Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' "Yâ Allah! Sen benim Rabbimsin. Senden başka ilâh yoktur. Beni sen yarattın ve ben senin kulunum. Ve ben îman ve ubûdiyyetimde gücüm yettiği kadar senin ahd ü misâkın üzereyim."
  2. MURATS44

    yoldan geçerken tesadüfen gördüm süperrrr

    Cevap: yoldan geçerken tesadüfen gördüm süperrrr Böyle güzel bir yer ve başı boş. Devlet nasıl sahipsiz bırakmış. eminim burda daha neler neler var.
  3. MURATS44

    Cennet kaç katlıdır?

    İnsanların dünyada elde ettikleri makamlarına göre Allah (cc) ahirette farklı cennet tabakaları yaratmıştır. Tefsir ve hadis âlimlerince cennetin yüz derecesi vardır. Fakat cennetteki tabakalarının sayısı konusundaki rivayetler farklılık göstermektedir. İbn-i Abbas’ın (ra) görüşü cennetin...
  4. MURATS44

    Cehennemdeki azap niçin ateş olarak seçilmiştir?

    Cehennemdeki azap niçin ateş olarak seçilmiştir? Değerli Kardeşimiz; Cehennemde azap olarak sadece ateş yoktur. Ateşle birlikte birçok azap çeşidi vardır. Çoğunlukla bilinen azap çeşidi ateştir. Ateş, insana çok büyük acı verdiği için cehennemdeki azab ateşle verilecektir Ateş, insan cismine...
  5. MURATS44

    Allah İntikam Alır mı?

    Cevap: Allah İntikam Alır mı? Mükemmel bir konu. Her satırı ayrı uyarı. Hiç düşündünüz mü; Hazreti Allah (cc) kullarını ne kadar seviyor, cehenneme gitmemelerini ne kadar istiyor? İsterseniz sözü uzatmadan bir kudsî hadisin hatırlatmasına bir göz atalım, sonra diğer misallere geçebiliriz...
  6. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Ey ismi her derde derman olan; ey ismi her hastaya şifâ olan! (Yüce Allah’ım!)! Yalnız sana kul olmak (bizim için) yeterlidir! Silâhı ağlamak ve sermâyesi ‘ümid’ olanlara rahmet et! Ey ni’metleri tamamlayan! Ey zahmetleri def’eden! Ey korkanların ışığı, ey...
  7. MURATS44

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar Rahman ve Rahim Allah’ın adıyla Allah’ım! Sen’den isterim;.. Her şeyi kaplayan rahmetinden: O’nunla her şeyi kahrettiğin kuvvetinden; önünde her şeyin boyun eğdiği ve önünde her şeyin zelîl olduğu ve kendisiyle her şeyi alt üst ettiğin kurtulunmaz ceberûtundan; ve...
  8. MURATS44

    resim upload (yükleme) siteleri

    Cevap: resim upload (yükleme) siteleri genelde photobucket kullanıyorum. resimler bir süre sonra silinmiyor. ama anlk işlemler için bu siteler yeterli. Teşekkürler. Eline sağlık.
  9. MURATS44

    Cinler tarafından sahipli mekanlar hakkında

    Cevap: Cinler tarafından sahipli mekanlar hakkında 7B1eblvP_J4 NeaY6HCdPGw
  10. MURATS44

    Cinler tarafından sahipli mekanlar hakkında

    Cevap: Cinler tarafından sahipli mekanlar hakkında Şeytani Cinlerin ilgi alanları ve bulundukları yerler genelde hoş olmayan tarz yerlerdir. Örneğin, eğlence mekanlarını tercih ederler, çöp kutularını, ağaç diplerini ve kuytu karanlık bölgeleri. Bunlara dikkat etmekte fayda vardır ama hani...
  11. MURATS44

    Cinler tarafından sahipli mekanlar hakkında

    Cevap: Cinler tarafından sahipli mekanlar hakkında Cin'ler Alemi Bu konu hakkında aşağıda tüm yazacaklarım ve yazdıklarım kendi şahsıma ait olup, alıntı-çalıntı kesinlikle yoktur. Gerek duyumlarım, gerek ise islami bilgilerime dayanarak; konuyu kendi dilimden, kendi özümden ve kendi...
  12. MURATS44

    oymaların girişi nerdedir....?

    Cevap: oymaların girişi nerdedir....? Açık ve net karot deliği. İç yüzeyin pürüzsüz olması ancak karotla mümkün. Arkadaşın dediği gibi boşluk aranmış.
  13. MURATS44

    Görenleri hayrete düşürdü.

    Cevap: Görenleri hayrete düşürdü. Hayrete düşülmeyecek gibi de değil. Çok ilginç...
  14. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' ALLAH'ım Sen benim DUALARIMI, Bana DUA edenlerin DUALARINI ve Benden DUA isteyenlerin DUALARINI kabul eyle.(AMiN)
  15. MURATS44

    58 dk bilgilendirme.

    Cevap: 58 dk bilgilendirme. nEOvUoDSFnU
  16. MURATS44

    super zikirli menzil ilahileri-2013

    Cevap: super zikirli menzil ilahileri-2013 Çooook güzel bir ilahi. eline sağlık.
  17. MURATS44

    Müthiş bir arapça parça sadece dinleyin !!!

    Cevap: Müthiş bir arapça parça sadece dinleyin !!! Kulağa hoş geliyor. Teşekkürler.
  18. MURATS44

    Bayram Düşünceleri

    Cevap: Bayram Düşünceleri Çok güzel konu. Teşekkürler.
  19. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Ey Rabbimiz ! Rasulünü anışımızdan haberdar et ! O na binler salât,binler selâm olsun. Habibine Makam-ı Mahmudu ver, O na vesileyi lûtfet... O nu Refik-i Alaya yükselt, Bizi de affet.... Onun hatrına affet, Zatının hatırına affet, Ne olur affet bizi, Bizi affet...
  20. MURATS44

    Bayram tebrikleri.

    Cevap: Bayram tebrikleri. Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi , adaletli yüce ALLAH ac kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımız ALLAH ac'ın yüce katına iletilmesine , kesilen kurbanların kabulüne ve bu mübarek Kurban Bayramının Türk Dünyasında ve tüm islam aleminde fütuhatlara vesile...
Üst Alt