Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    sitemize özel tema

    Cevap: sitemize özel tema sen en kötü temayı da koysn biz burda biyere ayrılmayız böle sıcak samımi yerden kovsan gene gitmek bee:D
  2. light_celal1

    sitemize özel tema

    Cevap: sitemize özel tema dostum sen ne çalışkan adamsın hiç boş durmuyon(alkış)
  3. light_celal1

    açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi

    Cevap: açılmış kaya mezarı(görsel) ve çevresi usta odayı veren bütün işaretler var nerdeyse kabak gibi ortada bu örnrkle kafamıza daha net yer etti ellerin dert görmesin
  4. light_celal1

    Sahte mezarlar

    Cevap: Sahte mezarlar bu bilgi iyi oldu bak bilginin zekatına ihtiyacimiz varmış
  5. light_celal1

    Hastalık GEÇMİŞ OLSUN METİN Ustam

    Cevap: GEÇMİŞ OLSUN METİN Ustam oooo abi geçmiş olsun allah acil şifalar versin 5 saat!!!!! turnike yapmış olmalı yoksa 15 dakika bile dayanamazdı her şey allahın takdiri tekrar geçmiş olsun
  6. light_celal1

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler bafra bana uzak giderim dersem yalan olur genede sağol
  7. light_celal1

    Sahte mezarlar

    Cevap: Sahte mezarlar çok şükür ihtiyacim yok ama zekata ihtiyacı olan çok amaaa zekat verecek kadar zenin olanda çok malesef ac gölülük yüzünden vermi yorlar halbuki zekat veren lerin malları azalmaz çoğalır çalkaya görüyorumki açgözlü biri değisiniz allah daha çok versin
  8. light_celal1

    Sahte mezarlar

    Cevap: Sahte mezarlar oooooohhh arkadaş herkez işi çözmüş bi gidişle piyasda para kalmıyacak
  9. light_celal1

    iyi bir definecinin olmazsa olmaz ekipmanları....

    Cevap: iyi bir definecinin olmazsa olmaz ekipmanları.... güvendiğin arkadaşın oldumu güzel bi hobi valla macera dolu türkiyem
  10. light_celal1

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler çal kaya ustam elinde samsun için belge varmı aradagın yer varsa yardımlaşalım ama merkez değil köy bucak
  11. light_celal1

    mersinde 24 mt resmi kazı!

    Cevap: mersinde 24 mt resmi kazı! çıkmazsa 300 400 milyar ziyan olup gidecek elindede hiç birşey olmayacak misal ben olsam bukadarda param olsa bitane kato alırım en azından elimde makina olur şimdi bu adam elindeki çubukla daha önce para bulmuş olmalıki bu kadar güveniyor yoksa okadr...
  12. light_celal1

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler anlat usta biz de bilelim yanlış hatırlamıyorsam bu eşkiya işleriyle çok uğraştın bu işler boyumuzu aşıyor diye bırakacağını dile getirmiştin
  13. light_celal1

    pur taşta mezar

    Cevap: pur taşta mezar mıcırlarda ip ucu verir
  14. light_celal1

    kendi koleksiyonumdan iki parça gorsel..umarim begenirsiniz :-)

    Cevap: kendi koleksiyonumdan iki parça gorsel..umarim begenirsiniz :-) naftabar a aynen katılıyorum gerisi nerde gerisi:))))
  15. light_celal1

    Arkeoloji bölümü yetki ataması !

    Cevap: Arkeoloji bölümü yetki ataması ! metin abi benimde aklımda sen vardın sanada yakışır :p:)
  16. light_celal1

    birkaç yenilik

    Cevap: birkaç yenilik bozkurt bendede farklı bi sorun var sitedenmi ne anlayamadım misal: ben şimdi bu konuyu okuyorum bitti çıkıcam geri tuşuna basıyorum ama geri almıyor çıkmak için yeni mesj diyip çıkabiliyorum dostum nedir veya bu sorunu yaşayan varmı
  17. light_celal1

    çarpı işareti merdiven gibi taşlar ustadlardan yorum..

    Cevap: çarpı işareti merdiven gibi taşlar ustadlardan yorum.. aliveli44 dotum eline sağlık
  18. light_celal1

    görsel define3 altın sandıklar

    Cevap: görsel define3 altın sandıklar böyle bi sandık bulsam satmaya kıyamam herhalde
  19. light_celal1

    Vefat Tevfik Ustamızın Babası

    Cevap: Tevfik Ustamızın Babası teyfik abi başın sağolsun allah sabır versin anneye acil şifalar inşaallah
  20. light_celal1

    Avatar Resimleri

    Cevap: Avatar Resimleri rex baya bi haşmetli duruyo avatara da yakışır bendede avatar yok bişeyler bulmadanda böyle devam edecek avatar koyorsam bilinki birşeyler buldum demektir benim adıma sevinebilirsiniz bu gidişle de biraz zor:( aliveli ustam sen bulmuşsun bulacağını(alkış)
Üst Alt