Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KUTAY

    İlk paylaşım bana nasip oldu.

    Cevap: İlk paylaşım bana nasip oldu. Selam aliveli ustam oyle bir sey dusunmedik. bence diledigimiz kitabi birbirimize tanitir ve tavsiye edebiliriz.
  2. KUTAY

    İlk paylaşım bana nasip oldu.

    Cevap: İlk paylaşım bana nasip oldu. Olur tabiki bozkurt dostum bende 1000 civarı kitap var. İnşallah arkadaşlara faydalı bilgiler olur. Eşkiya belgelerinin 10 da 1 kadar bunları da okuyabilirler ise nemutlu bize.
  3. KUTAY

    İlk paylaşım bana nasip oldu.

    Bozkurt ustaya tesekkurler ilk paylaşım benden ancak boyutlandırma ve resmi çevirme konusunda bozkurt ustadan yardım gerekiyor.
  4. KUTAY

    Kitap Tavsiyeleri

    Cevap: Kitap Tavsiyeleri Bozkurt dostum seninle yakınız yakında sütlüce de bir uykuluk yiyelim beraber canım cekiyor bu ara.
  5. KUTAY

    Kitap Tavsiyeleri

    Sevgili arkadaşlar sitemizde kitap tavsiyesi veya tanıtımı diye bir bölüm yok sanırım. Forumları okurken, az önce son siparişlerimi kargocu getirdi ve sizlerle paylaşmak istedim. Bozkurt usta siteye böyle bir bölümde eklemeliyiz diye düşünüyorum. TTıK 'nın internet sitesinden kolayca temin...
  6. KUTAY

    Büyük İskender'in hazinesi bulundu!

    Cevap: Büyük İskender'in hazinesi bulundu! Bulgarlarin turizm sezonu gelirken uydurduklari asparagas iskenderin veya babasinin hazinelerinin orada olma ihtimali neredeyse sifir.
  7. KUTAY

    Pontus Hazinesi’nden Kalan

    Cevap: Pontus Hazinesi’nden Kalan Birde yeri gelmişken Milas taki yüzyılın arkeolojik keşiflerinden olan mezar odasını şehrin merkezinde ev tutup metrelerce tünel kazıp elmaz uçlarla dev deliklerle çalışıp odayı boşaltan ve arkasında büyük bir işadamı olduğu söylenen kazıyı yapanlardan haber...
  8. KUTAY

    Pontus Hazinesi’nden Kalan

    Cevap: Pontus Hazinesi’nden Kalan Agizdan duyduklarimiza gore icerde altinheykeller ve bir suru eser varmis kultur bakanligi arastirmaya baskini yapan jandarmadan baslasa daha isabetli olur.
  9. KUTAY

    Pontus Hazinesi’nden Kalan

    Cevap: Pontus Hazinesi’nden Kalan Selmanlar koyundeki tumulusten bahsediliyor galiba. Arkadaslar burasi zaten bilinenbir yermis ancak koyun yolu uzerinde ve koye cok yakin oldugundan kimse islemyapmaya cesaret edememis. Lakin bu arkadaslar gozlerini karartip dalmislar sonunda mezar odasina...
  10. KUTAY

    eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun

    Cevap: eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun Vallahi rafet abi bunu fenerli abimle calkaya dostumla safkan kardeşimle ve diğer arkadaşlarla konuşuyorduk zaten bende bu fikre sonuna kadar katılıyorum. Sadece şunu eklemek isterim. Eşkiya olayına yoğunlaşmak bana cok doğru gelmiyor. Bunun...
  11. KUTAY

    Giresun’da Define Avı

    Cevap: Giresun’da Define Avı Yahu bu Cenevizlilerin tarihte krallığı filan olmamış. Adı bile Ceneviz Cumhuriyeti. Tılsım arkadasa katılıyorum. Bazıları herşeyi biliyor ama tık yokk.
  12. KUTAY

    kocaeli adapazarı iznik bursa gebze düzce

    Cevap: kocaeli adapazarı iznik bursa gebze düzce FENERLİ "Bende tam herekeye kadar olanını vermiştim ancak o kadar göz kırp ama yalova cıvarıda vardı zannedersem karamürselde göz kırp En çokta Giresunun olmasını isterdim çalkaya armağan ederdim elime geçerse "göz kırp Bende Giresunluyum...
  13. KUTAY

    kocaeli adapazarı iznik bursa gebze düzce

    Cevap: kocaeli adapazarı iznik bursa gebze düzce
  14. KUTAY

    DEFİNE belgeleri paylasım havuzu!

    Cevap: DEFİNE belgeleri paylasım havuzu! ufuk ustam o bahsettiğin kadının ve oğlunun mali müşavirleri çok yakın arkadasımdır. Bir yoklayalım.
  15. KUTAY

    Arkeolojik bir kurtarma kazısı sonucu

    Cevap: Arkeolojik bir kurtarma kazısı sonucu Cantar ustad paylaşımın için öncelikle tesekkur ederim. Şahsım adına bu tür bilimsel çalışmaların paylaşımını çok önemsiyorum. Bizim camiamız daha ziyade bu uğraşın alaylısı ancak birde mekteplisi olan arkeologların calışmalarını bu sitelerde...
  16. KUTAY

    Antik çağda deniz gücü ve önemli deniz savaşları

    Cevap: Antik çağda deniz gücü ve önemli deniz savaşları Uzun ama kusura bakmayın arşivliktir. Çalkaya buradan 2-3 yer bulur eminim. Fenerli abimiz de haritaları karıştırır.
  17. KUTAY

    Antik çağda deniz gücü ve önemli deniz savaşları

    ANTİK ÇAĞDA DENİZ GÜCÜ VE ÖNEMLİ DENİZ SAVAŞLARI 3.1. ANTİK ÇAĞDA DENİZ GÜCÜ M.Ö. 4 bin yıllarında Mısır’da başlayan denizcilik faaliyetleri daha sonra Fenikeliler tarafından devam etti. Fakat deniz savaşı açısından tarihte kaydedilmiş ilk deniz savaşı M.Ö. 1210 yılında meydana gelmiştir...
  18. KUTAY

    Tapınakçılar.

    Cevap: Tapınakçılar. Bu Tapınakçıları ilk defa Sadettin Tantan kamuoyu gündemine taşındı 2001 yılında İçişleri bakanı olduğu sırada hatırlayanlar olacaktır. Benim düşüncem şudur Tapınakçılar çok daha güçlü ve gizemli bir yapının sadece askeri kanadı olarak ortaya çıkmışlardır. Asıl bağlı...
  19. KUTAY

    Tapınakçılar.

    Cevap: Tapınakçılar. bu şaklaban kılıklı adam yıllarca hoca diye ortalıkta oldu. Masonluk üzerine kitaplar yazdı hatta bende yaklısık 15 sene önce filan bir kitabını almıştım. Bunun gibi adamlar her zaman cıkar ellerine para ve cevrelerine 2-3 hatun koy yapmayacakları iş kalmaz. Ama asıl önemli...
  20. KUTAY

    Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler

    Cevap: Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler Çokgüzel paylaşım olmuş tatlarlı ustam. Devamını bekliyoruz heyecanla...
Üst Alt