Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. impossibleman

    rölyefler [mask ]

    Cevap: rölyefler [mask ] Sağdaki Mask biraz şüpheli gldi Asi ustam. Ağzı dolumu ne bunun. :)
  2. impossibleman

    Barnabas incili

    Cevap: Barnabas incili İsa cevap verdi: «Allah'ın benim elimde meydana getirdiği mucizeler, benim Allah'ın dilediği şeyleri konuştuğumu gösteriyor, ben, hiç bir zaman, sözünü ettiğiniz kişiden kendimi daha çok saydırmıyorum da Çünkü ben, sizin «Mesih» dediğiniz, benden önce yaratılmış ve benden...
  3. impossibleman

    hutame nin software pro programi

    Cevap: hutame nin software pro programi Bu şekilde atmasyon *****larla millleti dolandırmaya çalışanlar çoğaldı. Bu dünyayı geçtimde ebedi alemde ne yapacaklar çok merak ediyorum.
  4. impossibleman

    Tekrar aranızdayım sevgili dostlar.

    Cevap: Tekrar aranızdayım sevgili dostlar. Yüce Rabbimizin "Şafi" isminin hürmetine size ve tüm hastalarımıza Şifa vermesini temenni ediyorum. Geçmiş olsun üstadım.
  5. impossibleman

    bilinçsiz kacak kazı görsel

    Cevap: bilinçsiz kacak kazı görsel Ustam yeri çözemedim açıkcası. İşaretlerin eksikliğimi yoksa bizim basiretsizliğimizmi anlayamadım. Burada doğru yer neresidir sizce. Saygılarımla..
  6. impossibleman

    Beğen butonu

    Cevap: Beğen butonu Sormayın ya. site birden gitti konuyu okurken. Dedimki kendi kendime Bozkurt usta buldu herhalde kapattı gitti. :) Şaka tabiki. Harbici üstadım bulursak elbet bişeyler düşünecez. İnsan arkadaşlarını unuturmu yahu.
  7. impossibleman

    Beğen butonu

    Ustalarım Beğen butonunu kaldırdıkmı? yoksa bendemi görünmüyor :)
  8. impossibleman

    Acılmış kasamıdır

    Cevap: Acılmış kasamıdır Bencede ustam üstteki taşdaki bombeli yer cuk oturuyor. Sanırım bişey ezecekler :)
  9. impossibleman

    Tünelin ucu öyle bir yere çıktı ki!

    Link : http://www.korkusuzmedya.com/gundem/tunelin-ucu-oyle-bir-yere-cikti-ki-h11217.html Trabzon'un Çamoba köyündeki tarihi Polita Kilisesi'nde altın olduğu yönünde duyum alan Ali T. ile Mehmet Y., kapalı olan kiliseye tünel kazarak ulaşmaya karar verdi. 3 ay önce çalışmaya başlayan...
  10. impossibleman

    Haydarpaşada Osmanlının tarihi mezarları yokediliyor!

    http://www.odatv.com/n.php?n=ecdad-ecdad-diyenler-tarihi-boyle-katlettiler--2211131200#.Uo-mptV8KEc.facebook Her kelimelerinde Definecilere çatanların Bakanlık eliyle yaptıkları terbiyesizlikler bitmiyor. Haber içimi burktu. Haberde tarihi eserlere ve her biri bir tarih olan mezarlara...
  11. impossibleman

    balıklar ve hac işareti

    Cevap: balıklar ve hac işareti Ustam sarı ile çizdiğim yerde 2 haç gibi görüyorum. 1. küçük olan 2. mezar sanırım. diğerinde ters istikameti verdiğini düşünüyorum. Taşda aranacak yine. Mezarı hariç. İnşaallah ölçümler tutar bu sefer .)
  12. impossibleman

    balıklar ve hac işareti

    Cevap: balıklar ve hac işareti Ustam mesafe atmış. Daha önce açılan kasa + olan tarafdamı. Mesafesi büyük balıkla + nın arası ölçüldüğünde çıkacak kadar mı?
  13. impossibleman

    balıklar ve hac işareti

    Cevap: balıklar ve hac işareti Bende ufuk14 kardeş gibi düşünüyorum. Derenin zayıf akması bu taşın kalıcı olabileceği kanısını arttırdı bende. selde vurmaz buraya büyük ihtimal. Su kaynağı yakınmıdır üstadım birde onu incelemek lazım. Saygılarımla.
  14. impossibleman

    Roma yakvimi ve burçlar

    Cevap: Roma yakvimi ve burçlar ahhh ah ne çektin be impossibleman sen bu romalılardan :) Güzel paylaşım ustam elinize sağlık.
  15. impossibleman

    Merdiven işareti

    Cevap: Merdiven işareti Ustam kayanın üstü nasıl. Oranında bir fotosunu alsaydık. taş kamlumbağa sırtını andırdı kafayıda yere koymuş. giriş toprakdan gibi yoksa yanılıyormuyum.
  16. impossibleman

    bir deve isareti birde 2 mt yununde bir penis ve vajina isareti var

    Cevap: bir deve isareti birde 2 mt yununde bir penis ve vajina isareti var Ersan ustam sanki ev temeline benzettim buraları. Ev varsa kuyu aramak lazım gelir diye düşünüyorum. Meyve ağaçları varmı bu civarda. Özellikle D şeklinde kuyu varmıdır acaba. Kolay gelsin.
  17. impossibleman

    KANAS kardeşim..

    Cevap: KANAS kardeşim.. Anaitis ustam kilimler iyi para ederde sen yine toz dolu mağara ile ilgilen bence. Tozun içide altıda değerlidir bence.
  18. impossibleman

    videolu işaret

    Cevap: videolu işaret Videoyu kaldırmışlar. :)
  19. impossibleman

    Haç işareti ve yazılar

    Cevap: Haç işareti ve yazılar Asiavcı ustam bu taşın üstü düzlük mü. Yada dikkat çeken birşey varmı acaba. Daha önce aşağısında odası varmışda biri ordan emaneti alıp yukarı taşımış gibime geldi ne hikmetse. Birde bu üstte eğer bir yol varsa ilerde sola da dönüş vermiş gibi mi?
  20. impossibleman

    ustalarim buyurun bir derin oymali bi yilan isareti

    Cevap: ustalarim buyurun bir derin oymali bi yilan isareti Ersan ustam benimde burası dikkatimi çekti. Mezar ziyaretlerine gelenlerin At veya adak bağlamak için kullandıkları yer olabilir. Veya 3-5 metrede baktığı tarafda birbirine bağlantılı 2 ufak mezar da olabilir. Bu kayanın altına...
Üst Alt