Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    isaretinden uzak olmaz hediyesi ,,buyurun ustalar bir urnek ta ,,

    Cevap: isaretinden uzak olmaz hediyesi ,,buyurun ustalar bir urnek ta ,, ersan ustam işareti nedir bunun taşın sağ alt köşesindeki delik var omu yok sa başkamı
  2. light_celal1

    yeni üye

    Cevap: yeni üye hoş geldiniz
  3. light_celal1

    davinci ve mezar şifreleri

    Cevap: davinci ve mezar şifreleri bozkurt benim avatarım da araba içinde çocuk var yoksa sadece bana mı görünüyo çünki ben avtar eklemedim
  4. light_celal1

    davinci ve mezar şifreleri

    Cevap: davinci ve mezar şifreleri zevkle okudum asi ustam eline sağlık
  5. light_celal1

    bizan kapali kaya mezari

    Cevap: bizan kapali kaya mezari ersan ustam o kayaya bende çok kıllandım ve illada mezar olcak diye bişey yok öğrenmenin tek yolu var en kötü olasalık tecrübe olur
  6. light_celal1

    şeker hastalığı

    Cevap: şeker hastalığı medli ustam tam olarak aklımda değil ama mısır püskülü kiraz sapı sakız gibi farklı şylerde vardı ve ayriyeten sarımsaklı limonlu acı bişey var bi kavanoz onunda gün ışığı görmemesi ve her günkarışması gekiyordu abi ben sana adamın adını numarasını özeline yazim...
  7. light_celal1

    şeker hastalığı

    Cevap: şeker hastalığı arkadşlar annem şeker hastası malesef doktorlar br yerde tıkanıyorla ben buna benzer hatta 8 10 çeşit bitki karışımı kullandım anneme sabah 40 akşam 20 ünite insülin yani günde 60 ünite insülin uyguluyordum ama akşamları 400 geçiyordu allah düşman başına vermesin yani...
  8. light_celal1

    bayram mesajı

    Cevap: bayram mesajı allah kazasız belasız yolculuklar yapmayı nasıp etsin inşallah tabii dikkat etmek lazım kurbana giderken kurban olmayalım herkesin bayramını şimdiden kutlar sağlık esenlik dilerim
  9. light_celal1

    Kocaeli'nden bir AGA geçti.

    Cevap: Kocaeli'nden bir AGA geçti. ya harbici ustam hiç misafir yenilirmi hadi yendin mars edilirmi ya hadi mars ettin burda söylenirmi alemsiniz ya vallahi:D:D güzel vakit geçirmşsiniz belli biri yakışıklı biri kilolu:D(alkış)(alkış)(alkış)
  10. light_celal1

    sevgili misafirlerimize,

    Cevap: sevgili misafirlerimize, değerli abim sana katılmamak ne mümkün bende en azından alınan yorum ve bilgileri yapan ustalara gerekli saygının verilmemesi ve hatta küstahlaşılması beni üzüyor gerçi allah razı olsun kanas ustamın hiç şakası yok hemen yapıştırıyor banı:) yani kolay ulaşılan...
  11. light_celal1

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; ellerine yüreğine sağlık abi değerini bilene değerli bilgiler
  12. light_celal1

    Görsel!!!!!

    Cevap: Görsel!!!!! ikizceli ustam asi usta ve ihtiyar45 usta sayesinde gözlerim açildı o ikili çubuklar gerçekten önemli bi çok yer tesbitim var ama malesef el süremiyorum gözüm açıldı ama cebim hala kapalı:(:(:(
  13. light_celal1

    monalin yeni resmi

    Cevap: monalin yeni resmi kanas usta olmasın :))))
  14. light_celal1

    yunan ve ermeni evleri hakkında önemli

    Cevap: yunan ve ermeni evleri hakkında önemli valla yeni okudum dostum ellerine sağlık bende yoktu iyi oldu
  15. light_celal1

    3000'i Yakalarken

    Cevap: 3000'i Yakalarken estafurlah abim mahcupluk nedemek gönlü güzel abim ne güzel demişsin <inşaallah> inşallah. ellerinden öperim;)
  16. light_celal1

    3000'i Yakalarken

    Cevap: 3000'i Yakalarken ikizceli ustam sizi burda görmek nekadar güzel inanın sizi burda gördüğüme çok sevindim değerli abim hoş gelmişin;)
  17. light_celal1

    haç

    Cevap: haç bende 2. resme bakıyordum daha net diye ama 3. resimde daha net çıkmiş av ermeni evi ise taşın arkası iç taraftan bakılmalı ama para için yapıldığını sanmıyom
  18. light_celal1

    haç

    Cevap: haç ben haçı göremedim okadar bakım ama:confused:
  19. light_celal1

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! ben bulsaydı teşekkür ederdi diye düşünüyorum
  20. light_celal1

    duvarda kare oyma

    Cevap: duvarda kare oyma barış usta diğer resimlere kalmadı sanırım çözüme ulaşılmişlar bümünde güzel bi örnek olur
Üst Alt