Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. MURATS44

    Malatya - Battalgazi - Ulu Camii

    Eline sağlık hemşo. Çok güzel resimler.
  2. MURATS44

    Kuzey Irak'ta Ermeni Varmıydı?

    Çok zor . Maalesef dönen dolaplar dillendirilmiyor. Yakın gelecekte çok büyük tehlikeler var ama nedense kimse üzerine düşmüyor. boş konular hep gündem oluyor.
  3. MURATS44

    Kuzey Irak'ta Ermeni Varmıydı?

    Allah ac razı olsun karanar. Teşekkür ederim. Ha afganistan ha ırak. Değişen bişe yok hemşo. İkisi de amerikan işgalinde. Gerçi burda amerikalı kalmadı ama gizli gölgeleri var. Durum çok karışık.
  4. MURATS44

    Kuzey Irak'ta Ermeni Varmıydı?

    Merhaba arkadaşlar. Teşekkür ederim herkese. :) Derin sular olmazsa sığmıyoruz . Yer kalmamış gibi Kuzey ırağa düştük. Ocak ayından sonra allahın izniyle memleketteyim. Orda ermeniler vardı ve hala var diyorsunuz. Bulunduğumuz bölge şehir dışı. ve mağara bir tane. bu...
  5. MURATS44

    Kuzey Irak'ta Ermeni Varmıydı?

    Esselamu aleyküm. Hayırlı geceler arkadaşlar. Ben bir soru sormak istiyorum. Bilgisi olan açıklama yaparsa sevinirim. Kuzey ırak topraklarında zamanında ermeni toplumu varmıydı acaba? bulunduğumuz yer şehir dışında ve şantiyemizin hemen arka tarafında dağda bir mağara var...
  6. MURATS44

    Duygusal Klavye tuşları ve tesettürlü şeytan!

    Cevap: Duygusal Klavye tuşları ve tesettürlü şeytan! Açıklama oldukça güzel ve yerinde tespit. Ama sadece islami forumlarla kıyaslanmış. bunun bir de sosyal paylaşım siteleri var ki, islami forumlar yine çok çok iyi durumda. açılan konuyu beğendirmek için açılan taklaların hesabı yok.Herşeye...
  7. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü’nün sahibi olan Allah’a mahsustur. (Allah'ım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna...
  8. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' (Sıkıntıya düşen, “Bismillahirrahmanirrahim ve lâ havle ve lâ kuvvete illa billahil aliyyil azim” derse, her türlü sıkıntıdan kurtulur.) [Deylemi>
  9. MURATS44

    Digitürk Lig Tv Bayi

    Cevap: Digitürk Lig Tv Bayi Kullanırken iyi olabilir ama birde iptal ettirmeye çalışın. Neler çektiriyorlar insana. Bende kullndım. Bir yerden sonra dijital kanalların çoğalması ile ihyiaç kalmadığını hissedince en azından bir süre iptal edem dedim. Sürebitti. hat kapandı .izlemediğim halde...
  10. MURATS44

    Aşûre Gününün Fazileti

    Cevap: Aşûre Gününün Fazileti Muharrem ayı, Kur'an-ı kerimde, kıymet verilen dört aydan biridir. Muharremin birinci günü oruç tutmak, o senenin tamamını oruç tutmak gibi faziletlidir. Bir hadis-i şerif meali şöyledir: (Ramazandan sonra en faziletli oruç, Muharrem ayında tutulan oruçtur.)...
  11. MURATS44

    Digitürk Lig Tv Bayi

    Cevap: Digitürk Lig Tv Bayi Bayii olarak hizmetleriniz çok güzel ve yakından. Teşekkür ederiz ama dijitürk yapı olarak abonelik sonunda aşır büyük sıkıntı ve gereksiz belgeler isteyerek abonelerini oyalıyor. Kusura bakma bu konuda bayiiler sıkıntısız ama taahhüdün sonunda da insanı perişan...
  12. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' (Allah katında günlerin efendisi Cuma’dır. O kurban ve Ramazan bayramı günlerinden de faziletlidir. Cuma gününde şu beş özellik vardır: 1- Hazret-i Âdem o gün yaratıldı. 2- O gün yeryüzüne indirildi. 3- O gün vefat etti. 4- O günde öyle bir an vardır ki, günah veya...
  13. MURATS44

    Allah Kur’ân’ı yaratmadan önce kimlere öğretti.

    Cevap: Allah Kur’ân’ı yaratmadan önce kimlere öğretti. Allah ac sizden de razı olsun inşaallah. :)
  14. MURATS44

    Allah Kur’ân’ı yaratmadan önce kimlere öğretti.

    “Rahman Sûresi’nin ilk âyetlerine göre, Allah önce Kur’ân’ı öğretiyor, sonra insanı yaratıyor. Bu sıralama ile düşünürsek, Allah Kur’ân’ı önce kime öğretti?” Rahman Sûresi’nin başlangıç âyetleri şöyledir: “O Rahman ki, Kur’ân’ı öğretti, insanı yarattı. Ona beyanı öğretti.” 1 Bu...
  15. MURATS44

    hayvan kürkü için bir kez daha düşünün

    Cevap: hayvan kürkü için bir kez daha düşünün Çok güzel ve anlamlı. Belki annelerinin kokusunu hisssetiler. Kürk giye sevdasına başka bir canlının hakkını gaspetmeye hakkımız var mı acaba?
  16. MURATS44

    kamyon çöktü tarih gün yüzüne çıktı

    Cevap: kamyon çöktü tarih gün yüzüne çıktı Kimbilir yapıldığında nasıldı ? İlk defa bulunan bir yerse içinde mutlaka birşeyler vardır. Birşeyler değil. çok şeyler vardır. Devletin eline geçtiyse .........
  17. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' ALLAH ım rahmetim gazabımı geçti buyuruyorsun ümitleniyoruz seviniyoruz bizlerede rahmetinle muamele eyle inşAllah...gazabına düşmekten sen bizleri koru aczimizi ve fakr ımızı biliyorsun sen yanlışa düşmekten gazabına müstehak olmaktan koru senin her şeye gücün...
  18. MURATS44

    Burada Bir Hazine Yatıyor!

    Cevap: Burada Bir Hazine Yatıyor! güzel haber. Köy muhtarı yetkililere haber vermeden önce kendi yetkilileriyle bi araştırsaydı. Hamamın olduğu yerde kesinlikle iş vardır.
  19. MURATS44

    sitede konu nasıl açılır !

    Cevap: sitede konu nasıl açılır ! Sade ve güzel açıklama olmuş :) Teşekkürler.
  20. MURATS44

    Niyet İnsanı Kurtarabilir mi?

    Cevap: Niyet İnsanı Kurtarabilir mi? Uzun konu ama okumaya değer. Başlığa bakınca okudum da. Gerçekten çok güzel konuydu. Ameller, niyetlere göredir ama sadece niyet yeterli değil elbette. Niyet insana sevapta kazandırsa kurtuluş için yeterli mi? Değil. ama Rabb'im bilir doğrusunu. Teşekkürler...
Üst Alt