Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. impossibleman

    Dedektör, Ararbulur olursa

    Türk Dil Kurumu yabancı kelimelerin karşılıklarını buldu. Amaç dil birliğini sağlamak ve daha anlaşılır olmak. Türk Dil Kurumunun oluşturduğu çalışma grubu tıp terimlerine Türkçe karşılık arıyor. Dil birliği sağlamayı ve daha anlaşılır olmayı hedefleyen çalışma kapsamında tıp terimlerine...
  2. impossibleman

    sizce ne olabilir

    Cevap: sizce ne olabilir Çevreyi ve kanalın olduğu taşın daha geniş açıdan ve daha çok resmi lazım. Açılmış bir yer gibi ama pek belli olmuyor. saygılarımla.
  3. impossibleman

    Yüksek hakim noktada taş öbekleri.Ermeni bölgesi.

    Cevap: Yüksek hakim noktada taş öbekleri.Ermeni bölgesi. Ustama katılıyorum bende. Kırmızı ile işaretlediğim yerlerdede tonozlu mezar olabileceğini düşünmekteyim.
  4. impossibleman

    4 tane kare oyma

    Cevap: 4 tane kare oyma S.A. arkadaşım. Kare oymalar büyük oda mezarları veriyor gibi. Çevrede uygun yer göremedim sanırım 100 m yukarıdaki kayalığı inclemende fayda var. Yuvarlak oyuk (sunak) ararsan iyi olur mezara daha yakın olduğunun işaretidir.
  5. impossibleman

    arkacık değirmenine benzer bulgular volçan

    Cevap: arkacık değirmenine benzer bulgular volçan Domuzluk deiğin yer domuz ağılı mı. Yani zamanında domuz beslenen bir çiftlik gibi bir yermi önce buna bir cevap alalım. Üçgen bahçe ve etrafı duvarla çevrili ise duvarı oluşturan taşlardan biri farklı olabilir diye düşünüyorum. eşkiya...
  6. impossibleman

    arkacık değirmenine benzer bulgular volçan

    Cevap: arkacık değirmenine benzer bulgular volçan At bağlama yerinin önünde taşdan kesme bir kanal varmı. Varsa bu kanalda tam at bağlama yerinin önünde olan bu işareti bulmak lazım. Heryer için söylemiyorum ama bazı yerlerde bu işarete rastlanmıştı.
  7. impossibleman

    Ayak işareti

    Cevap: Ayak işareti Ustam sarı ile işaretlediğim yerin mesafe atabileceğini düşünüyorum. Ayrıca burada 1 den fazla aranması gereken nesne var diye düşünüyorum. özellikle kırmızı okla işaretlediğim taşın kapama olduğunu ve altında bir kasa olabileceğini düşünüyorum. Burda cihaz tespiti...
  8. impossibleman

    (el işareti)resme yorum şuan yanındayım

    Cevap: (el işareti)resme yorum şuan yanındayım S.A. kardeşim. çevre fotoları olmadığı için fazla yorum yapamıyorum ama sanırım başparmak istikametinde Çukur yada tümsek gibi bir yerde 4 tane yan yana mezar olablir diye düşünüyorum.
  9. impossibleman

    Kayada bilinmeyen bir kabartma

    Cevap: Kayada bilinmeyen bir kabartma bencede yatıyor ve altında der gibi. az geriden fotolamak mümkünmü. Emareler belli edecektir.
  10. impossibleman

    Yuvarlak top işareti

    Cevap: Yuvarlak top işareti Ustam ilginç bir yapı. Ufak oyuklar var taşın çevresinde. Bence Kuyu veya kuyular der. Kuyu içi iyice incelenmeli yada başka kapalı kuyular aranmalı. daha geniş açılı ve çevre fotoları varmıydı acaba ustam.
  11. impossibleman

    Ayı ayağımı pençesimi

    Cevap: Ayı ayağımı pençesimi Ustam çok ilginç bir kaya. Çevredeki kayalarda aynı bu kaya gibi garip renktemi merak ettim. Pençe yada ele benzetemedim. bir çiçek buketini andırır gibi geldi. çevre fotosu varmı çevreyide incelesek bir. Killi toprak yapısı mı var bölgede. Eğer sadece belli bir...
  12. impossibleman

    ilginç bir İŞARET

    Cevap: ilginç bir İŞARET Sarmal şekilde dizilmiş taşlar. Kuyu, oda olabilecek bir yer gibi. Tehlike belirtiside var sanırım ustam. Altında boşluk alabildinizmi. Koridor şeklinde uzun ince bir yol gibi bir boşluk.
  13. impossibleman

    kurşun dökülmüş kaya

    Cevap: kurşun dökülmüş kaya Kurşun dökme işlemi daha çok kapakları mühürlemek ve sağlamlığını arttırmak için kullanılır. Kuyu, Lahit gibi yerlerde kapakları sağlamlaştırmak için açılan oyukların içine kurşun dökülür. Resim atarsanız daha çok yardımcı olabliiriz. İyice fotolamadan herhangi bir...
  14. impossibleman

    üçken işareti

    Cevap: üçken işareti Geldim, gördüm, gidiyorum. Kendinde der gibi işaret. Sanki üçken farklı bir yapıda. acaba horosanmı? Kendini yada altını işaret ediyor gibi geldi. Saygılarımla.
  15. impossibleman

    Sahte mezarlar

    Cevap: Sahte mezarlar Ustam bu 3 adet kızılcık dere kenarındamı acaba. Böyle bir yere denk gelmiştim. 3 kızılcık dibinde 3 soylu mezar diye düşünüyorum. Boşluk testi yapsanız iyi olabilir bence. Ustalarım elbette daha doğrusunu bilir.
  16. impossibleman

    2. ameliyat

    Cevap: 2. ameliyat Arkadaşlarım çok teşekkür ederim. tüm dua ve düşüncelerinize bil mukabil. Sizlerle birlikte olmak çok güzel.
  17. impossibleman

    2. ameliyat

    Kaza sonucu iyileşmeyen kırığımdan dolayı 2. ameliyatımı olduğumdan 1 hafta aranızda olamadım. Şimdi iyiyim. Dualarınızı eksik etmeyiniz. Allah razı olsun cümlemizden.
  18. impossibleman

    Vefat teyzem vefaat etti

    Cevap: teyzem vefaat etti Allah rahmet eylesin kardeşim. Kalanlara Allahdan sabır diliyorum.
  19. impossibleman

    v harfi

    Cevap: v harfi Şuna bir bakınız. Uzun olan kenarı ölçünüz ve bu ölçüye X diyelim. Kısa kenarı ölçünüz ve bu ölçüyede Y diyelim. Uzun kenar yönünde x kadar gidiniz ne var. birde X-Y kadar adımlayarak gidiniz. Ne var?. bir adımımınız yaklaşık 70 cm olsun. Taşlar yuvarlak oluşturacak şekilde...
  20. impossibleman

    2 kili murc birde kalip isareti bir tasin ustunde

    Cevap: 2 kili murc birde kalip isareti bir tasin ustunde İşaretlerin içini temizleyip net fotolar koysanız ve çevreyide çekseniz iyi olurdu. Doğalada benziyor ama ben mezarlar olduğunu düşünüyorum. Bir çoğu fakir mezarı sanırım. İyi bir dedktör daha çok yardımcı olabilir. Çevre fotosu lazım...
Üst Alt