Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. fatih7979

    oturak taşı ustunde kanal sunu cukuru

    Cevap: oturak taşı ustunde kanal sunu cukuru buda onden fotosu
  2. fatih7979

    oturak taşı ustunde kanal sunu cukuru

    Cevap: oturak taşı ustunde kanal sunu cukuru bu resım tek arkadaslar sılnmıs sanırım sagı solu
  3. fatih7979

    oturak taşı ustunde kanal sunu cukuru

    evet resımler bunlar yorumlar lutfen
  4. fatih7979

    kale aslan kare oyma

    evet arkadaslar bu aslanın baktıgı yerın resmını sıteye yukleyemıyorum kayayada bır bakarsak kare oymamız var
  5. fatih7979

    koç başımı boğa başımı değerli üstatlar

    Cevap: koç başımı boğa başımı değerli üstatlar haçı goremedım ama burda bu var
  6. fatih7979

    V-isareti ve kapali bir kaya mezari

    Cevap: V-isareti ve kapali bir kaya mezari sanırım burası
  7. fatih7979

    diktörtken oyma

    Cevap: diktörtken oyma o yatan aslansa buda kafası kırık aslanmı ustad
  8. fatih7979

    HİTİT Höyüğü+Değirmen+Çeşme+Dere+Mahzen+İşaretler

    Cevap: HİTİT Höyüğü+Değirmen+Çeşme+Dere+Mahzen+İşaretler burayı kastetmıstım
  9. fatih7979

    HİTİT Höyüğü+Değirmen+Çeşme+Dere+Mahzen+İşaretler

    Cevap: HİTİT Höyüğü+Değirmen+Çeşme+Dere+Mahzen+İşaretler kayanın arka sol ust kısmıındakı cızdıgım yer cıkmamıs
  10. fatih7979

    HİTİT Höyüğü+Değirmen+Çeşme+Dere+Mahzen+İşaretler

    Cevap: HİTİT Höyüğü+Değirmen+Çeşme+Dere+Mahzen+İşaretler bu yıgma oymaların yonndemı ustat
  11. fatih7979

    büyük kayalık

    Cevap: büyük kayalık bıde buraya bak
  12. fatih7979

    bu işaretler ne olabilir

    Cevap: bu işaretler ne olabilir buralara bak
  13. fatih7979

    bu işaretler ne olabilir

    Cevap: bu işaretler ne olabilir 2. resmın fotosu bariz çökme mezardır
  14. fatih7979

    arkadaşlar bu nedir

    Cevap: arkadaşlar bu nedir sfenks heykelının tası sanırım ustu yokmu bunun
  15. fatih7979

    d oyma kanal kanal

    Cevap: d oyma kanal kanal son resımde tasın karsındakı dıkdortgen oymamı
  16. fatih7979

    mezarlık alanımı

    Cevap: mezarlık alanımı sol alt kosedekı acıklık ne kardes acılmıs sanırım
  17. fatih7979

    kayada oyuklar ve murc ızlerı

    Cevap: kayada oyuklar ve murc ızlerı ustam 1. resımdekı oyugun altı sankı yapıstırma gıbı acabamı dıyorum
  18. fatih7979

    kayada oyuklar ve murc ızlerı

    Cevap: bı bakarmısınız burasıda kapak gıbı gorunuyo altı bosluk verıyor
  19. fatih7979

    kayada oyuklar ve murc ızlerı

    Cevap: bı bakarmısınız burasıda kapak ggıbı gorunuyoor altı bosluk verıyor
  20. fatih7979

    kayada oyuklar ve murc ızlerı

    Cevap: bı bakarmısınız
Üst Alt