Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    Aynı bölge üç işaret

    Cevap: Aynı bölge üç işaret 1. resimdede boşluk sesi varmı
  2. light_celal1

    Aynı bölge üç işaret

    Cevap: Aynı bölge üç işaret valla bukadar ustanın yanında bana yarum düşmez ama fikrimi söylemek istedim x işaretinin sağında yığma diyorum
  3. light_celal1

    yok böyle ses Maşallah

    Cevap: yok böyle ses Maşallah senden benden iyi kur okurlar okurlarda anladığım kadarıyla sadece güzel okumakla meşkuller galiba
  4. light_celal1

    Roma dönemi kaya mezarını ele veren,Doğal görünümlü çatlaklık

    Cevap: Roma dönemi kaya mezarını ele veren Doğallık abi cahilliğime ver diyelimki böyle bi yere denk geldik illa açalımmı daha doğrusu bu tür mezarlardan ne tür şeyler çıkar
  5. light_celal1

    buda benim kuşum

    Cevap: buda benim kuşum şapkası güzelmiş sonradan takma gibi duruyo:p
  6. light_celal1

    koltuk hemde 3 lü..görsel

    Cevap: koltuk hemde 3 lü..görsel he valla bizde görek neymiş gerçi asi usta kesin çözmüştür de :p
  7. light_celal1

    cözülmüş örnek kısmen

    Cevap: cözülmüş örnek kısmen işte bende onu diyorum:D:D
  8. light_celal1

    cözülmüş örnek kısmen

    Cevap: cözülmüş örnek kısmen asi usta benn bu taşı arazide görsem es geçerim
  9. light_celal1

    Sinop’taki Yol Genişletme Kazısından 2 Bin 500 Yıllık Lahit Bulundu

    Cevap: Sinop’taki Yol Genişletme Kazısından 2 Bin 500 Yıllık Lahit Bulundu evet bende gazeteden okuum farkındamısınız çok derinde değil
  10. light_celal1

    Kırşehir Mucurdan Höyük evleri , Yaşam alanları , Örnekler

    Cevap: Kırşehir Mucurdan Höyük evleri , Yaşam alanları , Örnekler usta güzel resimler ellerine sağlık gözümüz gönlümüz açıldı kapalı yerlerde mevcut sanırım
  11. light_celal1

    Vayyy halimize

    Cevap: Vayyy halimize yakın olsaydı bizim makinalarıda denerdik:p
  12. light_celal1

    Helalin var !! Kanas usta

    Cevap: Helalin var !! Kanas usta ben balıklama atlarım herdaim varım
  13. light_celal1

    SubhanAllah

    Cevap: SubhanAllah valla gördüm hemen bilgisayarıma arka pilan olarak ekledim bozkurt usta ellerine sağlık
  14. light_celal1

    8 sayısının sırrı

    Cevap: 8 sayısının sırrı kanas usta sahipli parada denilebilirmi
  15. light_celal1

    Küplerle ilgili , İçinden çıkan emareler , Bulma Yöntemleri

    Cevap: Küplerle ilgili , İçinden çıkan emareler , Bulma Yöntemleri tatlarlı usta boş küp, içinden çıkan 3 5 para, çakılı çıvi, yarım küp bunların manasını öğrene bilirmiyiz mümkünse
  16. light_celal1

    SubhanAllah

    Cevap: SubhanAllah oyy oyoy bunlar dünyadan mı ozaman cenneti tahmin edemiyorum
  17. light_celal1

    4 dut ağacı,kervan yolu

    Cevap: 4 dut ağacı,kervan yolu bozkurt usta ben bu konuyu başka bi yerden hatırlıyorum sonuç aldınız sanıyordum sistem 231 ben kuyu diyorum hakkında hayırlısı
  18. light_celal1

    Vayyy halimize

    Cevap: Vayyy halimize evet ustam ama gelinde bitane bile altın takı yok:D
  19. light_celal1

    Helalin var !! Kanas usta

    Cevap: Helalin var !! Kanas usta vee bu ilmi bilmek herkesin harcı değil:rolleyes:
  20. light_celal1

    Helalin var !! Kanas usta

    Cevap: Helalin var !! Kanas usta kendi adıma inanıyorum kanas ustanında dediği gibi ilim her işin bir ilmi var
Üst Alt