Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. cassabalee

    arkiyolojik buluntular

    Cevap: arkiyolojik buluntular paylaşımın için tşkler güzel görsellik ..... saygılar
  2. cassabalee

    mezar sunağı

    Cevap: mezar sunağı ustam tuttuğum kaplama bakır, çubuk ise prinçten yapılma bu şekil bakıyorduk tavsiyeni unutmadım müsait bir zamanda deneyeceğim saygılar...
  3. cassabalee

    mezar sunağı

    değerli yorumlarınızı bekliyorum... saygılar..
  4. cassabalee

    Nekropol

    Cevap: Nekropol elinize sağlık güzel bir mezarlık alanı..
  5. cassabalee

    bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,

    Cevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir, ikizceli ustam zaman ayırırım mesajınızı bekliyorum saygılarımla..
  6. cassabalee

    bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,

    Cevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir, asiavcı ustam verdiğiniz bilgiler için tşk ederim yeri geliyor 4 bir tarafı gezilmeyecek kadar dik olan yerler var bu gibi yerler işimizi zorlaştırır diye düşünüyorum. düz bir arazi olsa dedikleriniz uygulanır... saygılarımla...
  7. cassabalee

    bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir,

    Cevap: bakır çubuklarla maden tesbiti nasıl yapılabilir, L tipi ikili çubuklarla boşluk testi iyi yapılıyor kayanın altı az boşluk dahi olsa veriyor ama mineralleri çözemedim minerale çok iyi çekiyor bir türlü çözemedim.. bunun üzerinde çalışmalar yapacağım. çözüme ulaştığımda bilgi vereceğim...
  8. cassabalee

    selamünaleyküm

    Cevap: selamünaleyküm sayın asiavcı ustam,çalkaya 28 ustam,harbici ustam,tevfik ustam,ve aliveli ustam hoşbulduk allah(CC) razıolsun. aliveli ustam çok şükür bir sıkıntımız yok tevfik ustamın bahsettiği; bir yakınımı kaybettik genç yaşta ondan bahsediyor.. dostlarsağolsun... saygılarımla...
  9. cassabalee

    selamünaleyküm

    arkadaşlar ve ustalarım işlerim dolayısı ile uzun zamandan sonra tekrar aranızdayım... herkeslere selamlar... saygılar....
  10. cassabalee

    Vefat Annemi kaybettim uvey annemi...öz annemden farksizdı..

    Cevap: Annemi kaybettim uvey annemi...öz annemden farksizdı.. başınız sağolsun....
  11. cassabalee

    Evin 50 Metre altından çıkan tarih!

    Cevap: Evin 50 Metre altından çıkan tarih! evin 50 mt altına inmişler. valla iyi çalışmışlar helal olsun..tşk haber için...
  12. cassabalee

    bu işaretmi ve ne ifade ediyor.

    Cevap: bu işaretmi ve ne ifade ediyor. arkadaşım bana bu şekliyle doğal gibi geldi... saygılar...
  13. cassabalee

    tarihi buluntular görsel

    Cevap: tarihi buluntular görsel paylaşımınız ve emeğiniz için tşkler...
  14. cassabalee

    konya'da bulunan eserler...

    Cevap: konya'da bulunan eserler... mezar hediyeleri olanda var.. tek tek toplanmış paralarda var içlerinde... saygılar...
  15. cassabalee

    dibek

    Cevap: dibek dibek taşının ön sol tarafının ve oymalarının bulunduğu yerin fotolarını çekebilirmisin... saygılar..
  16. cassabalee

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar hayırlı cumalar .....
  17. cassabalee

    mumyalar

    Cevap: mumyalar örnek paylaşımlarınız için tşkler....
  18. cassabalee

    konya'da bulunan eserler...

    Cevap: konya'da bulunan eserler... aliveli ustam kusuruma bakmayın tekrar denedim.. umarım bu sefer olmuştur saygılar... http://gundem.milliyet.com.tr/kola-sisesinden-tarihi-eser-cikti/gundem/SonDakikaGaleri/1791919/default.htm?PAGE=2
  19. cassabalee

    konya'da bulunan eserler...

    http://gundem.milliyet.com.tr/kola-s...ult.htm?PAGE=2
  20. cassabalee

    kamyon çöktü tarih gün yüzüne çıktı

    Cevap: kamyon çöktü tarih gün yüzüne çıktı restarasyon çalışması... evet heryerde aynı... emeğinize sağlık paylaşımlarınız için saygılar...
Üst Alt