Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    belgeden çözümleme yapabilirmiyiz ustalar?

    Cevap: belgeden çözümleme yapabilirmiyiz ustalar? tılsımdan bahsediyor sanırım
  2. light_celal1

    rep değerlendirme nerede?

    Cevap: rep değerlendirme nerede? arkadaşlar banada gösterin şü rep i gösrene rep verecem:pçiçek sana
  3. light_celal1

    Fakir hane bitti

    Cevap: Fakir hane bitti ustam ev hayatta çok önemli bir mekan allah güle güle oturmayı nasip etsin ve şu patpat her yerde var meret yav
  4. light_celal1

    kurbağa işareti çözümü

    Cevap: kurbağa işareti çözümü dostum yeni gördüm bende çözümü böyle biliyorum hatta tecrübe ettik ama parasını almak için uğtaşmadım bile bazen saflığım tutuyo böle ne hikmetse
  5. light_celal1

    belgeden çözümleme yapabilirmiyiz ustalar?

    Cevap: belgeden çözümleme yapabilirmiyiz ustalar? dostum malesef artık cevap veremez
  6. light_celal1

    1000 e kadar sayılar ve renkleri

    Cevap: 1000 e kadar sayılar ve renkleri pe ne işe yarıyacak biraz çıtlatsanız bari
  7. light_celal1

    Degerli Bozkurt dostumdan ricam

    Cevap: Degerli Bozkurt dostumdan ricam ustam protesto mu ediyon banlananlar için
  8. light_celal1

    güneşin üşüdüğü yerden selamlar

    Cevap: güneşin üşüdüğü yerden selamlar hoş geldiniz güneşi bilmemde gönüllerimiz ısınır inşaallah
  9. light_celal1

    belgeden çözümleme yapabilirmiyiz ustalar?

    Cevap: belgeden çözümleme yapabilirmiyiz ustalar? serdengeçti yi dikkate almanızı tavsiye ederim bence boş biri değil
  10. light_celal1

    belgeden çözümleme yapabilirmiyiz ustalar?

    Cevap: belgeden çözümleme yapabilirmiyiz ustalar? kanas usta yazdımı tam yazıyo vallahelal olsun
  11. light_celal1

    Hastalık degerli dostlarim

    Cevap: degerli dostlarim ustad ne oldu ameliyat gereklimiymiş pilatin falan sıkıntı oluyor tabii gerekli ise ayrı
  12. light_celal1

    ''Bu çeşmeden müslümana su içmek haram.. ''

    Cevap: ''Bu çeşmeden müslümana su içmek haram.. '' malesef milliyetçi değiliz aramızdaki muhabbet zahıfladı bölünüyoruz hemen gaza geliyoruz .... ...... aklıma geldi hepimiz ermeniyiz diyenlere hala daha inanamıyurum serhatlı ustam ellerine sağlık belki uyuyan bi kaç kişi uyanır olayı
  13. light_celal1

    Fotoğraf Ma-ki-na-sı

    Cevap: Fotoğraf Ma-ki-na-sı güzel örnek taşı görmüş gayet iyi
  14. light_celal1

    bu belgeyi bilen varmı

    Cevap: bu belgeyi bilen varmı değerli abim siz şimdi tılsımlı ve sahipli para yok diyorsunuz doğrumu anlamışım
  15. light_celal1

    A21MEDLİ yi özledik.

    Cevap: A21MEDLİ yi özledik. evet özledik tatlarlı ustada kayıplarda bukadar parayı ne yapacaklar bilmiyorum:confused:
  16. light_celal1

    rep ve tecrübe puanı sıfırlama vbulletin

    Cevap: rep ve tecrübe puanı sıfırlama vbulletin yaa işte cahillik böyle kötü bişe:p
  17. light_celal1

    rep ve tecrübe puanı sıfırlama vbulletin

    Cevap: rep ve tecrübe puanı sıfırlama vbulletin ya hala da tam bilmiyorum rep tecrübe puanı ne işe yarar yenirmi içilirmi:)))
  18. light_celal1

    Fotoğraf Ma-ki-na-sı

    Cevap: Fotoğraf Ma-ki-na-sı sonuçta sony güzel makina ama bu kadar donanımlı makina yı nerde kullanacağına bağlı bide samsung galaxy var 1500 liraydı
  19. light_celal1

    Tüm üyeler içeri herkes okusun mutlaka

    Cevap: Tüm üyeler içeri herkes okusun mutlaka ağam ne demişse o dur:p
  20. light_celal1

    Ustalar Ayak İşareti ?

    Cevap: Ustalar Ayak İşareti ? bence mezar odaların var mahzen gibi
Üst Alt