Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    mezar nerde

    Cevap: mezar nerde asiavcı ustam kukır ustanında cizdiği mavili yerde çok iç gicıklıyor o çiçek de öyle
  2. light_celal1

    Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri

    Cevap: Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri tatlarlı usta bu 3 leme konusu gerçekten önemli ve geniş bi konu devamını beklicem saygılar
  3. light_celal1

    şahmaran efsanesi

    Cevap: şahmaran efsanesi bu hikayeyi biliyorum ama bana hep üzücü gelmiştir
  4. light_celal1

    ayak izleri (örenkler)

    Cevap: ayak izleri (örenkler) keşke anlamlaında bilsek
  5. light_celal1

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar eyvallah aslında böyle şeyler yapmam mazeretsiz cumaya gitmediğim olmazdı sonra düşününce rabbim değer veriyorki bunları yaşattı hamdolsun aydın-28 kardeşim a.e.ol
  6. light_celal1

    selamun aleyküm

    Cevap: selamun aleyküm teşekkür ederim biri bana kardeşim diye hitap ettimi bana bişeyler oluyor çok samimi ve güven veren bi cümle metin kardeşim
  7. light_celal1

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar bilerek bi cuma kılmadım olmadık alakasız şeyler yaşadım bi çocuğun ayağını ezdim ikinci cuma da gitmedim gene bi alakasız kaza atlattım yalan yok tırstım herhallde üçüncüye kaştan uçurumdan uçarım diye sonra öğrendim mazeretsiz üç cuma kılmayanın kalbi kararırmış...
  8. light_celal1

    selamun aleyküm

    Cevap: selamun aleyküm hoş bulduk hoş gördük
  9. light_celal1

    selamun aleyküm

    selam arkadaşlar mekan hayırlı olsun :cool:
Üst Alt