Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    dürbün tavsiyesi

    Cevap: dürbün tavsiyesi valla bende bi ara düşündüm hem uzağı görim hemde kaydedim düşüncesi oluştu ozaman yüksek zumlu handycam alayım dedim sony olsun dedim bi baktım sıfırlar yükseldi bende gittim 10mp dijital fotoğraf makinası aldım ama dürbün gerçekten lazım aga zum oranı yüksek...
  2. light_celal1

    Sarpedon.. Merhabalar

    Cevap: Sarpedon.. Merhabalar hoş geldiniiiz
  3. light_celal1

    Hutame Den Uydu Bağlantılı Leptop Alıp Dolandırlmayın.

    Cevap: HUTAME den uydu bağlantılı leptop alıp dolandırlmayın. medli ustam satılan mak. yı burda yayınlarmısınız mak. nın çalışma sistemi mantığı neymiş öğrenebilirmiyiz ilkim ar. diye bi meczu var onlamı alakalı sizinde dediğiniz gibi başka arkadaşlar da yanılmasın tabii sizce sakıncası yoksa
  4. light_celal1

    Lahit Çeşme

    Cevap: Lahit Çeşme arkadaşlar müzede olsa ne olcak bi şeye faydasımı olcak sanki bırakında bi işe yarasın bari millet bol bol su içsin:D (alkış)
  5. light_celal1

    Yazıyı OKUMAK 2 DAKİKANIZI ALIR!

    Cevap: Yazıyı OKUMAK 2 DAKİKANIZI ALIR! şimdi ben bunu yazdım ya içimi bi korku aldı büyük konuşmamak lazım bikere büyüğe yakın konuştum başıma geldi oyüzden dikkatli konuşmak lazım eline yüreğine sağlık (alkış)
  6. light_celal1

    Yazıyı OKUMAK 2 DAKİKANIZI ALIR!

    Cevap: Yazıyı OKUMAK 2 DAKİKANIZI ALIR! ne yalan sölim paranın miktarı önemli değil tereddüt bile etmem
  7. light_celal1

    Hutame Den Uydu Bağlantılı Leptop Alıp Dolandırlmayın.

    Cevap: HUTAME den uydu bağlantılı leptop alıp dolandırlmayın. hay allah medli ustam yeni gördüm konuyu geşmiş olsun gerçekten üzüldüm heleki hutame usta çok şaşırdım hemde çok gerçi olayın iç yüzünü bilmiyoruz ama sızın mağdur edildiğniz ortada ya ne diyim yarına çıkacağımızın garantisi...
  8. light_celal1

    Küplerle ilgili , İçinden çıkan emareler , Bulma Yöntemleri

    Cevap: Küplerle ilgili , İçinden çıkan emareler , Bulma Yöntemleri arkadaşlar tatlarlı usta bizi unuttumu işlermi yoğun
  9. light_celal1

    Kuyu koltuk taşı ve balık çözülmüştür..

    Cevap: Kuyu koltuk taşı ve balık çözülmüştür.. aga koltukta oturan mitçi gibi duruyo valla
  10. light_celal1

    para üzerindeki fügür anlatımı

    Cevap: para üzerindeki fügür anlatımı benimde son zamanlarda fark ettiğim mesela nike ayakkabı markası ama zafer tanrısı imiş şimdi öğrendim dikkat edince bunun gibi bi çok bilinen idol mu desem logo mu desem nedesem bilemedim
  11. light_celal1

    Vücut su kıtlığı çektiğinde

    Cevap: Vücut su kıtlığı çektiğinde eyvallah zaten su demek can demek vucudumuzun susuz kaldığını idrarımızdan anlayabiliriz israrın rengi sarımtırak olur ve böyle devam edilirse böbrek taşı oluşur suda kireçliyse kaçınılmaz olur
  12. light_celal1

    türkiyenin en sosyal en renkli en dinamik define sitesi

    Cevap: türkiyenin en sosyal en renkli en dinamik define sitesi aga harbiden güzel olmş laf olsun diye değil herkesin beğenebileceği gibi olmuş ama sitenin sıcaklığı ve samimi dosluğu temaya on basar yaaa:p:p:p (alkış)
  13. light_celal1

    orjinal gömü haritası

    Cevap: orjinal gömü haritası metin ustam kulak asma o harıtayı herkes koymaz zaten sayende harita hakkında birşeylerdaha öğrendik allah razı olsun
  14. light_celal1

    görsel define9 en güzellerinden bi kacı

    Cevap: görsel define9 en güzellerinden bi kacı gerçekten güzel 1.ve 4. resimlerdekiler baha biçilememiştir herhelde hakketen güzel parça göz kamaştırıyo resmen
  15. light_celal1

    kare oyma ve kanal

    Cevap: kare oyma ve kanal şahsi fikrim tabut kayalarda boşluk sesi al
  16. light_celal1

    herkeze merhaba

    Cevap: herkeze merhaba yaa ne güzel olur hakketen ayrıca seninde fark etmene sevindim(alkış)
  17. light_celal1

    herkeze merhaba

    Cevap: herkeze merhaba hoş geldiniz kırık testi nick iniz güzelmiş bana kırık çatalı anımsattı
  18. light_celal1

    Define avında facia: 3 ölü, 3 yaralı

    Cevap: Define avında facia: 3 ölü, 3 yaralı görüldüğü üzere siyanürle şaka olmaz
  19. light_celal1

    Gözlere İtinayla Cila Çekilir

    Cevap: Gözlere İtinayla Cila Çekilir metin abi resmin sol alt köşesine yakın yerdeki ne öle sanki iguana başına benziyor
  20. light_celal1

    yeni nesil araç plakaları

    Cevap: yeni nesil araç plakaları tam defineciler için gizli biyere gittiğinde plakayı kapatacan:)
Üst Alt