Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. impossibleman

    güvercin işareti

    Cevap: güvercin işareti Güvercinler hoşda ortasındaki oyma ne olaki? Sanırım karşıya bak diyor. Denemekde fayda var. Kuyu yada tünel girişli oda! :) Acizane fikrim ustam.
  2. impossibleman

    Kaplumbağa,yılan akrep. Arşivden özel

    Cevap: Kaplumbağa,yılan akrep. Arşivden özel Çok güzel işaretler ustam. Birkaçının parası kendi kayasında imiş. Ama almışlar sanırım. :) Son noktalarda geziniyoruz sayenizde. Yalnız güneşi unutmuşlarmı ne? yoksa yanlışmı hatırlıyorum :) saygılarımla.
  3. impossibleman

    kaya mezar mı bu arkadaşlar ?

    Cevap: kaya mezar mı bu arkadaşlar ? Merdivenli çıkılan üstten kapaklı sanduka mezara benziyor. Üstteki kapakların olduğu yerde mezarı yokmuydu acaba.
  4. impossibleman

    bu işaret ne ifade eder...?

    Cevap: bu işaret ne ifade eder...? 3 çizgi birçok anlam ifade edebilir. Çevreyi iyi incelemekte fayda var. Çünkü anlamlarından birde Para(Değerli Eşya) 1- Üç çizgi bazen mezarlarda kullanılmıştır. Çok uzağa atmamakla beraber yardımcı işaretlerin bulunması gerekir. Bulunduğu kaya ve çevresi...
  5. impossibleman

    Kanallı taş

    Cevap: Kanallı taş Asiavcı ustam taşların dizilmesi ve kanalın devvam etmesi bana durma devam et diyor. Ama taş yığınlarını kaldırmak lazım biraz derin olabilir. Boşluk vermedimi oralarda. Araştırmalarınız sizi yönlendirecektir. Şahsi fikrimi söylemek istedim. Yardımcı olur Umarım. Hiçbirşey...
  6. impossibleman

    Mezarlar.

    Cevap: Mezarlar. Anatis Ustam bu işaretlerin olduğu yerin alt taraında Yol yada dere varmı ve bu dereye baktığımızda parmak kalınlığındaki kanalı andırıyormu acaba. Her ne şekilde olursa olsun değerli olan bir şey var sanıırm burada ve ortada kalıyor. Yani okun ucuna konulmuş nokta veya...
  7. impossibleman

    bir penis birde vajina bir yerde

    Cevap: bir penis birde vajina bir yerde Ersan ustam resimlesende bizde bişeyler katmaya çalışsak. Resimlemede sakınca yoksa tabi. Saygılarımla. Şu an tam hatırlamıyorum ama mahsen hariç parası olacak ama nerdeydi aklıma gelmedi bir türlü. Resimleri görürsek hatırlatır belki :) Saygılarımla
  8. impossibleman

    Ucgen dediğin boyle olur.

    Cevap: Ucgen dediğin boyle olur. Çok güzel yerler. Anlattıklarınıza bakarak defin işlemleri ve adak yerlerini bulmuşsanız aradığınızın da o kadar yakında olduğunu çözmüşsünüzdür sanırım. Hayırlı olsun.
  9. impossibleman

    orjinal gömü haritası

    Cevap: orjinal gömü haritası Çok güzel bir paylaşım emeğinize sağlık ustam. Gerçek haita hiç geçmedi elime ama fotokopi olarak gördüklerim oldu. Sizdeki harita ise sanırım şifreler içeriyor ve herkesin çözebileceği bir harita değil. Bilgi için teşekkürler.
  10. impossibleman

    yorumsuz 3 ncü bölüm

    Cevap: gezilip görülen define ve mezar yerleri görsel eline saglık usta
  11. impossibleman

    Yerin 2 metre altında çıkan taştaki yazı.

    Cevap: Yerin 2 metre altında çıkan taştaki yazı. Merhaba defineavı kardeşim. Ustalarımızın anlatmak istediği kısaca şöyle: Elinizdeki taş bir mezar taşıdır. Taşın üzerinde orada yatan insanların ölüm şekilleri anlatılmış. yani bir mezarlıktasınız. Büyük bir felaketten sonra bölgede yaşayan...
  12. impossibleman

    İçinde Altın madeni olan kaya.

    Ustalarım altın doğada doğal olarak bulunuyor. Peki bir kayanın içinde zamanla kalmış altın parçaları olabilirmi. Normal bir insanın kaldırabileceği büyüklükte kayalar 300-400 kg gelebilirmi. Doğada gezerken çok ağır kaya parçalarına denk geliyoruz. Mesela ben bir avuç büyüklüğündeki taşın...
  13. impossibleman

    kayın biraderim vefat etti

    Cevap: kayın biraderim vefat etti Allah c.c rahmet etsin. Rabbim sabır versin kardeşim.
  14. impossibleman

    ıslatınca görünen işaret

    Cevap: ıslatınca görünen işaret Ustam hertarafı kapalı Bende Ara diyor gibi ama nerde :)
  15. impossibleman

    koyun işareti

    Cevap: koyun işareti Taşlarda herhangi bir işaret varmı acaba
  16. impossibleman

    bu mezarlar hakkında bilgisi olanlar

    Cevap: bu mezarlar hakkında bilgisi olanlar Ustam daha önce karşılaşmadığım mezar taşları. Bölge halkından bilgi almakta fayda var. İllede bir yorum yap derseniz daha çok 1800 yılları ermeni mezarlığı olabileceği kanısı oluştu nedense içimde. Tabiki dığruyu sizin bölgedeki araştırmalarınız...
  17. impossibleman

    kaya mezarı

    Cevap: kaya mezarı Ustam sanırım akdeniz kıyılarında dolanıyorsunuz. Mezar çiçekleri dikkat çekici. :)
  18. impossibleman

    Duru Görü..

    Cevap: Duru Görü.. Bozkurt ustam bu araştırmalar benimde çok ilgimi çekiyor. Benim anlamadığım bazı olaylar var. Şuna inanıyorum ki Gaybı Allah C.C. den başkası bilemez. Bunu en baştan belirterek sözlerime başlayayım ki yanlış anlaşılmayayım. Define konusu ile tanışdığımdan beri garip...
  19. impossibleman

    şeker hastalığı

    Cevap: şeker hastalığı İnşaAllah Ustam. Denemek lazım. Sağlığın kıymetini bilmek lazım ilkönce.
  20. impossibleman

    Bu Deve Yüklümüdür Sizce?

    Cevap: Bu Deve Yüklümüdür Sizce? çok ilginç bir yer. 3. resimdeki oyuğu horosana benzettim. 2 farklı taş var. yada horasanla sıvanmı taşlar. Pek anlayamadım. Acaba ustalarım ne derler bu işe? :)
Üst Alt