Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. impossibleman

    yeleli aslan

    Cevap: yeleli aslan Ahh değirmenci kardeşim ah. Dünya gezmekle bitseydi. Bir şeyler bilmek güzel. İnşaAllah bizlerlede paylaşırsınız. Kibri sevemedim hayatımca. İnşaAllah Kibredenlerden olmamak dileğiyle sizlere Bakara Suresi 34. ayeti hatırlatmak istiyorum. "Ve iz kulnâ lil melâiketiscudû...
  2. impossibleman

    orak ile ne yapmaya çalışıyor.

    Cevap: orak ile ne yapmaya çalışıyor. Eline, Diline sağlık Kanas Ustam. Yine döktürmüşsün. Ben pek anlamam ama sanırsam bu Hititlerin Tarım Bakanı olsa gerek. Böyle serveti nerden yapacak yoksa :)
  3. impossibleman

    kayalıkta kanalı oymalar ve yuvarlak oyma

    Cevap: kayalıkta kanalı oymalar ve yuvarlak oyma Ermeni bölgesi sanrım kanas Ustam. Eğer öyleyse 3 olanlarıda resimlemek lazım :)
  4. impossibleman

    orak ile ne yapmaya çalışıyor.

    Cevap: orak ile ne yapmaya çalışıyor. Sanırım bu bir hitit tanrısı betimlemesi. Hitit sınırları içinde olduğunu ve buranın korunduğunu. Dikkat edilmesi gerektiğini söyler gibi :)
  5. impossibleman

    Amasya'da 2 bin yıllık elma figürü bulundu

    Cevap: Amasya'da 2 bin yıllık elma figürü bulundu Elmanın esas memleketi belli oldu. :) Gerçektende amasya ve ilçeleri çok güzel. keşfedilmemiş o kadar yeri varki. Devlet ancak uyuyor sanırım. Gitmeyenlere öneririm. İlçelerini özellikle geziniz.
  6. impossibleman

    sarı papazın değirmeni (arkacık) hakkında bilgisi olan varmı, çalkaya 28 yardımcı olurmusun?

    Cevap: sarı papazın değirmeni (arkacık) hakkında bilgisi olan varmı, çalkaya 28 yardımcı olurmusun? S.A. Ustam. Tam 42 metre olacak sanırım bu şelale. Samsunamı geleceksiniz yoksa :) Eğer Giderseniz üstte 2 adet koltuk olduğunu duydum. Yanlımıyorsam tabi. Dönmenizi dört gözle bekliyorum...
  7. impossibleman

    Amasya'da 2 bin yıllık elma figürü bulundu

    Link : Amasya'da 2 bin yıllık elma figürü bulundu video izle,video seyret Amasya'da 2 bin yıllık elma figürü bulundu Türkiye'nin elmasıyla meşhur olan ili Amasya'da 2 bin yıllık elma figürünün bulunması kentteki vatandaşları da heyecanlandırdı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Kaya, bulunan...
  8. impossibleman

    Kanallı kare işareti ve murç izi çözümü

    Cevap: Kanallı kare işareti ve murç izi çözümü Murç izi çok buluyoruz ustam ama kanallı kare yok bizde. Yaklaşık 400 kg gelecek bir taşda murç girecek bir delik vardı ustam. Bu taş daha küçük bir taşa dayalıydı. Küçük taşda daha küçük bir taşa. Başka taş yok yanlarında. Büyük kayanın altına...
  9. impossibleman

    sarı papazın değirmeni (arkacık) hakkında bilgisi olan varmı, çalkaya 28 yardımcı olurmusun?

    Cevap: sarı papazın değirmeni (arkacık) hakkında bilgisi olan varmı, çalkaya 28 yardımcı olurmusun? Üstad katılıyorum fikirlerinize ama bu bölgelerin aslı bir tane olsada sahteleride çok. Ve hemen hemen hepsi aynı sistemle yapılmış. Ama hala duymadım bu bölgelerden para alanı. İlk olmayı...
  10. impossibleman

    Kılıçlı mağara

    Cevap: Kılıçlı mağara bende samsunda diye biliyorum. sizinki nerede acaba. İçeri girecek Deli aranıyorsa ben burdayım. :)
  11. impossibleman

    sarı papazın değirmeni (arkacık) hakkında bilgisi olan varmı, çalkaya 28 yardımcı olurmusun?

    Cevap: sarı papazın değirmeni (arkacık) hakkında bilgisi olan varmı, çalkaya 28 yardımcı olurmusun? Değirmenci kardeşim ben senden yeni sayılırım elbet bu işte. Türkiyede bu belgelerdeki parayı alabilecek çok usta yok tabi işaretten yola çıkarak. Elin parmak sayısı kadar az. Hatta her bölgede...
  12. impossibleman

    Armut Ağacının Definecilikte Yeri

    Cevap: Armut Ağacının Definecilikte Yeri Kanas Ustam desene ben yırttım. Bende 7 yada 8 tane Armut ağacı var. Paraları nereye koyacam ben şimdi :) Ustalarım ellerinize sağlık. Çok güzel bir anlatım. Tabii biz bunları öğrenene kadar 90 a merdiven dayarız sanırım. :)
  13. impossibleman

    sarı papazın değirmeni (arkacık) hakkında bilgisi olan varmı, çalkaya 28 yardımcı olurmusun?

    Cevap: sarı papazın değirmeni (arkacık) hakkında bilgisi olan varmı, çalkaya 28 yardımcı olurmusun? Ah kardeşim. Herkes bişeyler kaybetti bu yolda. Ama birşey öğrendik hep beraber. Eğer çok paran yoksa yada bürokrat dayın hiçbirşey çıkarmak nasip olmaz. Bizde kandık bu arada. Devlet için...
  14. impossibleman

    bir timsah kafas1 ve unundeki bosluk.

    Cevap: bir timsah kafas1 ve unundeki bosluk. Aslında bir nişan daha var. Farklı! Taşın yanındaki ağaçlar. Diğer ağaçlardan farklı ve sarmaşık vari bir ağaç sanırım. :)
  15. impossibleman

    belgeden çözümleme yapabilirmiyiz ustalar?

    Cevap: belgeden çözümleme yapabilirmiyiz ustalar? Kanas Ustam bende sizden öğrendiklerimle 1-2 yorum yapıyorum. İnşaAllah insanları yanlış yönlendirmiyoruzdur. Eğer bizlerinde talebeniz olarak hatamızı görürseniz uyarınız. Tüm ustalarımız uyarsın lütfen. Mümkün olduğu kadar yeni üyelere...
  16. impossibleman

    3 Yıldız, Kabartma Asa ve Oyma hac

    Cevap: 3 Yıldız, Kabartma Asa ve Oyma hac Siz ustalarımı tanımış olsalar orada yatarlardı kesin :) Ben ayaklanınca öyle yapacam çünkü :)
  17. impossibleman

    3 Yıldız, Kabartma Asa ve Oyma hac

    Cevap: 3 Yıldız, Kabartma Asa ve Oyma hac Teşekkür ederim Ustalarım. Bakalım dediklerimi yaparlarsa aynen tarif ederim. Erinir de bakmazlarsa kendileri bilir. Biz üstümüze düşeni yapalım da. Saygılarımla
  18. impossibleman

    kartal ve yılan vidosuna yorumlarınız

    Cevap: kartal ve yılan vidosuna yorumlarınız Kartal2 - YouTube Link çalışıyor you tubeden giriyor ama :)
  19. impossibleman

    3 Yıldız, Kabartma Asa ve Oyma hac

    Cevap: 3 Yıldız, Kabartma Asa ve Oyma hac aynen ustam yıldızlar 5 köşe. :)
  20. impossibleman

    3 Yıldız, Kabartma Asa ve Oyma hac

    Sevgili ustalarım bir arkadaşım aradı. Kayada bu işaretler. Aynı kaya üstünde. Ne anlam ifade eder diye düşünmedem edemedim ustalarımdan birer yorum rica etsem. 3 adet yıldız üçgen yapacak şekilde duruyorlar. ynında bir tane kabartma asa ve oyma Hac var. Saygılarımla.
Üst Alt