Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. MURATS44

    ermeni evinde çıkan harita taş?

    Cevap: ermeni evinde çıkan harita taş? o yunanlıları bulup şöyle itiraf edene kaadar cahit ve abdulheyin eline verip bütün bildiklerini öğrenmek lazım. Bu yunanlılar bir iş çeviriyorlar. Gelipte ipucu vermezler durduk yere. "Bizim herşeyimiz burda" demeleri sanki birilerini yoklamak gibi birşey...
  2. MURATS44

    muhtesem goruntuler.

    Cevap: muhtesem goruntuler. Resimleri nerden yüklüyorsun? Telefondan mı ? sitede resim yükleme sorunu yok. Herkes o kadar resim ekliyor. Resim yükleme şekline bakarsak heralde sen yanlış yapıyorsun.. Resim yüklme sitesini değişip dene birde.
  3. MURATS44

    ermeni evinde çıkan harita taş?

    Cevap: ermeni evinde çıkan harita taş? ermeni haritası. iyi okunursa sonuç çok yi olabilir...
  4. MURATS44

    yüzük çeşitleri

    Cevap: yüzük çeşitleri Kimbilir kimler kullandı. Ne ilginç düşünce. Zamanında ne kadar kıymetliydi kimbilir. Belkide birbirlerine hediye bile ettiler bu yüzükleri.
  5. MURATS44

    İlk Türk ismini kim kullandı ve İslamiyete geçiş

    Cevap: İlk Türk ismini kim kullandı ve İslamiyete geçiş efGr3W6ULQc
  6. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Hz. Muaz ile Bilal'in Duaları Anlamı: Allah'ım! Gözler uyumuş, yıldızlar kaybolmuştur. Sen ise sağsın ve herşeyi kudret elinde tutansın. Allah'ım! Cenneti arayışım ağır, ateşten kaçışım zayıftır...
  7. MURATS44

    orjinal gömü haritası

    Cevap: orjinal gömü haritası Böyle bir harita bana da nasip olsun inşaallah :) Tabi bende sizden yardım isterim
  8. MURATS44

    Mezar .görsel

    Cevap: Mezar .görsel İlginç resimler. İlk resimdeki dar taraftaki kare şeklinde olan bölüm sanki bişey salamak için yapılmış gibi.
  9. MURATS44

    muhtesem goruntuler.

    Cevap: muhtesem goruntuler. Merak ettim resimleri ama görünmüor maalesef
  10. MURATS44

    kayın biraderim vefat etti

    Cevap: kayın biraderim vefat etti Hepimiz O'ndan geldik. Dönüşümüz de ancak O'na dır. İnnâ lillâhi ve inne ileyhi râciun. Allah ac rahmet eylesin inşaallah
  11. MURATS44

    Duru Görü..

    Cevap: Duru Görü.. Çok ilginç bir konu. İnsan beyninin bu zamanda bu teknoloji ile daha %20 si çözülmüşken , kimbilir bilinmeyen daha neler var.
  12. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' İmâm Şafiî'nin Duası Anlamı: O'ndan başka ilah yoktur. O, üstündür, hikmet sahibidir. Muhakkak ki Allah katında din, İslâm'dır. Ben de Allah'ın tanık olduğu şeye tanıklık ederim ve bu tanıklığı...
  13. MURATS44

    yorumlarinizi bekliyorum

    Cevap: yorumlarinizi bekliyorum Taş gibi olduğu doğruda :) babalar gibi fotoşop
  14. MURATS44

    İlk Türk ismini kim kullandı ve İslamiyete geçiş

    Cevap: İlk Türk ismini kim kullandı ve İslamiyete geçiş …Türk Adının Anlamı… Türk Milleti’nin tarihi insanlık tarihi kadar eskidir. “Türk” sözü tarihin en eski çağlarından beri kullanılıyordu ve belirli bir kavmin yada kavimler birliğinin adı olarak mevcuttu. Türkler’in köklü ve çok...
  15. MURATS44

    Kırmızı cıva varmı idi yokmu idi .........

    Cevap: Kırmızı cıva varmı idi yokmu idi ......... “Kırmızı civa” ile ilgili ilk haber 1980 yılındaRusya’dan yayıldı. Çoğu ülkelerde şehir efsanesi haline geldi. Önce Grundig marka siyah beyaz televizyonlarda bulunduğu söylendi. Şimdi ise Singer marka dikiş makinasında olduğu iddia ediliyor...
  16. MURATS44

    Mevlana ve Telepati..

    Cevap: Mevlana ve Telepati.. Teşekkürler.
  17. MURATS44

    10 yılda olanlar

    Cevap: 10 yılda olanlar EKIB7JCSGpc
  18. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Hz. Peygamber'in (s.a.v.) Rüyada Öğrettiği Dua Anlamı: Allah'ım, senden yalvararak diliyorum; Ey gizliyi bilen! Ey göğü kudreti ile bina eden! Ey yeri izzeti ile döşemiş olan! Ey celalinin nuru ile güneşi ışık...
  19. MURATS44

    internet tarayıcımın çerezlerini nasıl silerim

    Cevap: internet tarayıcımın çerezlerini nasıl silerim explorer artık ömrünü tamamladı. Çerezleri silsekte pek randımanlı değil. Yıllardır explorer kullanmadım. Mozilla ve chrome , explorerden çok çok daha iyi.
  20. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' ALLAHIM...Cümlemizi korktuklarımızdan emin eyle umduklarımıza nail eyle inşAllah... amin.
Üst Alt