Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. MURATS44

    cinlerden korunma duası

    Cevap: cinlerden korunma duası Büyüden ve Cinden korunmak için Sual: Ruhi sıkıntılardan, korkulardan ve çeşitli sıkıntılardan kurtulmak ve büyü çözmek için ne yapmak gerekir? Cinden korunmak için hangi duaları okumalı? CEVAP Allahü teâlâ, her...
  2. MURATS44

    kaplumbağa başı ve çevresindeki işaretlere yorum bekliyorum !

    Cevap: aslan veya kedi kafası. kaya komple biraz yandan insan yüzüne benziyor. ağzı ve burnu büyük.
  3. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a...
  4. MURATS44

    ''Hakikat çeşmesi''

    Cevap: ''Hakikat çeşmesi'' En küçük bilgi bile bir hazine değerindedir. Konuyu baştan sona okudum ve çok değerli bilgilerin yanında , atılan çok büyük bir adım. En uzak yollar bile ilk adımla başar. Bu yolun devaamında öğrenecek çok şeyler var inşaallah. Bu konu özellikle takip edeceğimi...
  5. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' "Yâ Rabb, benim hatâlarımı, bilmeden yapdıklarımı, işimde aşırı gitmemi, ve Senin benden çok iyi bildiğin hallerimi mağfiret eyle."
  6. MURATS44

    soykırım mı dediniz? ABD'den ŞOK RAPOR !

    Cevap: soykırım mı dediniz? ABD'den ŞOK RAPOR ! bunu kendileri de biliyor. Arşivlerini açmadıkları sürece de istedikleri gibi yalanlarına devam edecekler. Karabağı aldılar şimdi Tükiyeden toprak istiyorlar. Bunu yapmayacaklar , çünkü nasıl vahşi bir millet olduklarını dünya öğrenecek. KnMqruN01qg
  7. MURATS44

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar
  8. MURATS44

    Kırmızı cıva varmı idi yokmu idi .........

    Cevap: Kırmızı cıva varmı idi yokmu idi ......... Aynı cıv mı acaba? Kırmızı civa termometrelerde de var. Heryerde bulunabilecek bir cıva.Okullarda her sınıfta var olduğuna göre aynı maldde oldu biraz karışık. kilogramı 1 milyon dolar. Peki bunu tv veya termometrelerde kullanacak kim olabilir?
  9. MURATS44

    Kırmızı cıva varmı idi yokmu idi .........

    Cevap: Kırmızı cıva varmı idi yokmu idi ......... :) O efsana çıktığı zaman olsaydı verirdim. Eskiciye sattım 10 liralık basket topu parasına. Üstelik içinide sökmüştüm en küçük vidasına kadar. Kablo ve küçük plaketlerden başka birşey yoktu. Emin ol öyle bişey yok. sadece efsane :
  10. MURATS44

    Kırmızı cıva varmı idi yokmu idi .........

    Cevap: Kırmızı cıva varmı idi yokmu idi ......... bir zamanlar öyle bir laf vardı. Hatta iyi paraya toplatılıyor diye de bir efsane vardı. Basit bir tv de bu kadar pahalı bir maddenin kullanılması biraz tuhaf. Bence tv ile alakası yok. Bulunmayan bir maddeyi tv yapımında mı kullanacaklar :)
  11. MURATS44

    Kırmızı cıva varmı idi yokmu idi .........

    Cevap: Kırmızı cıva varmı idi yokmu idi ......... Kesin suriye istihbaratından biri. Ruslardan alıp suriyeye götürmek istediler.
  12. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu ''
  13. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' "Yâ Allah! Sen benim Rabbimsin. Senden başka ilâh yoktur. Beni sen yarattın ve ben senin kulunum. Ve ben îman ve ubûdiyyetimde gücüm yettiği kadar senin ahd ü misâkın üzereyim."
  14. MURATS44

    kapa gözlerini

    Cevap: kapa gözlerini :) doğru demiş .doğru biir bakış açısı
  15. MURATS44

    3000'i Yakalarken

    Cevap: 3000'i Yakalarken Bende böyle üstad. Tarayıcı ayarlarımda sorun yok.kontrol ettim. Sadece bu sitede böyle.
  16. MURATS44

    3000'i Yakalarken

    Cevap: 3000'i Yakalarken Esselamu aleyküm. Site içindeki insanlarınbirbirlerine karşı yaklaşımları gerçekten çok güzel. Gerçek bir arkadaş, dost ortamı gibi. Bu dostluk ebediyyen devam eder inşaallah. Yorumlara bakılınca hepsi birbirinden güzel. aliveli44 hemşomun konudaki sözlerine dayanarak...
  17. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' “Dua ibadetin tâ kendisidir.” (Ebû Davud) “Allah’ım, bana doğruyu ilham et ve beni nefsimin şerrinden koru.” (Tirmizî)
  18. MURATS44

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar
  19. MURATS44

    Defineye yakın gizlenmiş ya da toprak altından çıkan işaretler

    Cevap: Defineye yakın gizlenmiş ya da toprak altından çıkan işaretler Okuması bile heyecanlı :) Teşekkürler anlatım içn.
  20. MURATS44

    Belgeler.com Veda Ediyor

    Cevap: Belgeler.com Veda Ediyor bende yeni duydum ve mera ettim. site kapanmış . bugün itibariyle. Yazık olmuş.
Üst Alt