Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. cassabalee

    tumulüs fotografları resimleri....

    emeğinize sağlık ustam.... güzel görsellik
  2. cassabalee

    yeni tema ve yazılım

    siteye uzun bir aradan sonra girdiğimde gördüm tema değişmiş hayırlısı olsun girdiğimde bildirim kısmında bunlar yazılıydı.... Size bir ödül verildi: Can't Stop! Perşembe 23:50 Size bir ödül verildi: Keeps Coming Back Perşembe 23:50 Size bir ödül verildi: Somebody Likes You Perşembe 23:50...
  3. cassabalee

    yeni tema ve yazılım

    temayı daha yeni giriş yaptığım için yeni gördüm giriş yaptığımda bildirim kısmında bunlar yazılı.... Size bir ödül verildi: Can't Stop! Perşembe 23:50 Size bir ödül verildi: Keeps Coming Back Perşembe 23:50 Size bir ödül verildi: Somebody Likes You Perşembe 23:50 Size bir ödül verildi...
  4. cassabalee

    Bintepeler Tümülüsleri Tehlike Altında

    Cevap: Bintepeler Tümülüsleri Tehlike Altında sadece gorunenler degil ustam ne tepeclkler var tahrip edilmis...gorunenler bu sekil ya gorunmeyenler.....?
  5. cassabalee

    Şeyhim

    Cevap: Şeyhim Emeğinize ve gönlünüze sağlık ustam...
  6. cassabalee

    lahit aslan başlı

    Cevap: lahit aslan başlı ustam emeğine gönlüne sağlık...
  7. cassabalee

    yeni işaretler....

    Cevap: yeni işaretler.... tahmin ettiğimiz yerler ve işaretleri.... saygılar... ustalarımızın affına sığınarak
  8. cassabalee

    harbici usta doğum günü

    Cevap: harbici usta doğum günü yeni gördüm ustam kusuruma bakma iyi yıllar.... sağlıklı ve huzurlu geçirmen dileği ile.....
  9. cassabalee

    yeni işaretler....

    Cevap: yeni işaretler.... Herşeyin başı nasiptir......
  10. cassabalee

    yeni işaretler....

    Cevap: yeni işaretler.... Buraya cikar iken 7 merdivenden cikiyoruz oranın fotolarini cekmemisiz saygilar....
  11. cassabalee

    bir mezar tasinin ustunde bir ,,kare isareti,,

    Cevap: bir mezar tasinin ustunde bir ,,kare isareti,, en son nokta burasıdır..... buranın altı eğer açılmadıysa devamını sen getir.. saygılar...
  12. cassabalee

    yeni işaretler....

    diktörtgen oyma önündeki işaretler kayanın sağ tarafı
  13. cassabalee

    (görsel) yığma mezarlar....

    Cevap: (görsel) yığma mezarlar.... Elektrik direginin dibindeki harfiyat :) selvilerle çevrilmiş yerdir yigma olan yer uzak çekim olduğundan yer net belli degildir... saygilar
  14. cassabalee

    (görsel) yığma mezarlar....

    Cevap: (görsel) yığma mezarlar.... yok ustam bölge manisa saygılar....
  15. cassabalee

    Definecinin Sağlığı: Kefir

    Cevap: Definecinin Sağlığı: Kefir sağlıklı paylaşımların için tşk ustam emeğine sağlık...
  16. cassabalee

    madenler ve mineraller

    Cevap: madenler ve mineraller Bu şekilde madenler denk geldi ustam paylaşım icin tsk ederim ellerinize sağlık
  17. cassabalee

    bu yılan sizce tılsım olabilirmi.?

    Cevap: bu yılan sizce tılsım olabilirmi.? Yilanlarla ugrasmani tavsiye etmem
  18. cassabalee

    Vefat '' Tevfik ustamızın annesi vefat etmiştir ''

    Cevap: '' Tevfik ustamızın annesi vefat etmiştir '' Başınız sağolsun ustam mekani cennet olsun
Üst Alt