Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. impossibleman

    Asiavcı kimdir

    Cevap: Asiavcı kimdir Siteye katkılarınızı inkar eden yada menfi diyen nankördür bence ustam. Burda birçok ustamız herhangi bir menfaati olmadan bilinçlendirmek için çalışıyorlar. Saygı duyuyorum sizlere. Meyve veren ağaç Taşlanır ustam fazla takmayınız.
  2. impossibleman

    bu resim kayada yardımcı olurmusunuz ne anlama geliyor birazını kırmışlar sanki

    Cevap: bu resim kayada yardımcı olurmusunuz ne anlama geliyor birazını kırmışlar sanki Celal ustam yanlış yerlerle uğraşırsalar taşa döner ceplerindeki :) Geniş açılı foto lazım. taşta ki işçilik güzel....
  3. impossibleman

    çeşme zeytin ve hz isa

    Cevap: çeşme zeytin ve hz isa Dut ağacını merak ettim bende. Kara dut mu acaba?
  4. impossibleman

    1,50 metru derinlikten cikan bir tas yigma icinden bir kaplumba .

    Cevap: 1,50 metru derinlikten cikan bir tas yigma icinden bir kaplumba . Ustam kafasını ölçüm kafa yönünde gittiğinde bişey yokmu? Birde dere yada su nerede kalıyor burda?.
  5. impossibleman

    hastalık "oskar"

    Cevap: hastalık "oskar" La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym. Oscar ustam ben yazmamışım. çok geçmiş olsun. Yazdım sanıyorum bende. Anca farkettim. Fenerli ve diğer ustalarıma katılıyorum. Yakın zamanda ağır rahatsızlık geçiren biri olarak duanın gücünün herşeyden fazla olduğunu...
  6. impossibleman

    deyirmen tasi

    Cevap: deyirmen tasi Yüksek, uçurum gibimi. Öyle bir yer ise bir dahaki sefere resimlerinide çek ustam. Mahseniin orada olacak sanırım. Büyük mahsen olacak o yönde. Arkadaşın dediği bu. Nedeni ise bu yuvarlak aslında yarım bırakılmış. Bilerek böyle yapılmış. Aslında Bu Bildiğimiz D oyması. Bu...
  7. impossibleman

    deyirmen tasi

    Cevap: deyirmen tasi Ersan ustam bu yönü arkadaşım söyledi. uçurum gibi yüksek yer veya kayalık varmı bu yönde.
  8. impossibleman

    Vefat Annemi kaybettim uvey annemi...öz annemden farksizdı..

    Cevap: Annemi kaybettim uvey annemi...öz annemden farksizdı.. Başımız sağolsun ustam. Mekanı cennet olur İnşaAllah.
  9. impossibleman

    deyirmen tasi

    Cevap: deyirmen tasi Başka bir açıdan bu işaretlerin ölü gömme geleneklerinde kullanılan ayin halkası olabileceğinide düşünüyorum ama ben kendi bölgemde şu an yazdıklarıma daha denk gelmedim. Bilgi amaçlı yinede yazayım ersan ustam bunlarıda kontrol edersin gttiğinde. İşarete yakın 2 adet...
  10. impossibleman

    deyirmen tasi

    Cevap: deyirmen tasi Sarıyla çizdiğim yerin üstünde bulacağın 2. işarette bu çizilmiş tepede bulacağın para mezarının yerini bulmanda yardımcı olablir ersan ustam. Bu 2. işaret bir oyuk, kanal yada kabartma olabilir. Yine bu işarete denk gelen bir arkadaş burada işaretin dibinde 3...
  11. impossibleman

    deyirmen tasi

    Cevap: deyirmen tasi notlar 2 : hilal oymalarin baktigi tepe mezarlik,güney e bakan tarafina dogru iniyor mezarlar.yeni acilan yok, ama taslar yüzeyden belli oluyor.bu tepenin güneyinde müzenin 2 adet papaz mezari var dedigi,tümülüs e benzeyen ama çok ugrasılmasına rağmen bir sonuç alınamayan...
  12. impossibleman

    13 lu murclu kaya.

    Cevap: 13 lu murclu kaya. Ersan ustam bu işaretin değirmen taşı işareti ile de alakası var. 13 adet işaretle hedefe götüren bir sistem olarak biliyorum ama hala çözümünü tam yapabilmiş değilim.
  13. impossibleman

    deyirmen tasi

    Cevap: deyirmen tasi Sevgili ustam. Bu işaretle ilgili almış olduğum yorum ve notları sırasıyla beraber araştıralım istersen. 1. not: İşaretimiz genelde denize veya yöreye hakim oyması kolay kayalarda olur inanılmıyacak kadar büyüktür. İşaretin olduğu kayanın yapısı çatlak olmamalıdır. Çatlak...
  14. impossibleman

    deyirmen tasi

    Cevap: deyirmen tasi Pardon ustam mahsen dediğiniz yeraltında ise sorduğum o değil. Benim dediğim kayadan oyma ufak bir mağara gibi olmalı. Eğer öyle ise işaretle alakasının olduğunu düşünüyorum.
  15. impossibleman

    deyirmen tasi

    Cevap: deyirmen tasi Ustam bu mahsen işaretin batısına mı kalıyor acaba
  16. impossibleman

    deyirmen tasi

    Cevap: deyirmen tasi Öyle deme ustam lahit altın dolu. Ton gelir zor taşırsın ama yardıma geliriz hele sen bir çıkarda :)
  17. impossibleman

    deyirmen tasi

    Cevap: deyirmen tasi Ustam o zaman aşağı dereye insen, suyun aktığı istikamette gittiğinde derenin omega gibi kıvrıldığı ve bu eski yola en çok yaklaşmış olduğu yerde işaret arasan bulunurmu acaba. 60 cm büyüklüğünde kabartma tümsekler varmı kayada ona bakarmısın. Lahit ve sandık arıyoruz...
  18. impossibleman

    deyirmen tasi

    Cevap: deyirmen tasi Merhaba ustam. 2 senedir araştırdığım bir konuydu bu. İyi oldu açtığınız bakalım özellikleri aynımı. Bu işareti gönderen birçok defineci arkadaşın bölgesinde aynı özellikler var. Acaba sizin oralardada öylemi. Aşağıya madde madde yazdıklarımdan hangileri sizlerdede var...
  19. impossibleman

    mağara

    Cevap: mağara Kervan yoluna bakıyorsa üstadım eşkiya işi olabilir diye düşünüyorum. Eşkiyalarında içini toprakla doldurduğu mağaralarda genelde zeminde sandık bulunur. Bende tabandan şüpheliyim. İkinci oda yada kapak da olabilir elbette. Birde mağaranın girişinin üst kısmında ufak bir düzlük...
  20. impossibleman

    bir keci ayak izi birde boğa ayak izi bir yerde

    Cevap: bir keci ayak izi birde boğa ayak izi bir yerde Ersan ustam kesin olmamakla birlikte bilgim şu yönde ; Keçi ayak izi para işaretidir. Manda ayak izide mezarı verir. ama mezarında gümüş para olur diye biliyorum. manda izinin olduğu kayanın dibinde genelde aranır ama sizinki yere paralel...
Üst Alt