Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    selamınaleyküm

    Cevap: selamınaleyküm hoş geldiniz
  2. light_celal1

    ceza

    Cevap: ceza harbici haklı bunu televizyonda da yapıyolar hayalımsi sülilet bilinç altına giriyor farkında olmadan taraf yada yönlendiriliyoruz harbici dostum saygılar
  3. light_celal1

    kaynak suları

    Cevap: kaynak suları bana söyleyecek bişe kalmamış
  4. light_celal1

    Sayılar ve İkilemleri detaylı anlatım

    Cevap: Sayılar ve İkilemleri detaylı anlatım arkadaşlar truva ustayı biraz gıdıklayalım bu arada tatlarlı usta bayadır yok medli ustada yok hutame ustadan dolayı bize kırıldımı
  5. light_celal1

    Böyle bir sabah ezani dinlemedim

    Cevap: Böyle bir sabah ezani dinlemedim sabah ezanını makamı zaten bambaşka ne yalan sölim benide etkiliyor
  6. light_celal1

    Hastalık degerli dostlarim

    Cevap: degerli dostlarim ağam kendine dikkat et bize lazımsın ameliyat olmadan olmayacak gibimi çok geçmiş olsun
  7. light_celal1

    Hastalık ANAİTİS Usta

    Cevap: ANAİTİS Usta geçmiş olsun günahlarına kefaret olsun inşallah
  8. light_celal1

    Definecinin Sağlığı: Ayak Kokusu

    Cevap: Definecinin Sağlığı: Ayak Kokusu abi ayyakkabı önemli
  9. light_celal1

    Definecilikte neden 1 cm bir adım yapıyor

    Cevap: Definecilikte neden 1 cm bir adım yapıyor bence mantık yanlış çünki dağların yer değiştirdiğini düşünürsek işsrette malda aynı şekilde kalır oda da çünki işaretle mal ın arasında ayrılma olmaz mantık dışı ama işaret bi dağda mal diğer dağda ise zaten ozamanda dağ baz alınır diye...
  10. light_celal1

    Çok zaman önceydi. O kadar zaman önceydi ki zaman diye bir şey yoktu.

    Cevap: Çok zaman önceydi. O kadar zaman önceydi ki zaman diye bir şey yoktu. kıssadan hisse ellerine sağlık lacivert ustam ama o günden bu güne insanoğlu çok şey icat etti
  11. light_celal1

    ttnet protesto

    Cevap: ttnet protesto valla aynı sorun bendede var sürekli kesiliyor her gün müşteri hizmetlerimi aranır resmen gına geldi bi çaresine bakacaz artık böle yürümez bi iş
  12. light_celal1

    Eski Yunan İşkence Aleti pirinç boğa

    Cevap: Eski Yunan İşkence Aleti pirinç boğa bir filmde böyle bir şey seyretmiştim gerçekten insanlık dışı bişey
  13. light_celal1

    haç ve acılmış kasa

    Cevap: haç ve acılmış kasa 3 tane haç var
  14. light_celal1

    Yön bulma ve Hesaplama cetvelleri

    Cevap: Yön bulma ve Hesaplama cetvelleri truva usta ağzındaki baklayı çıkar hele ıslanmıştır artık:p
  15. light_celal1

    Definede sayıların gizemi

    Cevap: Definede sayıların gizemi 30 üçgen 31 de üçün biri mi oluyor serdengeçti yaptığın yorumları takip ediyorum boş biri olmadığın belli bi kaç püf noktası verirsen seviniriz misal kaplumbağa neden 21 ve sarıdır manasını nerden çıkarmak icab eder aslı nedir
  16. light_celal1

    kuyular

    Cevap: kuyular asi ustam iki yakın biri uzak bence dikate alınmalı
  17. light_celal1

    asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele

    Cevap: asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele surat usta doğruyu anlatmış dediğini dikkate almanı öneririm sol taraf ve geri kısmı mezer aramalısın
  18. light_celal1

    DEFİNE belgeleri paylasım havuzu!

    Cevap: DEFİNE belgeleri paylasım havuzu! yusuf ziyayılmazın kazan işi para götürdüğünü duymayan kalmadı herhelde dediklerinin hep sine inanırım meşhur toptepe ve tümülüsler halan yatıyor acele etmiyorlar nasılsa kimse dokunamaz
  19. light_celal1

    s.a millet topal ayı işareti.

    Cevap: s.a millet topal ayı işareti. fakir baba ozaman oldu zengin baba tek bulunsunda toprakta yatanın hiç kimseye faydası yok en azından al ver ekonomiye can ver olur
  20. light_celal1

    Hutame Den Uydu Bağlantılı Leptop Alıp Dolandırlmayın.

    Cevap: HUTAME den uydu bağlantılı leptop alıp dolandırlmayın. kanas_usta ve a21medli ikisi aynı kişi olamaz ikisinin bilgi dağırcığı farklı ve bence mümkün değil emin olmadan bu tür ithamlarda bulunmayalım ama şunuda söylemek isterim tek taraflı dinleyip ona göre hüküm vermek yanlıştır
Üst Alt