Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    kismet buna denmeli

    Cevap: kismet buna denmeli ersan usta zeirli ise bişey diyemem ama zehirsiz olsaydı zarar verme derdim
  2. light_celal1

    kurşun dökülen yer

    Cevap: kurşun dökülen yer v nin 5 metre yakınlarıyla uğraş fazla uzağa atmaz
  3. light_celal1

    isaretinden uzak olmaz bi kapali kayamezari

    Cevap: isaretinden uzak olmaz bi kapali kayamezari ersan ustam bi fikrimi söylemek isiyorum gümüş çubuklar acaba sadece az olan malzemeye çekim yapıyor olmasın yani bi kazan malı görüyo gibi demek istiyorum benimki sadece aklımda oluşan bi fikir yanlış anlama olmasın :)
  4. light_celal1

    ÇALKAYA baba

    Cevap: ÇALKAYA baba ustam tebrik ederim (alkış):) allah analı babalı hayırlı bi ömür versin inşaallah eee baba olmak kolay deil işlere dahada sağlam sarılmak lazım ve akik kurbanı kesmenı tavsiye ederim yeğenimizin adı belli değilse burdan yardım ederiz seve seve
  5. light_celal1

    Ilginç ve yaşanmış gerçek olaylar

    Cevap: Ilginç ve yaşanmış gerçek olaylar çalkaya ustam mağaranın üst kısmından sendeki makina ile bakıp rahatlıkla anlanlarsın sende ki anten 300mhz likse yetersiz kalabilir ozaman kaldın gene boşluk çubuklarına:p:p
  6. light_celal1

    Ilginç ve yaşanmış gerçek olaylar

    Cevap: Ilginç ve yaşanmış gerçek olaylar usta sok oraya eskavatörü ne tuzak kalır ne bişey olmadı dinamıt hallolur yani
  7. light_celal1

    sanırım ayı pençesi...

    Cevap: sanırım ayı pençesi... değirmenle topal ayıyı mı bulmak lazım ikizceli ustam
  8. light_celal1

    bu resim kayada yardımcı olurmusunuz ne anlama geliyor birazını kırmışlar sanki

    Cevap: bu resim kayada yardımcı olurmusunuz ne anlama geliyor birazını kırmışlar sanki usta taşa dönmeyek sonra ;))))
  9. light_celal1

    mezarlar görsel öğreti

    Cevap: mezarlar görsel öğreti ası ustam ellerine sağlık ersan ustanın dediği yer horasan mı gerçekten
  10. light_celal1

    Eşkiya Belgelerinde İki Öküzler

    Cevap: Eşkiya Belgelerinde İki Öküzler sırlar dökülüyor
  11. light_celal1

    Definemekanı dostlarım..

    Cevap: Definemekanı dostlarım.. ustam geçmiş olsun aramızdan bir demir baş eksildi allah yolunu açık etsin hakım varsada helal olsun
  12. light_celal1

    Sonefsane

    Cevap: Sonefsane hoş eldin
  13. light_celal1

    Beğen butonu

    Cevap: Beğen butonu iyiiii iyiiii güzel olmuş eksikliği çok batıyodu
  14. light_celal1

    kapali bir kaya mezari.

    Cevap: kapali bir kaya mezari. söylemeden geçemicem. hakkaten ballısın
  15. light_celal1

    kapali bir kaya mezari.

    Cevap: kapali bir kaya mezari. halla halla kabak gibi ortada
  16. light_celal1

    kil duvme toprak

    Cevap: kil duvme toprak ustam horasan testini nasıl yapmalı bi kaç şeklinden bahsediliyor ama ben hiç denemedim açıklarsanız çok memnun olurum nişadır la gübre konusunuda açabilirmisiniz
  17. light_celal1

    hastalık "oskar"

    Cevap: hastalık "oskar" KANSER HASTALIK DEĞİL KANSER O KADAR YAYGINLAŞTI Kİ ARTIK GENÇ YAŞLI DEMEDEN HERKESİ YAKALIYOR. BU PAYLAŞIMI LÜTFEN SAYFAMDAKİ HERKES PAYLASSIN. BELKİ BİR YARDIMIMIZ OLUR. SONUÇTA, BİR ZARARI YOK, DENEMEKTE FAYDA VAR… Bu yazılar çok müthiş, birçok "gizli dünya...
  18. light_celal1

    hastalık "oskar"

    Cevap: hastalık "oskar" arkadaşlar bugün facebook ta bi haber gördüm kanser için kayısı çekirdeği nın ve yulaf şırasının çok faydalı olduğunun bahsediyordu b 17 vitamınin eksikliğinden oluştığunu idda ediyor haberi bulupta bura ya atim bel ki faydası olur oskar arkadaşım alla şıfasını...
  19. light_celal1

    Tekrar aranızdayım sevgili dostlar.

    Cevap: Tekrar aranızdayım sevgili dostlar. bu arada tatlarlı ustadan da bi haber yok bayadır ulaşabilen bilgisi olan varmı sitede
  20. light_celal1

    Tekrar aranızdayım sevgili dostlar.

    Cevap: Tekrar aranızdayım sevgili dostlar. geçmiş olsun truva ustam allah tekrarını göstermesin inşallah yokluğun hissediliyo hoş geldin
Üst Alt