Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. light_celal1

    Ah Nerdesin Define

    Cevap: Ah Nerdesin Define amin dostum inşalah yalnız şöyle bi durum var askerliğimi yaparken sonlara doğru sanki çocukluğumdan beri askermişim gibi geliyordu yani askerliğin biteceğine inanamıyordum bu define işide öyle varlığını biliyorum ama bulma işini gözümüzde mi büyütüyoruz ne
  2. light_celal1

    + nın yaptığı

    Cevap: + nın yaptığı :)))))))))))
  3. light_celal1

    Ah Nerdesin Define

    Cevap: Ah Nerdesin Define ya hakketen arkadaşlar hep dalga geçiyorlar az kaldı bulacam diyom gülmekten kırılıyorlar bende içimden ulan size inat bulacam diyorum ama nasip tabiki nasibimi arıyorum allahın izniyle
  4. light_celal1

    Kalp işareti

    Cevap: Kalp işareti medli ustam armut taşı bilmiyordum ellerin dert görmesin
  5. light_celal1

    Ya cıkarsa.

    Cevap: Ya cıkarsa. eskiden bilet aliyordum çıksın diye ama şimdilerde ya çıkarsa diye almıyorum:p:)
  6. light_celal1

    Ya cıkarsa.

    Cevap: Ya cıkarsa. harbici ustam ama olmazki benim yazacaklarımı sen yazmışsın:)
  7. light_celal1

    Migren Tedavisi.

    Cevap: Migren Tedavisi. evet bilimsel bi tedavi adam o takat acısına miğreni hiç hissetmez:D:D
  8. light_celal1

    4 senenin seceresi

    Cevap: 4 senenin seceresi evet bozkurt ustam o siteyi biliyorum ordada güzel paylaşımlar oluyordu mc 307 nın karabağ cubuğunu halen kullanıyorum asıavcı ustanın bu konuyu açması gerçekten iyi oldu öğrenelim bilelim ne nedir kim kimdir çürükleri sağlamları ayıralım bilelim zaten yazılanları...
  9. light_celal1

    fox izleyin acil

    Cevap: fox izleyin acil valla ben izleyemedim
  10. light_celal1

    4 senenin seceresi

    Cevap: 4 senenin seceresi define mekanı samimiyetimle söylüyorum gerçekten sıcak bir site bozkurt la yüz yüze gelmedim ama bende bıraktığı izlenim delikanlı bir arkadaş burda: samimiyet, dosluk, dürüstlük, gibi benim için önemli olan kavramlar var değerli ustalardan sadece işaret çözümü...
  11. light_celal1

    kaynak

    Cevap: kaynak truva usta gerekeni söylemiş aynen katılıyorum
  12. light_celal1

    4 senenin seceresi

    Cevap: 4 senenin seceresi vay be neler olmuş haberimiz yok iyimi
  13. light_celal1

    1900 Yıllık Tevrat'ı Satarken Yakalandılar

    Cevap: 1900 Yıllık Tevrat'ı Satarken Yakalandılar kaça pazarlık yapmışlar acaba
  14. light_celal1

    Bereketli bir avdı

    Cevap: Bereketli bir avdı ası usta o hınzırlıktan çıkmış bildiğin canavar olmuş
  15. light_celal1

    Definemekani.com'un Sayesinde

    Cevap: Definemekani.com'un Sayesinde allah iyiliğinizi versin:D
  16. light_celal1

    Sayılar ve İkilemleri detaylı anlatım

    Cevap: Sayılar ve İkilemleri detaylı anlatım amedli ustam bi çok usta kişiler o yazdığınız mesajı gururuna yedirip yazamaz;) bu bir erdem dir diyebiliriz sanırım:rolleyes:
  17. light_celal1

    ağaç kasa

    Cevap: ağaç kasa ağaç meşe değil sanki ardınç gibi duruyo
  18. light_celal1

    kilise yeri karşısında yovarlak oyma tek agaç ve çivi.

    Cevap: kilise yeri karşısında yovarlak oyma tek agaç ve çivi. o çakıl yığma en başından ber çok dikkat çekiyor hele 21 adımsa senin şansın yığmanın kaldırılmış olması ma.kinan varsa iyice araştırmanı tavsiye ederim
  19. light_celal1

    örnekler

    Cevap: örnekler zar hakketen enteresan bide o çağdakiler çıplaklık moda mı ne roma dönemi sanırım
  20. light_celal1

    Sayılar ve İkilemleri detaylı anlatım

    Cevap: Sayılar ve İkilemleri detaylı anlatım eyvallah usta hutame ustadan gerçekten çok şey öğremdim ama kendisini şu an hiç bi sitede göremiyorum biraz kırgın sanırım keşke burda olsa ve truva usta şu sistemler inan kafayı yiyecem okadar çok öğrenmek istiyorumki anlatamam zaten bilen...
Üst Alt