Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' bana da :) aminnnnnnnn :) Rasulullah (sav) şöyle buyurmuştur: "Mâ şâallâhu lâ kuvvete illâ billâh" "Allah-u Azze ve Celle hangi bir kula; ehli, malı ve çocuğu hakkında bir nimet verir de, o kul...
  2. MURATS44

    STONHENGE, Dünyadaki en ihtişamlı Megalit

    Cevap: STONHENGE, Dünyadaki en ihtişamlı Megalit Çözülemeyen gizem.
  3. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' "Yâ Allah! Sen benim Rabbimsin. Senden başka ilâh yoktur. Beni sen yarattın ve ben senin kulunum. Ve ben îman ve ubûdiyyetimde gücüm yettiği kadar senin ahd ü misâkın üzereyim.amin"
  4. MURATS44

    İlk Türk ismini kim kullandı ve İslamiyete geçiş

    Cevap: İlk Türk ismini kim kullandı ve İslamiyete geçiş Sadece araştırma haricinde oldukçaaaa güzel bir konu. Eline emeğine sağlık.
  5. MURATS44

    şelale görsel

    Cevap: şelale görsel kapağın ne kadar kalın olduğu değilde içeri girilememiş. Arkasında birşey var ki böyle devasa bir kapak yapılmış. Sağdan soldan bir yerinden içeri görünmüyor mu acaba? Ben orda olsam elimde çakıyla o kapakta bir delik açar içi boş olsa bile içeri girerdim bi şekilde. burası...
  6. MURATS44

    Büyük evliyaya ait sanılan fakat mahzen olması muhtemel türbe.

    Cevap: Büyük evliyaya ait sanılan fakat mahzen olması muhtemel türbe. atın 2 ayağımı varmış. ? bu tür hikayeler çok anlatılır ama ne kadar doğru acaba? Bence oraları çok iyi incelemek lazım. deliklerde atnalına pek benzemiyor. Atın ayapıda o kadar kalın olmadığına göre oda bir hikaye yatıyor...
  7. MURATS44

    Hayırlı Cuma'lar

  8. MURATS44

    Benim adım kemal. parayı bulurum

    .konunun siyası tartışma yaratacağını düşündüğümden sildim bilginize
  9. MURATS44

    tümülüs olma ihtimali nedir?

    Cevap: tümülüs olma ihtimali nedir? 250 milyom leva türk parası karşılığı ne kadar acaba?
  10. MURATS44

    tümülüs olma ihtimali nedir?

    Cevap: tümülüs olma ihtimali nedir? video süpermiş.
  11. MURATS44

    monalin yeni resmi

    Cevap: monalin yeni resmi bozkurt olmasın :)
  12. MURATS44

    yunan ve ermeni evleri hakkında önemli

    Cevap: yunan ve ermeni evleri hakkında önemli Çok güzel bilgiler. Teşekkürler.
  13. MURATS44

    58 dk bilgilendirme.

    Cevap: 58 dk bilgilendirme. IQK4ZDJ4u64
  14. MURATS44

    Kurban Kesmek İle İlgili Konular

    Cevap: Kurban Kesmek İle İlgili Konular Kurbanlıklara dikkat! Kurban Bayramı öncesi sağlıklı kurban seçimi konusunda dikkat edilmesi gerekenler neler? Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurbanlıklar pazara çıkmaya başlarken, sağlıklı hayvan seçimi konusunda vatandaşların dikkatli olması...
  15. MURATS44

    böyle bi yerde ne olabilirki?

    Cevap: böyle bi yerde ne olabilirki? Böyle yerler neden benimde karşıma çıkmıyor :)
  16. MURATS44

    cinlerden korunma duası

    Cevap: cinlerden korunma duası bu konuyla ilgili bölüm olsa o kadar çok dua var ki. Böyle konu aralarında göülmüyor bzen. konular art arda eklenince görünmüyor. allah ac senden de razı olsun inşaallah
  17. MURATS44

    MERS-CoV HASTALIĞI

    Cevap: MERS-CoV HASTALIĞI Teşekkürler hemşo. İlk defa duydum bu hastalığı. Tamda Hacc zamanı .
  18. MURATS44

    Kudret hamamı

    Cevap: Kudret hamamı Ustalarınilk söyleyecekleri , resim? Bence de :)
  19. MURATS44

    Ambar kaya

    Cevap: Ambar kaya Bu konuya yorumları merak ettim. Resim olsaydı keşke.
  20. MURATS44

    Mugla bodrum

    Cevap: Mugla bodrum Bilgi derken ne yönden? Şeyh googılda fazlasıyla vardır. Özel birşey mi sorursun?
Üst Alt