Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. impossibleman

    AILE PUTU (yardım lütfen)

    Cevap: AILE PUTU (yardım lütfen) Bana göre çok uzakta değil. Ok yukarıyı gösteriyor. Kayanın üst taraflarında boşluk testi yapılabilir. 2 adet derin murç deliği var. Biri işaretin 10 cm üstünde. Bunlarıda kontrol etmekde fayda var. Tabi devamı vardır mutlaka. O konudada ustalarım daha çok...
  2. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan Değirmenci kardeşim birçok site gezdim ama buradaki arkadaşları ve Kanas Ustam gibisine pek rastlayamadım. Özellikle sizinle 3 gün ilgilendim ve yazıştık. Hatta ustalarımdan zılgıt yiyeceğimi bilerek özelden değilde konunuz üzerinden yazdım. Çünkü kimseden saklayacak bir...
  3. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan Yılan figürü birçok medeniyette kaya mezarlarını simgelemektedir. Daha çok mezar girişlerinde kullanılmış ve tehlikeyi gelenlere bildirmek için korkutma amacı gütmektedir. Aslan ise Mezarda yatanın büyüklüğünü ve yenilmezliğini simgelemktedir. Avını avlamış aslanında...
  4. impossibleman

    bu mezar olabilirmi

    Cevap: bu mezar olabilirmi Fallos yada Fallas Çevrede büyük komutan gibi insanların mezarlarının olduğunu belirten işaretler. Çok görülen bir define işareti olmadığı söyleniyor. Bize göre isede çevrede mezarlar var. Çevrede dikkat çeken başka işaret varmı bakmakda fayda var.
  5. impossibleman

    bölge haritası

    Cevap: bölge haritası İşarette çizili objelerin hepsi sol tarafı gösteriyor. Üzüm bağlarıda sol tarafa mı kalıyor diye soruyorum içimden. Üzüm bağlarında 4 yığma mı diyor yoksa klise yerinimi görürsün anlayamadım değirmenci. Bu sadece kendi yorumum. Tahmini 15, 150 gibi katlarında bulunacak...
  6. impossibleman

    dere yanındaki çizikli taş

    Cevap: dere yanındaki çizikli taş Kolay yer mi kaldı üstadım :) Türke yasak elin gavuruna serbest. Adamlar bisikletlerle gelip çadırların içinde kazı yaparak aldılar kolay paraları. Bizede kala kala bizans gömüleri kaldı. 7 metreden başlıyor en kolayı :)
  7. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan Arnavut abi dediğin gibi birde çubukları 2-3 metre kaçırıyor yeri. Biliyorum. Bir nasipsizlik var iyi arkadaştır aslında.
  8. impossibleman

    s.a ALLAH c.c rızası için sadece dua ediniz.ALLAH c.c razı olsun.

    Cevap: s.a ALLAH c.c rızası için sadece dua ediniz.ALLAH c.c razı olsun. Rabbim İnşaAllah bu millete yeniden şahlanıp İslama hizmet etmeyi nasip eder. Allah tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun.
  9. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan Kardeş Rabbim az zamanda bana çok şey öğretti bu define işinde. Her adamla para yenmez. Benim imkanlarım çokdu. Çevremde. Türkiyenin en baba cihazlarını gördüm hatta dünayanın en güzel cihazını gördüm. Türk mühendisleri tarafından yapılmışdı. Yer var yok değil. 10 ton...
  10. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan Çarşambadan adam çııkmaz derler ya. Neyse. Benim parasal sıkıntım çok üstad ama parayada ihtiyaç duymadım Rabbim kimseye muhtaç etmedi. Halime şükrediyorum anlıyacan. Bizim de bildiğimiz yerler var. Ufakları değil, büyükleri duruyor. Ağa babası lazım diyorlar ya benim o ağa...
  11. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan samsuna giren çıkandan haberim oluyor. :) Şahsen tanışmadık ama ben sizi az çok tahmin ettim. Hakanı tanırmısınız yada Arnavut abiyi
  12. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan İşaettir Üstad. Bu manastır çevrelerinde bulunur ve yakın dönem bir işarettir. Kabartma bir işarettir. Çizim değildir. Ben buna Kurtçuk veya yumurtadan yeni çıkmış yılan yavrusu diyorum. Çözümü yapılmıştır. Sitedede bilgilendirme amaçlı çözülmüş işaretlere attım. Belki denk...
  13. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan Kardeşim yanlış anladın. Sadece kuyruk 30 cm. Yılan komple 2 metre boyunda. Neyse boşver bizim yılanı şimdi ben çözdüm orayı. 10 ton olmadığı için bıraktım usta. Şimdi yukardaki işaretmi değilmi onu merak ediyorum sizin nazarınızda. İşaretse kim yapmış. neden yapmış...
  14. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan Sayın değirmenci bu sizce işaretmidir. Size göre değil o zaman. Sizin işaretleriniz tablo gibi olacak çünkü. Buyrun birde burdan yakın. :) İşaretmi ? yoksa değil mi?
  15. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan Yaşlılık işte. bizde yılan sandık görünce. :) Değirmenci kardeşim. Bu açılan yer sedirde ve yılan. Biri beni götür buraya dedide götürmedik. Şimdi oda aynen senin dediğini dedi. Bu sedirde İşlemedir diye. Ben gözümle gördüm. Dağlarda büyüdüm ben yılanı ilk defa...
  16. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan Yanlış anlama olmasın diye atıyorum. Görüntüler videodan alma olduğu için parça parçadır. Gittik gördük yanlız gece olduğu için net fotolar ile dönemedik. üstte 2. resim yuvarlak kabartma ve 2. boğumda. alttaki son resimde yılanın başı ve dikkatli bakılırsa gözüde belli...
  17. impossibleman

    Bugün Hayat Sana Ne Öğretti?

    Cevap: Bugün Hayat Sana Ne Öğretti? Ne diyeyim ustalarım. 7 senedir esnaflık yapıyorum. Yüzlerce insana faydam dokunmuştur. Her yardıma ihtiyacım var diyene koştum. Sonunda hep yalan ve riyadan başka bir sonuç görmedim. İnsanların seninle dostluğunun maddiyatın ve gücün doğrultusunda olduğunuu...
  18. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan Demek 7 tane mezar değilde yolun üzerinde 2. kıvrımında asıl mezarı var. Peki bu ikinci boğumdaki yuvarlak kabartmanın yönü yandaki yığmaya bakıyor. İşte biz burda şaşırıp kalıyoruz. Bana göre iki yığmanın ikiside mezar. ama 2 katlı mezar. Üstten kılıcı alan adam altını...
  19. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan Peki Değirmenci kardeşim. İki tane yan yana yığma. Biri açılmış ve içinde oturak gibi yapılmış bir sedir. Sedirden bir kılıç vs. alınmış. sedirde 7 boğumlu yılan kabartması. 2. boğumun üstünde 2 cm çapında yuvarlak kabartma olarak yapılmış. Şimdi sence bu yılanda Şöyle mi...
  20. impossibleman

    Dere yakınlarında birbirine yakın Penis ve Vajina

    Cevap: Dere yakınlarında birbirine yakın Penis ve Vajina Bu işaret daha çok benziyor bence Penis işaretine. Yani ustalarım der ya işaret işaret gibi olmalı diye. :) Bu arada bu resim eski bir manastır bölgesinden. Papaz çizmiş sanırım :)
Üst Alt