Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. MURATS44

    Köprü ve para yerleri

    Cevap: Köprü ve para yerleri yıllar sonra köprünün tadilatı için diyorsun da usta , zamanımızda bu köprü yıkılsa yada zarar görse şu an ki haliylemi yaparlar yoksa yeni köprü için dozerlerle girip hafriyatını başka yere mi atarlar? Ben olsam eğerki böyle bir yerde şu anki haline zara vermeden...
  2. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Ya Rabbi, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden de koru! Amin.
  3. MURATS44

    Sizce bu nedir neye benziyor.....

    Cevap: Sizce bu nedir neye benziyor..... sırtüstü uzanmıl ş, eli karmında hafif yan dönmüş bir insan. Sanki o an üzerini ince bir çimentoyla kapamışlar gibi. Heykel desek, hatlar ancak bu kadar benzer olurdu bir inana. Lahit kapağı düz olurdu bu çok farklı ve çok ilginç bir resim.
  4. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Ya Rabbi, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım. Amin.
  5. MURATS44

    Site giriş hatası

    Cevap: Site giriş hatası Teşekkür ederim. Biraz karıştırayım ben ama vb4 . Bulurum inşaallah. Teşekkürler. :)
  6. MURATS44

    Site giriş hatası

    Cevap: Site giriş hatası 15 saniye sonra dzenlemek istedim. Aslında güzel fikir. Belli biryerden sonra düzenleme olmaması hoş olmuş. eklentisi mi var bunun?
  7. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' "Ey Rabbimiz, bize dünyâda da iyilik, güzellik ver, âhirette de iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azâbından koru." Amin.
  8. MURATS44

    Her Gün Güncel karikatür

    Cevap: Her Gün Güncel karikatür doktor iyimiş
  9. MURATS44

    Site giriş hatası

    Cevap: Site giriş hatası bozkurt kardeş yanlışlıkla entera bastım konu açıldı. Düzenle butonu yok. resim bu. bforumda da vard ama şimdi çıkmıyor. Sadece uyarmak istedim.Teşekkür ederim.
  10. MURATS44

    Site giriş hatası

    Cevap: Site giriş hatası
  11. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Peygamber efendimiz (sav)'den: “Allah’ım, Sana teslim oldum, Sana iman ettim, Sana tevekkül ettim, Sana döndüm, Senin için dava ettim ve Sana başvurdum. Önceden yaptıklarımı ve sonraya bıraktıklarımı, açık yaptıklarımı ve gizli yaptıklarımı bağışla. İleriye...
  12. MURATS44

    Karlı dağlardaki sır

    Cevap: Karlı dağlardaki sır fmse42yQe08
  13. MURATS44

    Bu Dengeye Dikkat!

    Cevap: Bu Dengeye Dikkat! Başkalarına da yardım etmek görevimizdir ama kendimizi bitirecek kadar değil. Peygamber efendimiz zamanında sahabele bütün varlıklarını din kardeşleri için feda edip akşama yüycek br lokma ekmekleri olmadan sabahladıkları çok zamanlar olmuştur. Cömertlik çok güzel...
  14. MURATS44

    Site giriş hatası

    Esselamu aleyküm. Yazak yer ulamadığım için duyuru olarak buraya yazıyorum. Uygun bölüm varsa taşıyabilirsiniz. siteye girerken; Invalid Redirect URL (define işaretleri - define - definecilik - define siteleri - define sitesi - kilise - eşkiya belgeleri - define yerleri - define forumları)...
  15. MURATS44

    gorenleri-hayrete-dusurdu

    Cevap: gorenleri-hayrete-dusurdu Hayrete düşülmeyecek gibi de değil. O zamanlada bunlar adetmiş. ölenlerin mezarına konulan bu mücevherler ölümden sonra rahat bir hayat sürmelerine neden olurmuş. bunları öldükten sonra kullanacaklar. Böylebir mezar bulsak hiçte fena olmazdı :)
  16. MURATS44

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' Aksırınca “Elhamdülillah” demeli, bunu duyan müslüman da, “Yerhamükellah” yani (Allah sana rahmet etsin.) demelidir! Üçüncü biri varsa “Yehdina ve yehdikümullah” demelidir! Üçüncü bir kimse yoksa, aksıran cevap olarak aynı şeyi söylemelidir! Hadis-i...
  17. MURATS44

    Defineciler, DİKKAT!

    Cevap: Defineciler, DİKKAT! Para işte neler yaptırıyor insana . Bu konularda gerçekten güven çok zor.
  18. MURATS44

    lg müthiş reklam gök taşı

    Cevap: lg müthiş reklam gök taşı tv o kadar canlı ki millet pencereden seyrediyor sanıyor heralde. çok ilginç bi reklam.
  19. MURATS44

    yürek dayanmaz :'(

    Cevap: yürek dayanmaz :'( Unrho1UeJCE Gerçekten yürek dayanmıyor. Allah ac bir an önce bu zülmde inananların yardımcısı olsun inşaallah.
  20. MURATS44

    osmanlı ibrikleri görsel

    Cevap: osmanlı ibrikleri görsel İççilik süper. Osmanlı ne de olsa :)
Üst Alt