Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    burnundan kıl aldırmayanlar

    Cevap: burnundan kıl aldırmayanlar berber nokta atışı yapmış anlaşılan:))))
  2. light_celal1

    KEÇİ işaretinin araziyle uyumluluğu

    Cevap: KEÇİ işaretinin araziyle uyumluluğu medli ustam senın mantıktan girsek keçinin kuyruk tarafına doğru 100...150m de 3 tane yığma mı var
  3. light_celal1

    KEÇİ işaretinin araziyle uyumluluğu

    Cevap: KEÇİ işaretinin araziyle uyumluluğu ustam bu resim sende bayadan beri var dı diye biliyorum sırası yenimi geldi
  4. light_celal1

    forumda radio var

    Cevap: forumda radio var evet ya ara ara yok madem en aşağıda imiş vinap la açılı galiba
  5. light_celal1

    resim

    Cevap: resim mavi kurt wv wolf pardon golf galiba:p
  6. light_celal1

    Hastalık EsSelamunaleyküm

    Cevap: EsSelamunaleyküm tevfik abi allah şifa versin inşallah ölüm hepimiz için rabten gelene boynumuz kıldan ince
  7. light_celal1

    birkaç yenilik

    Cevap: birkaç yenilik radyomu koydun anaaamm ne güzel olmuşyaaa(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)allah c.c
  8. light_celal1

    birkaç yenilik

    Cevap: birkaç yenilik bozkut usta sen ne yaptın
  9. light_celal1

    resim

    Cevap: resim bozkurt mavi boncuk seninmi
  10. light_celal1

    Türkiye’ye yerleşmiş olan 24 oğuz boyu

    Cevap: Türkiye’ye yerleşmiş olan 24 oğuz boyu evet kanas usta bende bunu yeni öğrendim kanal 7 de biz nasrettin hocanın fıkrasını bilirdik kapıyı çalar ve inşaallah geldim hanım der
  11. light_celal1

    kaplumbağa 2

    Cevap: kaplumbağa 2 kanas ustam sarı taşla bi alakası yokmu
  12. light_celal1

    birkaç yenilik

    Cevap: birkaç yenilik kardeşim güzel olmuş bide eğer mümkünse ki sen bu işlerden iyi anlıyorsun geçmiş olsun kendine iyi bak allaha emanet ol görüşürüz seni boğacem ülenn kankam dostum en kral arkadaşım gibi icon lar olursa güzel olur aslında silah?:cool:
  13. light_celal1

    cinlerden korunma duası

    Cevap: cinlerden korunma duası çalkaya buraya yazabilir yzabilirmisin belki ün gelirde faydalanan arkadaşlarımız olur:rolleyes:
  14. light_celal1

    Define mekanı huuuu...!!!

    Cevap: Define mekanı huuuu...!!! eline sağlık usta enteresan
  15. light_celal1

    Vefat LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir.

    Cevap: LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir. yeni gördüm lacivert ustam allah size sabır annemizinde mekanı cennet olsun inşallah
  16. light_celal1

    müştak babanın kıyamet kehaneti

    Cevap: müştak babanın kıyamet kehaneti bozkurt ustam sana tekrar geşmiş olsun ve her işte (biz bilmeyebiliriz) hayır vardır ve şunuda belirtmek isterim ben kimseyle fikir ayrılığına düşüp kötü olmak değil uygarca fikir alış verişi ve dost kazanmak isterim
  17. light_celal1

    müştak babanın kıyamet kehaneti

    Cevap: müştak babanın kıyamet kehaneti arkadaşlar herkesin görüşüne saygı duyuyorum ve bu konuda ahkam kesecek kadarda bilgim yok yalnız benim düşüncem kur.an .ı kerim sıradan bir kitap değil bu zaten mümkün değil ama istanbulun fethinin bilinmesi ve buna benzer bi çok olaylar var şu an...
  18. light_celal1

    kaya cizimleri görsel

    Cevap: kaya cizimleri görsel benim gördüğüm boynuzu olan bir kaç geyik veya dağ keşisi doğrumudur tatlarlı ustam
  19. light_celal1

    Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler

    Cevap: Ermenilerde Çeşitli Püf noktalar ve Yardımcı Olacak Bilgiler tatlarlı ustam yavaş yavaş demişsin ama çok yavaş olmasın önemli bi konu bilmek öğrenmek istiyoruz ustam saygılar
  20. light_celal1

    müştak babanın kıyamet kehaneti

    Cevap: müştak babanın kıyamet kehaneti arkadaşlar kur`an ı kerim bence bir çok şeyi şifrelemiştir çün kü o allahın kitabi zaten bütün insanlar cinler ölüler ve doğcaklar bir araya gelse bir ayetini bile yazamazlar denilmesinde bile büyük manalar var baba diye tabir edilen kişi de değerli...
Üst Alt