Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. impossibleman

    Yılanmı

    Cevap: Yılanmı 2. resim yılan yumurtanın üstünde. Bence bulunduğu yeri koruyor. ::::)
  2. impossibleman

    İlk Türk ismini kim kullandı ve İslamiyete geçiş

    Cevap: İlk Türk ismini kim kullandı ve İslamiyete geçiş Şahsi kanaatim olarak yazıyorum. Avrupa megalit yapıları incelemekte ve pekde sonuca varamamaktadırlar. Belli bir dönemden sonra avrupada bu büyük ve ihtişamlı megalit yapılara pek rastlanmamaktadır. Halbuki Türklerin ve...
  3. impossibleman

    STONHENGE, Dünyadaki en ihtişamlı Megalit

    Cevap: STONHENGE, Dünyadaki en ihtişamlı Megalit Estağfurullah Üstad. Hazırları araştırıp ilgimizi çekenleri yayınlamaya çalışıyoruz. Birkaç video daha hazırlamayı düşünüyorum eğer vakit bulabilirsem. Şimdilik basit ama öğretici olacak İnşaAllah. Saygı ve sevgilerimle.
  4. impossibleman

    STONHENGE, Dünyadaki en ihtişamlı Megalit

    Megalit bir yapı veya anıt oluşturmak amacıyla kullanılan büyük bir taştır. Bu yapılar bir veya birkaç megalitten oluşabilir. Megalitik sıfatı bu tür taşlardan yapılmış anlamını taşır, taşlar harçla değil birbirlerine geçmeli olarak bir arada dururlar. Sözcük, Yunanca μέγας megas (büyük) ve...
  5. impossibleman

    şelale görsel

    Cevap: şelale görsel Asi avcı ustam balığın 70 cm arkasında yukarısı yani. Düzlük dikkat çekici. Üstten oyularak kasada yapmış olabilirlermi acaba diye düşünmeden edemiyorum. :)
  6. impossibleman

    Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

    Cevap: Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim Ayrıntılı fotolarmısınız lütfen. Başka işaretlerde olabileceği kanısındayım. İşaretli kayaları az geriden komple alacak şekilde alırsanızda iyi olur. Saygılarımla.
  7. impossibleman

    Kare ve üçgen işareti

    Cevap: Kare ve üçgen işareti Asiavcı ustam ben ikisininde Üçgen olduğunu düşünüyorum. Soldaki biraz deforme olmuş sanırım. Herzamanki alışılmışın tersine bakmamız gerken yer bu sefer yukarıda diye düşünmekteyim. Yukarı yukarı yukarı hep ileri :)
  8. impossibleman

    Açık mağara

    Cevap: Açık mağara Bozkurt ustam şifresini unutmuş arkadaş. O yüzden yardımcı olabilirseniz. Bu yüzden ben açtım konuyu. Bundan sonra konu sahibi Fırat kendi devam edecek konusuna. Saygılarımla.
  9. impossibleman

    kuyu

    Cevap: kuyu Ustam V yön vermiş sanırım. Aşağı 2 boy ölçüsünde indiğinizde arayın demiş olabilirmi. 2 boy yaklaşık 3.5 metre olabilir sanırım. Başka bir şey aklıma gelmiyor.
  10. impossibleman

    Açık mağara

    Cevap: Açık mağara Evet ersan ustam. Oradaki çatlak ve kabarıklık benimde dikkatimi çekmişti. Konuyu açma sebebebimde ustalarımın görüşlerini almaktı. Harbici ustamda azcık üst tarafında sıralı taşları ve sıvayı söyleyince dahada emin oldum ordan. Sanırım açık mağaranın sırrı bu :)
  11. impossibleman

    Açık mağara

    Cevap: Açık mağara Bende öyle düşünmüştüm ustam. İçeride temizlik gerekli sanırım. Uzun zamandır kadın eli deymemiş bu mahsene :)
  12. impossibleman

    Açık mağara

    Cevap: Açık mağara Açık mağaranın yakınında diğer sıra kayalık yerin resmi A21MEDLİ ustam. Tamda tahmin ettiğiniz gibi. Benzer özellikleri dik ve inmesi zor bir yer, ayrıca mağaranın önünde düzlük var bu 2. resimdede aşağı indiğimizde düzlüğe iniyoruz. Mağara girişinin üstünde tuzak gibi...
  13. impossibleman

    Açık mağara

    Cevap: Açık mağara Teşekkür ederim ustalarım. A21MEDLİ ustam benide o oksitlenme ve çevrede burayla aynı sırada benzer yerlerin olması kapalı mağaramı aramak gerektiğini düşündürdü. Kapıdaki İnsan figürümü yoksa Ayı oturur vaziyettemi tam benzetemedim. O yüzden açtım konuyu. Ayı oturur...
  14. impossibleman

    deve işareti

    Cevap: deve işareti Devenin üstü kırılmış acaba yükü gittimi? Ama baktığı yerdeki kayada ilginç yerler dikkatimi çekti. Hilal şeklindeki yer mezar olabilirmi diye düşünüyorum üstad.
  15. impossibleman

    Açık mağara

    Selamün aleyküm ustalarım. Malum gezemiyoruz bu aralar o yüzden bölgemi tanıtma imkanı bulamıyorum pek. Bir arkadaşımın gönderdiği resimlere araştırma amaçlı yorum yapabilirmisiniz. Benim ilgimi çeken yerler acaba sizinde dikkatinizi çekecekmi. Şimdiden Teşekkür ederim.
  16. impossibleman

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler Üstad yer merkezi bir yer ve kolay alınacak bir yer değilmiş arkadaşımdan öğrendiğim. Tılsım var dediler bana. Öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım. Bizimde azcık katkımız olur belki :) Saygılarımla.
  17. impossibleman

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler Ustam dediğiniz tepe ve ağaç duruyormuş eski mezarlıkta. Çarşambada. Bilginize
  18. impossibleman

    şavaşcı ve at görsel

    Cevap: şavaşcı ve at görsel Eski anadolu menşeli bir tanrının betimlemesi olduğunuda unutmamak gerek. Şu an Tanrının ismini hatırlayamasamda hikayesi kısaca şöyle. Eski inanışlarda Kartal olarak simgelenen tanrı ilerki dönemlerde yerin altınında hakimi olduğu anlatılmak istendiği için bazen...
Üst Alt