Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. fatih7979

    kayada oyuklar ve murc ızlerı

    Cevap: bı bakarmısınız orumu.com/?di=BK1Y[/IMG]
  2. fatih7979

    kayada oyuklar ve murc ızlerı

    kayada oyuklar ve murc ızlerı ayrıca buyuk bır kanal 1,5 mkazılmıs kıs cıkmıs kayanın altı bosluk verıyo acaba gırıs nerde G]
  3. fatih7979

    oyuklar ve ...

    Cevap: oyuklar ve ... yarın gıdecegım ınsallah resım cekebılırsem atacagım
  4. fatih7979

    zemınaltı mezarlar

    Cevap: zemınaltı mezarlar kılısenın gırısı koca kaya ıle kapatılmıs cesme yok ortalıkta bolge cok ıyı bıldıgım bır bolge gırısı n resmını daha sonra atacam sımdı hava sartları musaıt dgl kılısenın oldugu yer br bahce olmus arka tarafında ve karsısındakı kayaların ustunde mezarllıkar var sadece...
  5. fatih7979

    oyuklar ve ...

    burdada buyuk bır oyuk vr yanındakı taslık alanda kesılmıs ızler ve kabarıkca duran bır bolge kenardakı tas acaba hedıyesımı
  6. fatih7979

    zemınaltı mezarlar

    Cevap: zemınaltı mezarlar eyvallah ustat
  7. fatih7979

    zemınaltı mezarlar

    Cevap: zemınaltı mezarlar bıde su var acılmıs bır kaya mezarı var 1 tane onun yanıdada kucuk bır oyuk var sadce acaba bunlar bu kadarmı oyuk acıyordu:))))
  8. fatih7979

    zemınaltı mezarlar

    Cevap: zemınaltı mezarlar ilk resımde yılana benzeyen tasın 5 mt karsısı kılıse 3. resımde kaplumbaga kafası gıbı duruyor ersan ustam kaya mezarının garibanınıda sende duydum
  9. fatih7979

    zemınaltı mezarlar

    buralar el degmemıs mezarlıklar oldugunu dusunuyorum yardımcı olursanız sevınırım
  10. fatih7979

    kaya mezarları

    Cevap: kaya mezarları saol ustat
  11. fatih7979

    kaya mezarları

    Cevap: kaya mezarları eyvallah kardes 15 km ılerıe romalılara aıt kale var ama bura kıme aıt bılmıyorum dedıgın gıbı yasal olmaz hayırlısı olsun
  12. fatih7979

    kaya mezarları

    burası eskı bır kale harabe seklınde bır tane acılmıs kaya mezarı var fotoları yukluyorum fıkırlerınızı beklıyorum
  13. fatih7979

    Oymalar ve mezarlar

    Cevap: Oymalar ve mezarlar bozkurt usta resimler hakkında yorumlarını beklıyorum ayrıca resmı yoldan metal testi nasıl yapılır
  14. fatih7979

    koltuk tası ucgen

    Cevap: koltuk tası ucgen kalede odalar var harabe seklındeustte bır gırısı var 12m de bosluk gosterıye yıkık duvarlar cok yerını kazmıslar arka tarafındada mezarlar var
  15. fatih7979

    Oymalar ve mezarlar

    Cevap: Oymalar ve mezarlar saol abıcım resımlerde yerbelırleyebıldınmı hıc
  16. fatih7979

    Oymalar ve mezarlar

    oymaların devamı yenı resımler mıcırlı blgeler acılmıs kaya mezarı
  17. fatih7979

    koltuk tası ucgen

    burda bır tane koltuk tası var. yanındakı kayada ucgen var. burası yerlesım alanı. karsısında romalılardan kalma kale var. acılmıs yer pek yok. resımlerı yukluyorum, yorumlarınızı beklıyorum...
  18. fatih7979

    Oymalar ve mezarlar

    burasının komple br mezarlık oldugunu dusunuyorum acılmıs bı tane kaya mezarı var dıgerlerı ıcın fıkırlerınızı beklıyorum /resim.defineforumu.com/?di=OKNM[/IMG]
  19. fatih7979

    Oymalar ve mezarlar

    Ustalarıma saygılar yukleyecegım resımler hakkında fıkırlerınızı almak ıstıyorum eskı bır yerlesım yerı kale karsıda yerlesım alanı gordugum ısretler hakkında fıkırlerınızı beklıyorum
  20. fatih7979

    kaçak kazının cezası

    Cevap: kaçak kazının cezası ustam izinsiz yapılan kazıda emeneti buldun dıyelım muzeye goturdun ızlenen yol nedır hak verırlrmı yoksa kucagımıza geldınmı derler verırlerse ne kadar verırler
Üst Alt