginç. İkiye bölüp atıyorlar bal arılarını. 30 taneye 30 bin karşılık.
  19. MURATS44

    yorumsuz

    Cevap: buluntular dünyadan hazine arayanlarca bulunmuş metalar... Millet neler buluyor biz ancak resimlerine bakıyoruz. Şunlardan birkaçede biz bulsak fena mı olurdu?
  20. MURATS44

    Dev bır hac ısaretı

    Cevap: Dev bır hac ısaretı Buna benzer yanyana dizilmiş bir yerde ben biliyorum. taşlar şekilsiz ama büyük kayalar buna benzer bir şekilde dizili duruyor. eğer bunda bir sonuç çıkacaksa bende başlayayım bu işe. :)
Üst Alt