Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KUTAY

    Yer altı şehri,çankırı

    Cevap: Yer altı şehri,çankırı Güzel paylaşım için tesekkurler. Kapadokya yeraltı şehirleri haricinde daha kuzeyde baska bulunduğunu hatırlayamıyorum. Birde daha doğuda Gümüşhane tarafında olacaktı.
  2. KUTAY

    İsmaillilik ve Templiyerler.

    Cevap: İsmaillilik ve Templiyerler. Tesekkurler ustam birde şu bahailik olayını elindeki bilgilerde varsa bir anlatırmısın. Bunlarda cok tuhaf tipler. Yanılmıyorsam 19.yy ortaya cıkmış İran kökenli ama Osmanlıyla da çok alakalı, kurucuları İran dan Osmanlıya kaçmış Edirne de yaşayıp bugünkü...
  3. KUTAY

    Merdivenler

    Cevap: Merdivenler güzel bilgiler için ustalara tesekkurler
  4. KUTAY

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler Calkaya bu kuskayasi senin bilgilerine gore nerde
  5. KUTAY

    Giresun Adası'nda 52 insan iskeleti bulundu

    Cevap: Giresun Adası'nda 52 insan iskeleti bulundu Acaba bu iskeletlerin yasi belirlenecek mi? Boylece adanin hangi donemlerde bu kadar yogun din adami barindiracak onemde oldugu anlasilacak. Bir de burada kilise olmasi pek mantikli degil cunku klise ihtiyaci olacak kadar insanin...
  6. KUTAY

    Giresun Adası'nda 52 insan iskeleti bulundu

    Cevap: Giresun Adası'nda 52 insan iskeleti bulundu Çalkaya senin belgelerde o da varmı? Yarın sabah memlekete ucuyorum cumartesi dönüş bol fotograf geliyor yorumlar için
  7. KUTAY

    Giresun Adası'nda 52 insan iskeleti bulundu

    Giresun Adası'nda 52 insan iskeleti bulundu Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Adası'nda yapılan arkeolojik kazılarda, adada geçmiş yıllarda görev yapan 52 din adamına ait iskeletlerin bulunduğunu söyledi. Şahin, adada sürdürülen kazılarda bugüne kadar bulunan iskelet...
  8. KUTAY

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler Safkan ustam ben naip tumulusune ilk 99 yilinda girmistim. Bu arada tekirdaga da cumartesi gecesi bir dugun icin gittim sagolsun kumbagda eski bir arkadasim var orda oldugumu soyleyince gelip beni dugunden kacirdi kumbaga gittik...
  9. KUTAY

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler Safkan ustam ben naip tumulusune ilk 99 yilinda girmistim. Bu arada tekirdaga da cumartesi gecesi bir dugun icin gittim sagolsun kumbagda eski bir arkadasim var orda oldugumu soyleyince gelip beni dugunden kacirdi kumbaga gittik...
  10. KUTAY

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler Toprağım müsadenle, safkan kumbağ arkasında naip köyü vardır oradan başla uçmakdere den çık. Bu arada naip köyündeki tümülüsten birkaç parça sana iştahın açılsın diye Bende geçen hafta ordaydım.
  11. KUTAY

    fox izleyin acil

    Cevap: fox izleyin acil devam edeyim o zaman safkan o haliçteki çamurlar biliyorsun Alibeyköy'de taşocaklarına pompalarla dolduruldu. Sonra herhalde camur istenilen kıvama geldi herhalde o bölgeye Bozkurt ustamada yakındır, bilir Vialand diye bir eğlence merkezi inşaatı başladı biraz araştırdım...
  12. KUTAY

    fox izleyin acil

    Cevap: fox izleyin acil Safkan güzel bilgiler tsk. Şimdi bu işler nasıl oluyor biliyoruz. Zeyrek'teki Pantakrotor Manastırı'nda hesapta restarasyon yapanları da biliyoruz. Bu manastıra bir bakalım " 1118 ve 1124 tarihleri arasında Bizans imparatoru II. Yannis Komnenos'un eşi Macaristanlı İrene...
  13. KUTAY

    fox izleyin acil

    Cevap: fox izleyin acil Abi ondan değil de tam heyacanla dinliyoruz adamlar anlatacak birşeyler, araya girip durdular konusturmadılar ki adamları. Onlarınki de tahminlerden öte kesin bilgi değil tabiki ama yine de tam dinlemek isterdim.
  14. KUTAY

    Veni vidi vici.

    Cevap: Veni vidi vici. Paylaşım için teşekkurler, bilgiler cok güzel. Hanibal'den sonra Roma İmparatarluğuna kök söktürmüş diğer şahsiyette Pontos İmparatoru VI.Mihridates idi. Defalarca yenilmesine rağmen ölümüne dek Roma'ya Anadolu'da kan kusturan Mihridates'i anmadan gecmeyelim. Bu arada...
  15. KUTAY

    fox izleyin acil

    Cevap: fox izleyin acil İzlemeyenler cok sey kacırmadı aslında cunku bişeyler anlatan 2 kişi vardı onlarında cümlelerini tamamlamalarına izin vermediler bile sürekli araya girdiler Ömer Çelakıl Sultanahmet meydanından katıldı adamlar tam bir bilgi verecekler. Fatih'in fetih tablosundaki...
  16. KUTAY

    4 senenin seceresi

    Cevap: 4 senenin seceresi Bozkurt ustam haklısın öyle yaptım, zaten bunu da bilerek yaptım. Ben yüz yüze görüşmelerimde de hem seninle hem diğer arkadaslarla özellikle vurgulamaya calıştığım şey budur bu işlerde o kadar çok yanıltıldık ve kandırıldık ki yetti artık. Adamlar bir umudun peşinden...
  17. KUTAY

    slm

    Cevap: slm Selam abi hoşgeldin
  18. KUTAY

    4 senenin seceresi

    Cevap: 4 senenin seceresi Şimdi bende konuyla ilgili bir anımı anlatmak ihtiyacı hissettim. Eskiden diğer sitede farklı bir nickle yazıyordum. Sonra bir gün Mudanyalı Ab....M isminde bir gayrimüslümden bahsettim. Bu adamın gerçek yüzünü buna çalışan insanlar olduğunu ve bu işi çok iyi...
  19. KUTAY

    Selam

    Cevap: Selam sağolun hoşbulduk.
  20. KUTAY

    selamünaleyküm tüm arkadaşlara

    Cevap: selamünaleyküm tüm arkadaşlara Hosgeldin rafet abi
Üst Alt