Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    ermeni define işaretleri

    Cevap: ermeni define işaretleri bencede zifle yağla sarmaları mantıklı açıkta altını net çeken çubuklar naylon poşete dolayınca cok zor çekiyor tabi biz bizikle denedik ama küp dalusu para toprakta derinse ve zifli ise zor çeker diye düşünüyorum boşluk çubuğu zaten kazılmış yerlerde tepki...
  2. light_celal1

    ermeni define işaretleri

    Cevap: ermeni define işaretleri espiriler bile manidar bazı şeyleri biliyoruz ama bildiğimizi bilmiyoruz yani bilinçsisce biliyoruz(kndi pyıma) öğretirken daha iyi öğrenirsin lafını şimdi daha iyi anlıyorum
  3. light_celal1

    eşek işareti

    Cevap: eşek işareti ben patika yol diye biliyorum eşeğin birinin kuyruğunu sırtına atmış
  4. light_celal1

    yeni tema hakkında

    Cevap: yeni tema hakkında bende noluyo dedim yanlış siteye girdim sandım :confused: bozkurt ustam sen hiç rahat durmucan mı ya(alkış) ellerine sağlık güzel olmuş: güzel olmuşta mavi renk biraz göze batıyor bıraaz daha sakın bi renk yada bu rengin parlak olmayanı daha bi yağşuklu olur sanki
  5. light_celal1

    Balık Ve Hac

    Cevap: Balık Ve Hac kanas usta güzel açıklamış bide şelaleyide incelemeyi unutma
  6. light_celal1

    üyelerin dikkatine !!!

    Cevap: üyelerin dikkatine !!! bundan daha net ve açıklayıcı ne yazılabilir ki allahım sana şükürler olsun böyle değerli ustalarımız var
  7. light_celal1

    çok bomba bir yenilik

    Cevap: çok bomba bir yenilik hayırdır inşalllah dişük bişiler oluvercek herhal:confused:(alkış)
  8. light_celal1

    BEKARLIK SULTANLIK mı?

    Cevap: BEKARLIK SULTANLIK mı? aga afiyet olsun bal olsun yediğin içtiğin senin olsun o resimdeki sakallara ak düşen yakşuğlu kim anlat heleimage
Üst Alt