Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KUTAY

    dürbün tavsiyesi

    Cevap: dürbün tavsiyesi hayırlı olsun güle güle kullan ustam.
  2. KUTAY

    Fatih Camii'nde Çevre Düzenleme Çalışmaları

    Cuma namazı için bu hafta Fatih Camii'ne gittim. Cami bahçesindeki cevre düzenleme calısmaları cok dikkatimi cekti, manidar geldi. Sadece zemin düzenlemesi, yani zemindeki döşeli taşların yenilenmesi çalışmasında bu kadar yüksek levhalarla kapatılarak bu kadar hafriyat çıkartılması bence cok...
  3. KUTAY

    dürbün tavsiyesi

    Cevap: dürbün tavsiyesi Bozkurt hala almadın mı? Bendeki Nikon tarzı bir şey işini görür.
  4. KUTAY

    acılmamış kaya mezarı

    Cevap: acılmamış kaya mezarı Bozkurt ustam bu özellik süper olmuş. Tebrikler
  5. KUTAY

    Bulduğum kleopatra heykeli orjinaldir

    Cevap: Bulduğum kleopatra heykeli orjinaldir Ustam bunun birde müzede temizlenmiş ve sergilenen halini göstermen mümkün mü?
  6. KUTAY

    Hoşgeldin YAN

    Cevap: Hoşgeldin YAN Hosgeldin, Yan bende yan bende seni defineciligi biraktin zannetmistim.
  7. KUTAY

    türkiyenin en sosyal en renkli en dinamik define sitesi

    Cevap: türkiyenin en sosyal en renkli en dinamik define sitesi Güzel olmuş, tebrikler
  8. KUTAY

    definecilikte yalan

    Cevap: definecilikte yalan Calkaya saka yapiyor aga. Calkaya tamamdir 20*20 yi santim kabul ediyorum. Hadi alalim ruhsati masraflar benden
  9. KUTAY

    definecilikte yalan

    Cevap: definecilikte yalan Maalesef bu iş yalana, suistimale o kadar müsait ki . Gecen bir olay duydum gülmek bile acı maalesef. Olay şöyle " Yıllardır aradığını bulamayan defineci arkadasa yine camiadan dostları birisinde çok değerli bir makina olduğunu anlatıyor. Bu da hatır rica ikna ediyor...
  10. KUTAY

    Karma

  11. KUTAY

    Sahte mezarlar

    Cevap: Sahte mezarlar Calkaya simdi sen ara ara bilgileri derleyip bir ozet yaparsan faydali olur. Hem ardaslarin hemde senin bilgilerinin harmani
  12. KUTAY

    definemekanı Tapınak şovalyeleri kitabı

    Cevap: definemekanı Tapınak şovalyeleri kitabı Bozkurt ustam bu konuda benim kitapliktada birkac birsey olacakti harbici dostumada farkli yazarlardan ornekler sunmak iyi olacak galiba ama yarin maalesef
  13. KUTAY

    Yeni Kitaplar

    Cevap: Yeni Kitaplar Tesekkurler bozkurt ustam. Ben bu boyutlandirma isini cozemedim.
  14. KUTAY

    Yeni Kitaplar

    url=http://www.bidepo.com/?v=dsc146pzp.jpg][/url] url=http://www.bidepo.com/?v=dsc147imi.jpg][/url] url=http://www.bidepo.com/?v=dsc147vgv.jpg][/url]
  15. KUTAY

    06.04.2013

    Cevap: 06.04.2013 Bozkurt ustam babamın kitabını silmişsin. Tamamdır ustam sağolasın.
  16. KUTAY

    06.04.2013

    Cevap: 06.04.2013 Arkadaslar sizlerden de katilim bekliyoruz. Burda benim bir amacim var. Definecilik artik bos adamlarin uc kagitcilarin, firildaklarin ugrasi olmadiginin bu camiayi bunlardan arindirmanin bilincini olusturmak istiyorum.
  17. KUTAY

    06.04.2013

    Cevap: 06.04.2013 Bozkurt ustamdan ricam bu resimlerin boyutlandırmasını düzeltmesi birde nasıl ayarlayacağımızı öğretmesi.
  18. KUTAY

    06.04.2013

    Çalkaya senin dernek Giresun derneğidir. Sana bundanbirtane veririm. Bu kitap çalınan broşla gündemde olan Karun hazinelerinin çıkarılış ve yurt dışana kaçırılışını anlatan güzel bir kitap Bu da Barnabas İncilinin bulunuşunu anlatıyor. Bu kitap ise Anadolu arkeolojisi ile...
  19. KUTAY

    Kitap tanıtımı

    Cevap: Kitap tanıtımı Calkaya sana babamin yazdigi bir kitap var onu hediye edebilirim.
  20. KUTAY

    Kitap tanıtımı

Üst Alt