Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    dere içinde 14 adet at nalı

    Cevap: dere içinde 14 adet at nalı dere yada yol çatalında ki bahçede kuyu yada ağaç tabi tek sırada ise bence böyle
  2. light_celal1

    Defineye yakın gizlenmiş ya da toprak altından çıkan işaretler

    Cevap: Defineye yakın gizlenmiş ya da toprak altından çıkan işaretler iyi i açıklama yapmışsın ersan usta çalışan demir pas tutmaz tecrübeler kolay birikmiyor harbiden
  3. light_celal1

    Dedektör, Ararbulur olursa

    Cevap: Dedektör, Ararbulur olursa bence dedektörün ismi yanlış olmuş arar bulamaz olmalıydı :)))
  4. light_celal1

    Dostun Hakikisi

    Cevap: Dostun Hakikisi valla öyle dost kolay kazanılmıyor somurtuk düşünüyorumda acaba benim dostum var mı bana çuval gönderecek içindede koyun olan:D:D
  5. light_celal1

    Slm

    Cevap: Slm hoş geldiniz
  6. light_celal1

    selâmunâleyküm değerli dostlar

    Cevap: selâmunâleyküm değerli dostlar hoş gelldiniz
  7. light_celal1

    Definede sayıların gizemi

    Cevap: Definede sayıların gizemi bu sayısallar sende mevcutmu yoksa kopyala yapıştırmı yani devamı varmı
  8. light_celal1

    Vefat teyzem vefaat etti

    Cevap: teyzem vefaat etti dostum başın sağolsun allah sabır versin
  9. light_celal1

    Merhaba

    Cevap: Merhaba hoş geldiniz
  10. light_celal1

    Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler

    Cevap: Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler tatlarlı ustam bayadır yok inşaalah sıhhati iyidir
  11. light_celal1

    Armut Ağacının Definecilikte Yeri

    Cevap: Armut Ağacının Definecilikte Yeri valla ben hemen arşivledim önemli bilgiler ne olur ne olmaz cebimizde bulunsun :p kanas ustam ellerine yüreğine sağlık 90 yakın madde yaz yaz bitmez zaten bilen kişilerde sır gibi saklar(alkış)(alkış)(alkış)
  12. light_celal1

    selam

    Cevap: selam a. selam hoş geldiniz hayırlı formlar
  13. light_celal1

    s4 geliştirici secenekleri aktif - samsung s4 geliştirici

    Cevap: s4 geliştirici secenekleri aktif - samsung s4 geliştirici aynen aliveli ustam aynen(alkış)
  14. light_celal1

    Ekonomik SONY.

    Cevap: Ekonomik SONY. ucuzmuş be nasılsa ayda bi küp buluyoz yakoptum
  15. light_celal1

    bronzdan duvme bir tel.

    Cevap: bronzdan duvme bir tel. aga pınar dediğin kuyumu 18 m olan bronz teli ölç ölçüm vermiş olabilir
  16. light_celal1

    rep değerlendirme nerede?

    Cevap: rep değerlendirme nerede? ya ben biraz doğru babayım söz verdimmi tutmam lazım o yüzden çevremde bana defineciliği pek yakiştıramıyorlar sizinkileri bilmem ama burdaki definecilerde yalan dolan gamuyon işi:D:D
  17. light_celal1

    rep değerlendirme nerede?

    Cevap: rep değerlendirme nerede? lacivert ustam celal ın yaşı 40 üzerinde yani bi arkadaşım abim. kendisi hanımında biraz çekinirde:D bizde celalin başına layt ekledik sevdiğimizden tabi aslında ben nick olarak harbici arkadaşım gibi kendimi ifade eden nick kullanırdım mert_1...
  18. light_celal1

    rep değerlendirme nerede?

    Cevap: rep değerlendirme nerede? ooooo arkadaşlar repler kepler havada uçuşuyo şairlere taş çıkaracak dizeler cümleler ne cevherler varmışta haberimiz yokmuş takı gecesi gibi bende açtım kesenin ağzını bozkurt dostum sağ olsun
  19. light_celal1

    Deve'nin Anlamı ?

    Cevap: Deve'nin Anlamı ? resimler gelsin anlayan ustalar var
  20. light_celal1

    rep değerlendirme nerede?

    Cevap: rep değerlendirme nerede? allaha şükürler olsun sözümü hep tutmuşumdur zarar etsemde şu beğenme tuşu ve rep verme çok güzel valla icat edenden allah razı olsun lacivert ustam şu şakül işi ne oldu varmı ilerleme
Üst Alt