Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. fatih7979

    yerlesım alanı

    Cevap: yerlesım alanı yorumlar ıcın saol ustat kayaların hepsınde boslk var sunu cukurunun onunde cızdıgınız yer kadar bosluk verıyor çubuklar
  2. fatih7979

    yerlesım alanı

    Cevap: yerlesım alanı bakır ve pirinç le cubuklar var
  3. fatih7979

    yerlesım alanı

    Cevap: yerlesım alanı bolge eskı bır yerlesım yerı bızanslılardan kalma bır kale var daha once payasmıstım resımlerını bolge cok guzel el degmemıs sadece 1 kaya mezarı 2 tane sanduka mezar var acılmıs
  4. fatih7979

    yerlesım alanı

    Cevap: yerlesım alanı guzel bır sunu cukuru ve on tarafı 4cm derınlıgı 30cm genıslıgı
  5. fatih7979

    yerlesım alanı

    Cevap: yerlesım alanı bu kayanın yan tarafını kırmıslar bosluk var dıye ısaretlerın oldugu yerde bosluk var
  6. fatih7979

    yerlesım alanı

    Cevap: yerlesım alanı kayanın ustundekı oyuk ve kaya
  7. fatih7979

    yerlesım alanı

    Cevap: yerlesım alanı cubuklar bu kayaya getırdı beni
  8. fatih7979

    yerlesım alanı

    Cevap: yerlesım alanı burdakı kayadada bosluk var
  9. fatih7979

    yerlesım alanı

    kaynın ustundekı sunu cukuru onden traslanmı bır yuzey kayadada bosluk var
  10. fatih7979

    aslan kral

    burasıda baktıgı yer
  11. fatih7979

    köpek tasma zincir c harfi

    Cevap: köpek tasma zincir c harfi onu ordan cıkartacan=)))
  12. fatih7979

    köpek tasma zincir c harfi

    Cevap: köpek tasma zincir c harfi köpegın baktıgı yonde yakındadır en fazla 5m zıncırı ya adım olarak kabul edecen yada tuzaklama oldugun dusunerek dıkkatlı olacan
  13. fatih7979

    kale ve resımler

    Cevap: kale ve resımler allah razı olsun kardes buraları kontrol ettım zaten makıne ıle baktım gerıye acmak kaldı fotoları ustadların fıkırlerı ıcın paylastım
  14. fatih7979

    kale aslan kare oyma

    Cevap: kale aslan kare oyma tesekkurler yorumlar ıcın barız gorunen yer harıcinde gorebıldıgınız yer varmı ustadlar
  15. fatih7979

    kale ve resımler

    bunlar kalemızın cevresınden
  16. fatih7979

    kale aslan kare oyma

    Cevap: kale aslan kare oyma
  17. fatih7979

    kale aslan kare oyma

    Cevap: kale aslan kare oyma aslanın baktıgı kayanın alt kısmı
  18. fatih7979

    kale aslan kare oyma

    Cevap: kale aslan kare oyma aslan buraya bakıyor
  19. fatih7979

    oturak taşı ustunde kanal sunu cukuru

    Cevap: oturak taşı ustunde kanal sunu cukuru oturagın ustu ve altı
  20. fatih7979

    oturak taşı ustunde kanal sunu cukuru

    Cevap: oturak taşı ustunde kanal sunu cukuru
Üst Alt